Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Znači, to veče u mojoj kući je izgledalo ovako...
mama: Evo je ova bakutina komšinica lezbejka na televiziji.
ja: (crvenim po prvi put i pravim se blesava) Ko? Kakva je to emisija?
mama: Nešto o homosexualcima.
ja: (tupava faca) Aaaaa...

U kadru svima nama poznata persona... :D i ja se ispaljujem...
ja: Ej, njega znam... (kez od uveta do uveta koji, u trenutku kad sam shvatila šta sam rekla, prelazi u "shit, fuck, fukc, shit")
mama: Odakle Ti Njega znaš?
ja: (sasvim samouvereno) Sa jedne žurke na Exilu... (to je bilo prvo što mi je palo na pamet)
mama: Aha.
ja: (ponovo crvenim i pravim se blesava) A šta će on u ovoj emisiji? Mislim, na čijoj je strani?
mama: On je gay.
ja: (zinula sam, sastavila totalno šokiranu facu) On?! Gay??! Wow. Nikad ne bih rekla.
mama: Pa naravno. Normalan dečko, kao i svaki drugi.
ja: (sa skrivenim osmehom na licu zbog tog predivnog komentara moje mame izlazim iz sobe).

Posle par minuta emisija se završava...
mama: (dobacuje iz sobe, očigledno željna razgovora na datu temu...) Potpuno je to meni normalno. I zašto im ne dati pravo na brak??? Jeste, to stoji da u zakonu kao definicija braka piše "muško i žensko", ali to se bar da izmeniti. Kakve veze ima? Ljubav je ljubav, a evidentno je da i među gay parovima postoje oni koji se vole i koji su jako dugo zajedno... Koji žive zajedno...
ja: (još uvek u drugoj sobi, crvenim i osećam se ponosno što je jedna takva persona moja mama).
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma sav sam se :ledeni: na kevin komentar
By Çâðê_DUP
Originally posted by operativni kadar
Moguće da sam stekao pogrešan utisak, izgleda da ste gledali više emisija od mene. Ali dalje mi se ne sviđa kao novinar/voditelj ili šta bi već trebalo da bude.
ako je to ona na koju mislim, ne dopada mi se ono njeno: ".......nego sto bi mi, normalni ......." u tackicama se nalazi tekst koji ne pamtim, ali ovo "mi normalni" je nezaobilazno :kesa:
Korisnikov avatar
By ns.happy
sva mi je ona normalna ne moze da stoji pet minuta uspravno, sva se grbavi k'o da ima suljeve... a teme su joj u pm :seronjo:
ipak pozdravljam svaki pokusaj da se o homoseksualizmu javno govori. sto se vise govori, to ce raja to sve prihvatati kao normalnu pojavu. (koliko-toliko):teg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!