Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ciao dragi forumashi i forumashice!

najprije da vas pozdravim, iako znam da vam bas i nisam nedostajao, ali vi meni jeste, i to puno...mozda ustvari mi niste nedostajali VI, vec upraznjavanje bolesne zavisnosti od foruma kao takvog.. :D

elem, ja sam trenutno na odmoru(zasluzenom!) kod svojih, mada ja to volim da nazovem "rehabilitacijom u sumama i livadama svog rodnog grada"(vjerujte, u pitanju je grad, a ne selo, ali ima i livade i sume, pa cak i rijeku! :) ) i nemam bas sansu da cesto dolazim na net...ipak, osjecam se nevjerovatno lijepo, i cisto, jer u ovoj kuci sve puca od zdravlja, a to mi je manjkalo zadnjih mjeseci(govorim o fizickom zdravlju, da me pogresno ne shvate forumski zlobnici:P)

mada, brojim dane do odlaska u predivni Kotor, da se kao covjek provedem, napusim, i eventualno kresnem...

a sad, PROS I CONS odmora kod svojih-vase misljenje

voli vas i ljubi vasa bananica :kiss:
Korisnikov avatar
By gari
Nekima si i nedostajao. Evo meni na primer. Ja nemam gde da odem kod svojih, jer svojih nemam. Naime, većina je mrtva a sa ostalima ne govorim zbog mešanja u moje privatne i intimne stvari. Lepo je kad imaš gde i kod koga da odeš. Uživaj.

:tange: :carica: :jelka:
Korisnikov avatar
By unic0rn
zaboga... pa jedna od poenti odmora je upravo pobeci od svojijeh... :surfer:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
eeeeee ja sam pobegla u Nemacku kod keve,i jedva cekam sad da pobegnem u Beograd kod tate:D znaci bem ti odmor!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jedva cekam da krenem da idem kod svojih samo zbog odmora, moram priznati.
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by the1whowished
A sto si ti sjebala svoj dan?I sto pobeze onako:D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Duh_iz_Konzerve
Originally posted by the1whowished
A sto si ti sjebala svoj dan?I sto pobeze onako:D
u2u
Korisnikov avatar
By gari
Samo diskretno molim. Privatne stvari samo preko U2U! Gle, ja počeo da se ponašam kao MUDERATOR? Šta mi bi? UniCorn me udario u glavu.

:sise: :diplomac: :flasher:
Korisnikov avatar
By Val
Contra u vezi sa odmorom kod mojih je da po celi dan neshto kuvaju i peku, a ako ne jedem naljute se. :roll: Takodje je najbolje da sama idem kod mojih, jer ako povedem devojku, mama se s njom zaprica, piju kafu... a ja blejim. :doh:

Sve ostalo je samo pozitivno. I Love My Mom! :love: Tata kao tata svakako samo cuti i smeshka se. Pored njega moze bomba da padne dok njega neshto iznervira. On i kad je kuci kao da nije tu. :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam jednom doveo decka, ali mama nije znala zato, naravno. ipak, zapricala se sa njim "sve u sesn'es'"
sestra je znala, pa nas je samo gledala i smjeskala se, i davala mi krisom savjete kad nas niko ne cuje:)

a sto se tice kuvanja i pecenja, "same to me", samo sto ja jedem kao provaljen.. opet cu da nabacim koje kilo, i to me strasno nervira... :odrasti:
Korisnikov avatar
By gari
Ako more, kilo-dva ne smeta jer-bolje da ljulja nego da žulja /kaže moja ženkica kad ja kažem da sam se ugojio/. E sad-ko će da ljulja a ko će da žulja, dogovorite se.

:wink: :misici: :wow:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam vec danima kod mojih jer su bolesni pa moram da pomazem... jos sam bila bez kompjutera, pa sam htela da poludim nacisto... Jedva cekam da im bude bolje pa da ja mogu u moj mili stancic... ali sam bar srecna sto mi je stigao kompjuter, vec mi je lakse :peva:
Korisnikov avatar
By gari
Dina, kako ti je stigao kompjuter? Imaš neki pokretan ili lap-top?

:lol: :superheroj: :temperatura:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja se odmaram kod mojih vec nekih godinu dana posto sam obnovio godinu. za komp mi je najmanji problem ovo moje luce je mobilno, spakujem ga u ranac i svukud ga vodam... tepam mu... o boze....

matori su ok, sve dok ne krenem nazad pa pocnem da nabrajam sta mi sve treba i koliko para MORAJU sad da daju... pa se svi iscudjavamo kako je sve skupo...

nemam neki stav... vise bih voleo da svi odemo negde na odmor onako zajedno...:party:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by gari
Dina, kako ti je stigao kompjuter? Imaš neki pokretan ili lap-top?

:lol: :superheroj: :temperatura:
Kamo lepe srece da je hteo sam da doseta... nego mi je neki tipus jedva dopremio do parkinga a onda me zvao na mobilni da neko izadje. Ja izadjem a on se onda smiluje da unese on jer sam zensko... ali me je sve vreme do stana preslisavao zasto nemam nekog muskarca da mi unese kompjuter...

:drama: :roll: :sniff:
Korisnikov avatar
By ns.happy
tipicno muski.... shokiran sam!:kokice:
Korisnikov avatar
By gari
Stvarno Dina, što ne nabaviš nešto muško za poneti? Kao nekog roba, šta li. Kad ti treba-pozoveš ga a kad ti ne treba spakuješ ga u ostavu za metle. Šta čekaju bre ovi naučnici sa tim humanoidnim robotima. Oću jednog sexy robota sa karom od 20 cm, isključivo za sex. Diskrecija zagarantovana.

:bye: :mazi: :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By Dina
Ukinuse robovlasnistvo a eto bas bi jedan zgodno dosao :bic: :D :wink: Javi kad budu humanoidni roboti i ja uzimam jednog! Ovaj model koji cu ja da nabavim mora da nosi i kompjutere, kontaktira sa neprofesionalnim prodavcima istih itd... A kad mi nije potreban da se povuce, nemam ostavu ali dacu mu neku odaju da boravi :wink:
By pčelica
Pros odmora kod svojih:
Samo tamo mogu da pojedem pravi
crni rižoto, jer ovo što se služi u Bg je uvreda
za časno ime rižota.
Nema contra jer je tamo sve savršeno.
Miris mora i zrikavci i sve sve sve...
By Çâðê_DUP
Cim se zavrsi frka u Bagdadu, idem kod svojih. mada, vise mi se ide sad kad je zanimljivo :wink:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!