Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Kittrie
leptirici su nesto NAJDIVNIJE :love: (kad VOLIS osnova je drugacija, ozbiljnija, zahtevnija, potpunija i daje ti se i kad je ne trazis... )
ALI !!
kad se pojave na pocetku, dok ne postoji prava konekcija izmedju dva bica, sta oni mogu znaciti uopsSte?? mogu uporediti samo sa drogom na koju smo svi (bar bili) navuceni..

prava stvar je, i potpisujem, AKO oni postoje sa osobom koju smo imali vremena upoznaTi, prihvatiti i ZAVOLETI - BAss TAKVU KAKVA JESTE !! ko ima 'srece' i ulozi dovoljno truda (samo sreca nikad nije dovoljna) u neSSto sto mu se cini vrednom isTOg... LEPTIRICI se mogu javiti (i javljaju se !! ali ne na osnovu hormonalne reakcije naseg hoRnY organizma, nego mnogo kompleXnijih stvari ) kad god je pravi momenat, a to je cesSto. :love:
Da parafraziram jednog velikana srpske filozofske misli u odnosu na jednu drugu clanicu (ime mu necemo pominjati kako bi se o njemu sto manje pricalo) Kitrrie cije postove u poslednje vreme citam neobicno prija mome duhu.

Šalu na stranu, ovo je retko pametno i zrelo razmisljanje. Potpisujem sa zadovoljstvom! I jos bih rekao: ljubav podrazumeva jedan stepen odgovornosti , ako vam nije jasno sta je to uzmite neki udzbenik iz etike. Ljubav podrazumeva jedan stepen ozbiljnosti , podrazumeva iskreno davanje da bi se moglo primati , podrazumeva ozbiljno i katkad manje prijatno ograničavanje sopstvenih nagonskih impulsa jer ako niste sposobni izraziti svoju ljubav prema drugoj osobi tako što ćete joj biti verni, jebeš ti tu ljubav.

Ljubav nema veze sa površnošću. Ljubav se uči. Nemojte ulaziti u petparacke hedonističke priče, shvatati vezu kao beskrajnu zabavu(svaka zabava traje dok vas drustvo ne vrati na "radne zadatke") i onda traziti u svemu tome da vas strefi "jedina prava ljubav".

nemam nista protiv erotske zabave u nekom periodu zivota, ali jednom dolazi vreme kada cete ozbiljno zakoraciti u nesto sto se zove veza ili nikada necete zakoraciti, a onda cete se pitati zasto vam se nije desila ljubav.

Imate negativna iskustva. Usli ste u vezu sa hedonistickom povrsnoscu i doziveli razocaranje. Verovatno je i vas partner bio takav. Ne zelite da vam se ponovi ista bol? Razumem taj argument ali zapitajte se iskreno da nije stvar u sledecem: vi ne zelite biti ozbiljni! Neobuzdanost tela vuce vas u nova i nova sanjarenja o neiscrpnom svetu erotskih uzitaka.

Ali da bi se nekom predali u potpunost morate na izvestan način ograničiti sebe, izaći iz prazne zabave i zakoračiti u ozbiljnu ljubav.
Korisnikov avatar
By Paki
@ Tot

:up: ... Svaka ti je na mestu! ...

... Bravo! :klap:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Hephaestion
Tek sada otkrih ovu divnu temu. Hvala tebi, Sunset.Boulevard ..za istu. Hvala i tebi, Mr Dee.. za potsecanje na moju omiljenu, ally!!!

