Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by smeraAko ima iu ne može da se čita i, znači ofiukus. I to mi zvuči malo bangavo. Potražiću na guglu
Ofikus je po Vuku a pise se OPHIUCHUS. Za osteoporozu se ne slazem!
Originally posted by gariIdi interveniši, moje metode nisu dale rezultate... mada je jedini način koji vidim da se neki nastavnici naprasno odsele u drugu državu ili pomru ili svi redom ustanove da su u dubokoj trudnoći
Očijukiuse, SAD se traži posao dok još deca nisu utrčala na teren /učionicu/. Da intervenišem?
Originally posted by gariajiks... izgleda da stvarno ne postoji zlatna sredina u biologiji... ili se bubače napamet tomovi i tomovi dosadnih rečenica ili se postavljaju nemogući eksperimentalni prohtevi... inače postoji jedan začetak pokreta protiv herbarizovanja po školama, ali naravno nisu uspeli da se organizuju...
E, onda je nastala jurnjava po kukuruznim poljima u potrazi za "gubavim" kukuruzima, uzbunili smo kompletnu pomoravsku poljoprivredu, seljaci nas jurili motkama jer su mislili da im krademo kukuruz.
Ja sam u podznaku lav/devica.Kad se setim tvoje prve slike Dorijana Greja, stvarno ti verujem na reč. Baš ličiš na lava/devicu.
Originally posted by ValAuf... sve planete su ti u vodenim i vazdušnim znacima (tj sem Neptuna koji nam je valjda svima u istom polju jer se sporo okreće)... multiple škorpije i rakovi, nešto blizanaca, to je baš žestoko... neprekidni rolerkosteri emocija...
Koliko znam, vaga sam u podznaku, ali ovo nikako da rasclanim. Shta "kazu" ovi?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!