Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By MARQUE
Kockaste lubenice uzgajaju se pomoću prozirnih plastičnih kalupa, a promjena vanjskog izgleda ne utječe na njihov okus. Lakše se transportiraju i u dućanu zauzimaju manje mjesta.

Slika

Velika Britanija prva je europska zemlja koja je prihvatila masovnu prodaju lubenica u obliku kocke, a prva isporuka već je stigla u tamošnje trgovine. Kockaste lubenice uzgajaju se u Brazilu pomoću prozirnih plastičnih kalupa, a promjena vanjskog izgleda ne utječe na njihov okus. Kockaste se lubenice lakše transportiraju, a i na tržnicama i u dućanima zauzimaju manje mjesta. Upravo bi te kvalitete trebale dovesti do sniženja maloprodajnih cijena lubenica, zahvaljujući smanjenju troškova transporta i skladištenja. Kockasta lubenica košta u Londonu oko pet funti.

Slika

Prodaja kockastih lubenica počela je prošlog ljeta u Kini i Japanu. U Abu Dabiju, glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata, od 2001. godinje uzgajaju ne samo kockaste rajčice i krastavce, nego i papriku i još neke vrste povrća. Postoje i lubenice u obliku piramide, koje se teže transportiraju, ali efektnije izgledaju na stolu.

Net.hr
23.08.2006.

--------------------------------------------------------------------

Јесу ли људи скроз полудјели са овом својом опсједнутошћу физичком љепотом и "практичношћу" да чак мјењају и изглед поврча и воћа? Што ћемо сутра јести банане у облику коцке или марелице у облику пирамида. :doh:
Korisnikov avatar
By Val
:smeh: Super izgledaju!
By Melibea
Slatke su ali mi vise lice na neki ukras nego na lubenice...Drzimo se mi naseg standarda mada me ne bi zacudilo da se i mi poprimimo na ovakav izgled lubenice....Korak ka :eu: jevropi
By жњ
Originally posted by Val
Hejterko! :P

:smug:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
nje-sra

podseca me na one jagode od pola kile/komad, a nit mirisu nit imaju ukusa... :bljak:

ja volim da je "prirodna ruka, prirodno drvo, sve prirodno" ;)

najdraze su mi one jabuke neprskane, sa crvima :) ako crvi hoce da je jedu, znaci da su dobre ;) :P
Korisnikov avatar
By unic0rn
zanimljivo..

probao bih pa sudio :turban:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by MARQUE
U Abu Dabiju, ... uzgajaju ne samo kockaste rajčice i krastavce, nego i papriku i još neke vrste povrća.
Neke od babura koje moja mama koristi su prilično kockaste, a kad napuni paprike one postaju kockaste jer se tako slažu u šerpu dok je punjenje još sveže.
Korisnikov avatar
By gari
Ipak mislim da su izabrali pogrešan oblik. Trebalo bi da ih prave u obliku piramida pa bi sakupljanjem i fokusiranjem kosmičke energije jedući takve lubenice /i ostalo/ postali mnogo pametniji.

:ogledalce: :maca: :kakodane:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Definitivno ce ovo izazvati udar na silikonsku industriju implantata.
Korisnikov avatar
By iJazz
Video to danas u novinama. Ono što mi je super jeste što su oba članka (iz Večernjih novosti i sa net.hr-a) skoro pa identična :D .

Anyhow, što se tiče ovih lubenica... Nice :bale: :pinknaocari: :bale: .
Korisnikov avatar
By gari
Samo mi jedna stvar nije jasna. Ako jedeš kockastu hranu, kako to ptođe kroz creva a kako IZ creva? Isto kockasto?

:smirk: :sesir: :jerry:
Korisnikov avatar
By Draco
Koliko god ovo old school zvucalo <kao moja 'sta ce mi mikser' baba> - ne razumem potrebu da se ovo radi. U stvari, razumem :lol: transport i tako to.. ali ne razumem jel mi <homo sapiens sapiens/i> moramo sve prirodno da ujebemo?
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Pa ima vec jedno 10 godina od kako sam to prvi put video...

budjave novosti :nokti:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by WhiteBoy
Pa ima vec jedno 10 godina od kako sam to prvi put video...

budjave novosti :nokti:
A kako još nije stiglo u markete? Toliko smo DALEKO od Europe? Kockasto pa na kvadrant.

:djavo: :arapin: :pas:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!