Trenutno sam u periodu kada cesto razmisljam o tome. Nedosataje mi taj osecaj leptirica u stomaku.
Odavno se nije desilo da volim nekog toliko jako...da sve u sebi posvetim njemu. U poslednjih par dana tako nesto se radja ponovo u meni.Nisam ni siguran da je to to....ali znam da volim tak osecaj.Volim da sanjam o njemu. O tom nekom...ko bi se zajedno sa mnom gradio pricu...smisljao nove stvari...saznavao i stvarao...disao i hodao s mnom u taktu. To mi treba. Setacki staz mi je jako mali. Imam samo 19 godina...i ne mogu da sse pohvalim jednostavnoscu. Cesto ne znam sta zelim,nekad ne prepoznajem ono pravo ni kada stoji ispred mene. Danas,pisem ovaj post...jer sam konacno sasvim siguran...da znam sta zelim.Zelim da se smirim...da zbog njega osecam leptirice...da se ne stidim da mu to priznam....da volim kad sam trapav sa recima...da obozavam to iscekivanje svake njegove nove poruke...da pola sata provedem razmisljajuci sta se krije izmedju redova iste...da se trudim da ga uvek razumem...da se ne drvim i ponasam detinjasto kada to nije u redu...da razmisljam o njegovim problemima kao o svojim....da mi je tesko sto znam kroz sta prolazi....koliko se trudi i muci....a uvek ima taj neodoljivi osmeh...samo za mene...i nije mu tesko da se kasno u noc mazi sa mnom preko telefona...iako je mrtav umoran.Lepo mi je sto tada iako bih citavu vecnost proveo tako...sam ja...kazem Ajde mars na spavanje...jer znam kako tada izgledaju te tamne oci...

verovatno sam(jer tome sam sklon)i sada u potpunosti preterao sa odgovorom....cinjenica je da konacno znam da zelim bas to....da budem neciji...i da tog nekog osecam kao svo. zelim da osetim takt....zelim da volim....juce,danas,sutra....bezrezervno!
:sweet: ...... dani, nedelje, meseci, više godina ...... :gric:
Korisnikov avatar
By EYA
ljubav je apstraktan pojam. niko ne moze dokazati da zaista voli, a ne moze se ni utvrditi da neko tebe voli.
samim tim sto verujes da volis - ti volis :love:
za ljubavlju se ne traga, iako to tako deluje. ona nam dodje sama, kao nagrada, a istovremeno i zavrsni ispit, onda kad zasluzimo i polozimo sve prethodne testove :beba:
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by Paki
Originally posted by Hephaestion
Tek sada otkrih ovu divnu temu. Hvala tebi, Sunset.Boulevard ..za istu. Hvala i tebi, Mr Dee.. za potsecanje na moju omiljenu, ally!!!

Trenutno sam u periodu kada cesto razmisljam o tome. Nedosataje mi taj osecaj leptirica u stomaku.
Odavno se nije desilo da volim nekog toliko jako...da sve u sebi posvetim njemu. U poslednjih par dana tako nesto se radja ponovo u meni.Nisam ni siguran da je to to....ali znam da volim tak osecaj.Volim da sanjam o njemu. O tom nekom...ko bi se zajedno sa mnom gradio pricu...smisljao nove stvari...saznavao i stvarao...disao i hodao s mnom u taktu. To mi treba. Setacki staz mi je jako mali. Imam samo 19 godina...i ne mogu da sse pohvalim jednostavnoscu. Cesto ne znam sta zelim,nekad ne prepoznajem ono pravo ni kada stoji ispred mene. Danas,pisem ovaj post...jer sam konacno sasvim siguran...da znam sta zelim.Zelim da se smirim...da zbog njega osecam leptirice...da se ne stidim da mu to priznam....da volim kad sam trapav sa recima...da obozavam to iscekivanje svake njegove nove poruke...da pola sata provedem razmisljajuci sta se krije izmedju redova iste...da se trudim da ga uvek razumem...da se ne drvim i ponasam detinjasto kada to nije u redu...da razmisljam o njegovim problemima kao o svojim....da mi je tesko sto znam kroz sta prolazi....koliko se trudi i muci....a uvek ima taj neodoljivi osmeh...samo za mene...i nije mu tesko da se kasno u noc mazi sa mnom preko telefona...iako je mrtav umoran.Lepo mi je sto tada iako bih citavu vecnost proveo tako...sam ja...kazem Ajde mars na spavanje...jer znam kako tada izgledaju te tamne oci...

verovatno sam(jer tome sam sklon)i sada u potpunosti preterao sa odgovorom....cinjenica je da konacno znam da zelim bas to....da budem neciji...i da tog nekog osecam kao svo. zelim da osetim takt....zelim da volim....juce,danas,sutra....bezrezervno!
:sweet: ...... dani, nedelje, meseci, više godina ...... :gric:
:obraz:
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by Tot

Da parafraziram jednog velikana srpske filozofske misli u odnosu na jednu drugu clanicu (ime mu necemo pominjati kako bi se o njemu sto manje pricalo) Kitrrie cije postove u poslednje vreme citam neobicno prija mome duhu.

