Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Koju kiselu kupujete?

Moje majmunče i ja smo se juče sjurili do radnjice i proveli bar 10 minuta u potrazi za nekom vodom... Te Minakva se njemu ne sviđa, meni je Knjaz već na nos izašao, Karađorđe ima neki miris, Voda Duboka mu se ne sviđa zbog Zone na ambalaži... umalo nisam pobesneo.. jedva smo se složili da uzmemo Akva Vivu (iako je on insistirao da uzmemo neku normalnu, a ne slabo mineralnu).

Dakle, koju uzimate??
Korisnikov avatar
By Delete
Obicno u Srbiji pijem Knjaz, a kad sam u BiH uzmem nasu Vitinku, ili Sarajevski kiseljak!
Korisnikov avatar
By ns.happy
akva bela je ok, i voda voda 2
Korisnikov avatar
By bigirl
Knjaz. Aqua bella nije loša...
Korisnikov avatar
By Adenim
ne morate da kupujete, dodajte malo limuna.
Korisnikov avatar
By ManToy
Mivela je izuzetno zdrava zbog visokog sadrzaja Magnezijuma ali nije dovoljno gazirana. Moj izbor pada na Vrnjci.
Korisnikov avatar
By gari
Mi pijemo samo Hebu. Kad nam nestane obična...a i kad nam je slava.

:meso: :kasalj: :pilence:
Korisnikov avatar
By Stripi
U Hrvatskoj pijem Janu a u Srbiji mi jendostavno odgovara Voda voda, što zbog ambalaže, što zbog same vode.
Nevolja je što moram stalno furat vodu doma jer su se svi pomamili za flašicama :yes:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja kiselu ne pijem....pijem samo negaziranu, i to kako kad.......trudim se da menjam cesto, jer kazu da nije dobro piti jednu te istu jer ni u jednoj nema dovoljno svega........blabla :mucka:
Kad idem na letovanje (u Hrvatsku) pijem Janu.
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Knjaz je nezamenljiv kad mi treba gazirana mineralna voda ;)
Korisnikov avatar
By ns.happy
jednom sam se probudio i onako kroz polusan zedan dohvatio knjaz milos i poceo da pijem... je*ote... kad nisam umro koliko je gazirana...
Korisnikov avatar
By Draco
Knjaz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Frey
Карађорђе, она прородно-газирана варијанта...
Korisnikov avatar
By ok_decko
Pijem samo negaziranu, obicno rosu. Gazirane ne pijem, od njih me uvek zeludac boli :(
Korisnikov avatar
By Paki
Aqua Viva ili Voda Voda. Gazirane ne volim.

Karađorđe ima miris zbog bogatstva sumporom, a ima i dosta selena, tako da je s te strane ok, mada je visokomineralna (ima dosta soli), tako da je oni sa visokim krvnim pritiskom ne bi trebalo da piju... bar ne previše...
Korisnikov avatar
By gari
Zar ovde nije pitanje: koja KISELA? Zašto se onda navode nekisele, kad takva tema već postoji /Kakvu vodu pijete/.

:puzzle: :durenje: :lol:
Korisnikov avatar
By gorilica
Koja god mi bude pri ruci, zedj je zedj.
Sa druge strane, juche bash chitao text u novinama gde pishe kako najnovija istrazivanja pokazuju kako je konstantna upotreba flashirane vode pogubna po zube zbog nedostatka fluora u njoj.
Korisnikov avatar
By iJazz
Gazirane ne volim. Od negaziranih Prolom :yes: . I može Rosa/Aqua Viva.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by gari
Zar ovde nije pitanje: koja KISELA? Zašto se onda navode nekisele, kad takva tema već postoji /Kakvu vodu pijete/.

:puzzle: :durenje: :lol:

Nisi li i ti naveo da pijesh "kiselu" sem kad je neka slava i kad ti nestane "obicne"? :ua: Eto, ja ne pijem gaziranu ni za vreme slave ni "obicnim" danima. :bljak:
Korisnikov avatar
By gari
Tema je neobično zanimljiva i ja prosto ne mogu da se uzdržim da ne pišem o tome. Kažu da su još Rimljani /dok ih Sloveni ne proteraše svojim mirisom odavde/ pili kiselu "Radenska-tri quori" i da su se čak kupali u njoj. Meni bi bilo interesantno da se okupam u "Prolom" vodi da vidim oće li mi izbaciti kamen iz bubrega ali ne znam da li je kisela. Mislim da je više bazna. Molim Jukiea da se uključi. Halo Jukie!

:nono: :shok: :goran:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!