Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mary
What you gon' do with all that junk?
All that junk inside that trunk?
I'ma get, get, get, get you drunk,
Get you love drunk off this hump.
What you gon' do wit all that breast?
All that breast inside that shirt?
I'ma make, make, make, make you work
Make you work, work, make you work.

:dancingfever:

Slika
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Nosim, osim kad je odeca takva da ne ide uz brus (letnje haljine npr.).
Nekad nosim brus cak i kad spavam (pms time).

:pms:
Korisnikov avatar
By coka
nosim jer sam navikla ali mogla bih i bez njega... Samo ne bih da bas svi bulje pa zato to zadovoljstvo ostavljam kad sam kuci
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Nisam primetila da li lezbejke nose brus ili ne, ne zagledam.

A ja, pa naravno da nosim. :drama:
Korisnikov avatar
By ns.happy
mnogo smesna tema... hocu i ja sise!!!:galerija:
Korisnikov avatar
By jukie
Juče sam gledao prvu epizodu Dok Martina na Halmarku (ići će svakim radnim danom od 15.45 i 19.15) i prvi pacijent mu je stereotipni mršavi brkati penzionisani oficir kome su počele da rastu grudi (nisu pokazali grr)... onda se ispostavilo da njegova žena maže neku estrogen kremu po grudima i da se po njemu razmazalo dok su imali seksualne odnose pa su i njemu počele da rastu grudi... onda se pojavi neki mladić koji ima isti problem i Dok nahvata na vašaru oficira da mu kaže da teorija pada u vodu jer ima još pacijenata sa istim simptomima; a dok njih dvojica stoje tako u ćošku, ugledaju kroz prozor te neke zgrade oficirevu ženu (50) sa tim mladićem kako se maze u predigri; i odatle ustvari počinje zaplet
Korisnikov avatar
By ns.happy
ha ha... estrogenska krema.... a od tigrove masti dobijes gume!!! :auto:
Korisnikov avatar
By gari
Ju, a ja tigrovom mašću pokušao da lečim hemoroide. Posle sam pola sata trčao u krug i vrištao /jer mnogo peče/. Što se brusa tiče moja žena ih nosi a ja još čekam da mi porastu sise.

:pinknaocari: :krava: :slika:
Korisnikov avatar
By ns.happy
gospodine gari, a zna li vasa supruga da gajite afinitete prema tim istim grudnjacima? :psiholog:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Ju, a ja tigrovom mašću pokušao da lečim hemoroide. Posle sam pola sata trčao u krug i vrištao /jer mnogo peče/.
Joj imam tu sliku sad u glavi
nevaljali gari cedi jadne tigrove i od njih pravi prugaste čvarke
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja ga ne nosim u vecini slucajeva...gotovo nikad...ponekad zimi (to sad kao ima nekog smisla)...nemam poseban razlog zasto...eto prosto ga ne nosim..
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by ns.happy
gospodine gari, a zna li vasa supruga da gajite afinitete prema tim istim grudnjacima? :psiholog:
Da. Ponekada se smejemo kao ludi toj šali, jer ona ne voli da nosi grudnjake a i meni smeta kad ih nosi /bolje da joj sise vise prirodno/. Ali zato ona gaju afinitete prema mojim gatjama boxericama pa sam morao da joj kupim celo pakovanje jer one zenske gatjice je kolju između nogu. Bokserice joj idealno odgovaraju a meni to ništa ne smeta. Što pitaš?

:dancing: :beba: :merlinka:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:closet:

gospodine gari, koje je vase seksualno opredeljenje?
Korisnikov avatar
By Kittrie
geneRRalno ga ne nosim
male su i drze se :smeh:

e sad, m.. je lepo ispricala foru sa bradavicama, i zbog toga i nekad neke estetike, sta god, ga obucem u nekih 25 posto mog pojavljivanja, uglaVnom u javnosti (ako sam u kucnim frendli possEtama, a i seXualnim, teSSko da ce me neko ufatit u bruSSu )
Korisnikov avatar
By Val
Da. Ponekada se smejemo kao ludi toj šali, jer ona ne voli da nosi grudnjake a i meni smeta kad ih nosi /bolje da joj sise vise prirodno/.

Dodirni mi kolenaaa, to bih bash volelaaaa...:peva:
Korisnikov avatar
By gari

Ja sam da izvineš BISKVIT /tako FireGox naziva bisexualce/. Dakle, volim sve osim ono što ne volim.

:poklon: :spank: :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nosim brus, uglavnom. Po opakom vremenu moram da ga se resim (kao i sve ostale odece koja ne spada u onu koju moram da zadrzim na sebi, radi pristojnosti) te mi se 'omakne' da odem do prodavnice bez brusa. Nisam primetila da sam izazvala nerede vecih razmera.:tos:
Korisnikov avatar
By ns.happy

Ja sam da izvineš BISKVIT /tako FireGox naziva bisexualce/. Dakle, volim sve osim ono što ne volim.

preliven cokoladom ili dijetalni?:meso:
Korisnikov avatar
By gari

preliven cokoladom ili dijetalni? :meso:
Naravno, preliven sa čokoladu, ne volim ništa dijetalno. Kad je bal nek je maskenbal.

:hvala: :hmm: :zastava:
Korisnikov avatar
By Egon
brushalter ???

zavisi samo koliko sam pijan....
i nekad kad mi je bas dosadno ...

:lol:
Korisnikov avatar
By Laika
Nosim sem kada komad odece koji imam na sebi nije predvidjen da se seta bez brusa ispod.

Uzivam u svim blagodetima zenskog nacina zivota: brus, depilacija, sminka, ovo-ono.
By Çâðê_DUP
Definitivno: nemam naviku da nosim brus i mogu da kazem da ga NE NOSIM.

:shok2:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Nosim skoro uvek kad sam napolju, osim ponekad kad idem do prodavnice ili sl. U kuci nikad ne nosim, .. but then again, ja sam cesto po kuci samo u gacicama :giggle: :)
Korisnikov avatar
By gari
Brus nosim samo kada idem da kosim travu ili /eventualno/ kada puštam brkove da me žena prepozna.

:alikako: :balon: :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!