Šalu na stranu, ovo je retko pametno i zrelo razmisljanje. Potpisujem sa zadovoljstvom! I jos bih rekao: ljubav podrazumeva jedan stepen odgovornosti , ako vam nije jasno sta je to uzmite neki udzbenik iz etike. Ljubav podrazumeva jedan stepen ozbiljnosti , podrazumeva iskreno davanje da bi se moglo primati , podrazumeva ozbiljno i katkad manje prijatno ograničavanje sopstvenih nagonskih impulsa jer ako niste sposobni izraziti svoju ljubav prema drugoj osobi tako što ćete joj biti verni, jebeš ti tu ljubav.

Ljubav nema veze sa površnošću. Ljubav se uči. Nemojte ulaziti u petparacke hedonističke priče, shvatati vezu kao beskrajnu zabavu(svaka zabava traje dok vas drustvo ne vrati na "radne zadatke") i onda traziti u svemu tome da vas strefi "jedina prava ljubav".

nemam nista protiv erotske zabave u nekom periodu zivota, ali jednom dolazi vreme kada cete ozbiljno zakoraciti u nesto sto se zove veza ili nikada necete zakoraciti, a onda cete se pitati zasto vam se nije desila ljubav.

Imate negativna iskustva. Usli ste u vezu sa hedonistickom povrsnoscu i doziveli razocaranje. Verovatno je i vas partner bio takav. Ne zelite da vam se ponovi ista bol? Razumem taj argument ali zapitajte se iskreno da nije stvar u sledecem: vi ne zelite biti ozbiljni! Neobuzdanost tela vuce vas u nova i nova sanjarenja o neiscrpnom svetu erotskih uzitaka.

Ali da bi se nekom predali u potpunost morate na izvestan način ograničiti sebe, izaći iz prazne zabave i zakoračiti u ozbiljnu ljubav.
[/quote]:bravo: :up: Za :predsednik: -a!
Korisnikov avatar
By NegativE
Ma kakvi bwe, nisu nestali i netje nikada... :yay: ...cuvam te leptirice pazljivo za nekoga premda imam razne dileme i mnoga pitanja bez odgovora koja me cesto rastuzuju
Korisnikov avatar
By Tot
Hvala vam momci na pohvalama; prija :)
Korisnikov avatar
By Nestao
Ima li jos ljubavi i zelje za pripadnoscu?

Trenutno se osecam kao da samo ta zelja u meni i postoji... :love: :yay:
Korisnikov avatar
By Tot
Nadam se Hephaestion da ce ti se zelja ostvariti :)
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by Tot
Nadam se Hephaestion da ce ti se zelja ostvariti :)
hvala.... :poklon: :jumphug:
Korisnikov avatar
By gari
Ne verujem i ne verujem u nikakve leptiriće i druge vrste zajebancije. Sve je to zavaravanje koje se obično završava velikim sranjem. Ne verujem više ni samom sebi a nekmoli nekim leptirićima. Nema više ljubavi ostao je samo interese, samoživost i sebičnost. Probudite se dok vas leptirić nije lupio po glavi.

:krava: :superheroj: :alien:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Egon
Originally posted by Morgan Le Faye

Ali me je zivot nauchio da nikada, ni po koju cenu, ni princu ni konju ne pokazivati emocije. Vremenom mi je bilo teshko, sada svoje emocije krijem i od sebe.
sorry ali chitajucji tvoje "ja-se-pravim-da-sam-zao-i-zabole-me-za-emocije" postove
sve vishe mislim da si ti jedan jako povredjen i nesrecjan dechak ...
i da se iza tog monitora i tastature krije jedno brdo toplih emocija ...

