Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Hehe, startujem temu... Ja prvi!

Dakle, kod univerzitetske biblioteke, neka teta prevodi rastrcanog kokera preko ulice, na onom povocu na namotavanje (znate na sta mislim, lici donekle na majstorski metar, da imate siri izbor koliku autonomiju dati kucetu na licu mesta). Otkaci ona povodac od ogrlice, i pas, kao svaki pas, krene da slavi svoj izlazak u setnju, skace, usi, jezik, sape i repic svaki na svoju stranu. E, sad udarna stvar:
Pas (jooj, pas) doskakuce nazad do gazdarice, i hop - capi i izvuce jedno metar povoca (kako li mu je uspelo) i nastavi ka Tasu...skroz u fazonu "sad ja tebe vodim u setnju"...

Jooj... :cute:

Ima neko neku svoju pricu o kucama i macama?
Korisnikov avatar
By gari
Najsalađa stvar kod mog psa jeste da ona obožava da se vozi u kolima, ali uvek na suvozačkom sedištu i sa otvorenim prozorom, tako da izviri kroz prozor naslonjena prednjim šapicama, uši joj viore na vetru a ona uživa i laje. Kad god tako sa njom prođem pored neke policijske patrole u "zasedi", oni su toliko zaprepašćeni da ni ne stignu da me zaustave radi provere. Ponekada skoči i zavuče se u onaj prostor iza zadnjih sedišta kod zadnjeg prozora i tu "izigrava" ukrasno kuče. Dok sam jednom bio u prodavnici neki ljudi koji su tu stajali komentarisali su da li je pravo kuče ili ono veštačko dok jedan nije provirio kroz prednji prozor od kola i umal ostao bez nosa jer ona ne dozvoljava nepoznatima da ulaze u kola. Posle su se smejali onom ko je proveravao jer se baš uplašio.

:kuca: :kiss: ;)
Korisnikov avatar
By gari
A na avataru je sada ORIGINALNA fotka moje drage kučkice Dženi. Malo se uplašila od blica, inače obožava da se slika. Eto, sada Jukie može da odredi kojoj rasi pripada. Da li je srpski avlijaner ili engleski sravnijanel.

:durenje: :tamoamo: :dancing:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!