Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by radoznala
ce te
od dana danasnjeg da cutis, znas?! :friends:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa narode to je kao kada imate brata ili sestru sa kojima živite
Korisnikov avatar
By Zibro
asocirala me ova tema na dozivljaj iz studenjaka :
na petom spratu jedne od spavaona oko 00.30 cuje se ujednaceno dahtanje i skripuckanje iz jedne od soba .......
posle 20desetak minuta neko se prodra :
" daj svrsi vise pa da spavamo "
toliko o zajednickom smestaju ..... :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zibro
asocirala me ova tema na dozivljaj iz studenjaka :
na petom spratu jedne od spavaona oko 00.30 cuje se ujednaceno dahtanje i skripuckanje iz jedne od soba .......
posle 20desetak minuta neko se prodra :
" daj svrsi vise pa da spavamo "
toliko o zajednickom smestaju ..... :)
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
on topic: cimerovala sam samo u zajednickoj kuci u Madridu gde su devojke sa faksa bile rasporedjene, mnogo lepsa verzija naseg studenjaka, i bila sa dve amerikanke u sobi. Nisam bila mnogo bliska sa njima, jedna je bila luda i lenstina koju je mrzelo da ide na predavanje cele godine, i samo se razbijala od hasisa, druga je bila muljavina sva fina na oko, prvoj ukrala pare....ostala sam sama sa lujkom koju nisam mnogo vidjala, jer me u sobi nije bilo..ucenje u biblioteci je uvek zakon kada zivite u kuci sa 15 ribica koje su pune energije:zongler:
Bilo je super druzenja i izlazenja, svadja (mene su zaobilazile, valjda jer sam imala sire drustvo od njih, a i malo sam pokazala zube na pocetku), traceva (e tu me nisu zaobilazile, moja luda cimerka je svima ispricala kako sam se kresnula sa jednom curom-dobro nije trac...lol...ali mi je zao sto sam joj se poverila u trenutku srece) Ali najgore mi je bilo kada je seljanka rekla kako me nikad ne vidi da se tusiram ujutru!!!A ZASTO?Zato sto sam ja ustajala u 7 ujutro da se tusiram i svaki radni dan da odradim smenu u kantini, ma koliko mamurna bila ili neispavana, o ona je lezala komirana sa kesom gudre na grudima:elektro:
jao ma ima dozivljaja...jedan od- kada je moja dobra drugarica kolumbijka pricala trac kako je cula da je plavojka meri (preeeelpaaa ribaaaaa...fazon one prozracne nezne lepote) imala oralni sex sa nigerijcem iz ekipe jedne sumnjivog zanimanja, sa sve opisima na cijem kaucu i tako dalje...odjednom cujes Meri odozgo(koja je sve slusala) kako kao furija silazi dole u tangi bez brusa (moje slabo srce, smiri se....)...."NOW BABY GIRL, WHY DONT U TELL ME WHAT U VE BEEN HEARIN'" sa ludackim kezom na usnama i jebenom pajalicom kao oruzjem.....recimo da sada sledi onaj deo kao u asteriksu i obeliksu kada zatamne strip dok lemaju rimljane:roflmao:
vecinu pljuvacine moram da priznam da stvarno nisam cula, mada sam se jaaakooo trudila, posto sam sve vreme fascinirano zverala u njene sise, sto u opstem uzbudjenju niko nije zamjetio....a jos je bilo gotivnije kad je objasnjavala, unosila se, a one zajedno sa njom se pomeraju....lol...to je slika koju cu nosti ceo zivot..:sweet:
By fencysmurf
pa cimerovanje u prostoru do 50kvm je pakao
u prostoru do 100 kvm limb
preko 100 kvm pretpostavljam da je sve jedno

:freddy:
Korisnikov avatar
By ns.happy
devojkia hahahahahahahahahahahahahahahha

ocu i ja u samostan hahahahahaha:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By gari
Ma najbolje je biti sam-u keliji. Dve ribice na dan, čaša vinca, molitva...Idealno...Još ako uklesana u stenu tamo na Meteorima u Grckoj, pa se stiže samo onom korpom koju nema ko da okreće. Kad crkneš nađu te za sto godina i proglase za sveca.

:potapsava: :namig2: :saint:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!