ne zamerite na offtopicu
ako je decko to rekao to je i mislio. neko mozda nema poriv da bude spasena princeza ... a mozda ima, mozes se samo gubiti u nagadjanjima.
( povredjen covek ce na ovo imati samo zelju da ti ne odgovori )

ja sam tako imala tripove da je "ona" "dobra", "ljudi su je nacinili takvom", "ma voli te, samo se pravi "(btw, ova moja upadica nema veze sa morganom le faye, samo se nesrecno nadovezujem) i izvukla sam deblji kraj izigravajuci viteza iz bajke. ne, hvala! pocela sam da volim ocigledne stvari! (mozda ce mi zivot biti umnogome dosadniji, ali makar cu imati mira)

:sunce:

i naravno da imam zelju za svim ovim, ali ne po svaku cenu. Znas ono, bolje biti sam, nego u losem drustvu. emocije su danas tesko svarljiva roba, a bogami i prilicno kvarljiva.

zamisao ti je slatka (zacetnice posta), ali je svacija i nekako se podrazumeva. ipak, delim tvoj entuzijazam i kapiram o cemu govoris, ali ja sam nekako prevazisla te faze i pustam tu "ljubav" da me nadje ili ne. moguce je i da me nikad ne nadje, ok, onda srecu treba potraziti u nekim drugim stvarima. Npr

like this

:avalon:

and like this

:boxer:

maybe like this?= :predsednik:

:alexis:
By Çâðê_DUP
Originally posted by gari
Ne verujem i ne verujem u nikakve leptiriće i druge vrste zajebancije. Sve je to zavaravanje koje se obično završava velikim sranjem. Ne verujem više ni samom sebi a nekmoli nekim leptirićima. Nema više ljubavi ostao je samo interese, samoživost i sebičnost. Probudite se dok vas leptirić nije lupio po glavi.

:krava: :superheroj: :alien:
moze da se desi i to!
ali, da postoje "leptirici", postoje. Been there, felt that ...:jutro:
By Çâðê_DUP
Originally posted by EYA
onda kad zasluzimo i polozimo sve prethodne testove :beba:
u starachkom domu, u starachkom domu ... :invalid:

bitno je da dodje :D
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Kittrie
leptirici su manifestacija 'zaljubljenosti' a.k.a. zaSSlepljenosti, i cista su hemijsaka reakcija koja , najcesce i nema veze sa PRAVOM LJUBAVI !!
da me ne shvatite pogresno...
leptirici su nesto NAJDIVNIJE :love: (kad VOLIS osnova je drugacija, ozbiljnija, zahtevnija, potpunija i daje ti se i kad je ne trazis... )
ALI !!
kad se pojave na pocetku, dok ne postoji prava konekcija izmedju dva bica, sta oni mogu znaciti uopsSte?? mogu uporediti samo sa drogom na koju smo svi (bar bili) navuceni..

prava stvar je, i potpisujem, AKO oni postoje sa osobom koju smo imali vremena upoznaTi, prihvatiti i ZAVOLETI - BAss TAKVU KAKVA JESTE !! ko ima 'srece' i ulozi dovoljno truda (samo sreca nikad nije dovoljna) u neSSto sto mu se cini vrednom isTOg... LEPTIRICI se mogu javiti (i javljaju se !! ali ne na osnovu hormonalne reakcije naseg hoRnY organizma, nego mnogo kompleXnijih stvari ) kad god je pravi momenat, a to je cesSto. :love:

o pripadnosti...hmmmm
kompletna PRIPADnost.... je iluzija ( veoma privlacna, licno i veoma seXy, ihihihi)
SVAKO ZA SEBE - ali MI smo odabrali da BUDEMO zajedno jer nam to GODI (slobodno ubacite bilo koji drugi izraz ako me kapirate :eureka: )...

i tako... :mucka:

ovo je tako dobro da mora da se procita jos jednom. :)
By Çâðê_DUP
Pala mi je sad napamet ona scena iz filma "Titanik"kad se Dzek smrzava u Atlantiku dok se Kejt Vinslet razbashkala na onoj dasci, sta je vec ...
Pitanje za sve: da ste vi na Dzekovom mestu, da li biste dosli u iskusenje da gurnete vasu Kejt sa daske kako biste spasli vlastiti zivot ili ce vas ljubav u tome spreciti?

:tenis:
Korisnikov avatar
By Val
Ako stanemo obe na dasku, stacemo. Ako ne, ja cu da tonem... :farewell:
By Çâðê_DUP
Neplivach sam, tako da u svakom slucaju tonem ;)
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, plivala bih. To i jeste moj problem. Ili sam malo overfed zenama koje ne znaju sta ce sa sobom i sta ce samnom.
Korisnikov avatar
By gari
E, to je dobar dokaz da ljubav ne postoji. Da je ona njega volela, ona bi skočila i udavila bi se da bi on preživeo. Ovako, on je ispao samo još jedna budala koja se udavila nizašta /sa sve leptirićem u stomaku-smrznutim i udavljenim/.

:trampolina: :andjelak: :pirat:
By Çâðê_DUP
Originally posted by gari
E, to je dobar dokaz da ljubav ne postoji. Da je ona njega volela, ona bi skočila i udavila bi se da bi on preživeo. Ovako, on je ispao samo još jedna budala koja se udavila nizašta /sa sve leptirićem u stomaku-smrznutim i udavljenim/.

:trampolina: :andjelak: :pirat:
Tooo, gari, smrzavamo i davimo leptire :meduza:
zvucis sad kao ja u boljim danima ....
definitivno-DA. POSTOJI LJUBAV I ZELJA ZA PRIPADNOSCU (u mom svetu, bar), ali uz uslov da mi nije ugrozena SLOBODA. :tamoamo:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Hm, pa ne bih je bas gurnuo...
Objasnio bih joj (if I were in his shoes) da je ona duplo teza od mene, i da su joj vece sanse da potone na toj dasci, tako da je bolje da mi pokaze svoju ljubav, i da ne ceka da je ja gurnem nego sama da se pusti.
By Çâðê_DUP
Originally posted by odskoraBI
Hm, pa ne bih je bas gurnuo...
Objasnio bih joj (if I were in his shoes) da je ona duplo teza od mene, i da su joj vece sanse da potone na toj dasci, tako da je bolje da mi pokaze svoju ljubav, i da ne ceka da je ja gurnem nego sama da se pusti.
e pa vidis, ja sam sigurna (hipoteticki gledano) da bi ona to i uradila, samo da ju je pitao tako nesto. samo je jack bio isuvise veliki jack da bi to i ucinio ;)
Korisnikov avatar
By gari
Ili to ili mu se zamrznuo i jezik pa nije mogao da joj kaže: Hajde silazi sa te daske, da malo i ja plivam a ne da tonem. Eh, nema više takvih ljubavi /potapajućih/. Sad sve sebičnjaci-sto puta bi te gurnule sa one daske samo da spasu svoje veliko DUPE.

:puzzle: :alexis: :piggy:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Tot
ljubav podrazumeva jedan stepen odgovornosti , ako vam nije jasno sta je to uzmite neki udzbenik iz etike. Ljubav podrazumeva jedan stepen ozbiljnosti , podrazumeva iskreno davanje da bi se moglo primati , podrazumeva ozbiljno i katkad manje prijatno ograničavanje sopstvenih nagonskih impulsa jer ako niste sposobni izraziti svoju ljubav prema drugoj osobi tako što ćete joj biti verni, jebeš ti tu ljubav.

Tacno tako. :klap:
Dodala bih da je za ljubav potrebno jos i prepustanje i traganje. Samo ako kucnes na vrata ima sanse da ti neko otvori. U ovom traganju covek naidje na sve i svasta, ali kada nadjes ono sto odgovara ideji o trazenom onda nekako cenis taj put pun praznih konzervi i slicnog, a sa druge strane, pomisao na to sta smo sve sretali cini da vise cenimo ono sto imamo. Vazno je i strpljenje.
Korisnikov avatar
By gari
Joj, što bih voleo da upoznam ili čujem za neki gay par koji je bbio u ljubavi više od tri meseca /u ljubav ne računam naviku/. Ma daj, pa ni sami sebe ne možemo da volimo više od mesec dana i to uz velike napore a ko ne voli samoga sebe ne može ni druge.

Niti ja voljeh tebe, nit si ti mene voljela, samo stara navika, heeej, ostala...

:jerry: :hail2: :sluske:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!