Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By fazza
Originally posted by Angelina777
Uzas je kako pljackaju ovaj nesrecni, deprimirani narod ..
pa ja sam, izmedju ostalog, i zbog novca u bedaku, mislim da bih se otimala sa "strucnim licem" oko 20 evra kao Woopie Goldberg kad je udelila milion dolara casnim sestrama po nagovoru "Duha" Patricka Swazy-eja u istoimenom filmu.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
:sveca: :namig2:

Kad uvedu besplatne terapije uz fotoseshne, prva se prijavljujem da zavestam svoje misli i prikljucenjija nauci. Nisam stipsa, majke mi.

(i nije isto kao sa zubima :D

zamisli scenu: ti places, setis se neke traume, srce ti se kida, dusa izgara, a onda umesto maramice izvadis iz dzepa 20 evra i obrises sline njime i kazes: pardon .. ja sam tako .. konfuzna u zadnje vreme.

:lol: :lol: :lol: :pucaodsmeha: :rotflmao: :lol:

Izvinite, meni je ovo u stvari tragicno. Ne zivimo na zapadu. Pa da je makar 5 evra, pa bilo bi pristojnije, aman!
Zdravlje nema cenu.

Vidim da je tebi sve ovo smeshno i da pucash od smeha, shto je zaloshno i
tragichno, mnogo vishe nego li onih 20 evra koje si pomenula.

Mogla si josh da dodash da kod psihologa idu samo "manje inteligentni ljudi"
koji ne mogu da izadju na kraj sami sa sobom, poshto je i to jedna
budalashtina koju si napisala u nekoj drugoj temi.
By жњ
A mogla bi ga posavetovati i uputiti da posecuje ovaj forum i Loud`n`Queer zurke i tako se resi viska negativne energije. Na forumu moze da nadje podrsku u sebi slicnima i po potrebi da hejtuje do mile volje, a na zurkama moze da trosi kalorije :D
Korisnikov avatar
By Rei
@Angie

Machka nije besna nego zeva. :sweet:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
amnesia možda ima dobru ideju: da uputiš brata na forum. pa ako bude želeo da piše, super. mislim da to može pomoći u izgrađivanju samopoudanja i smanjenju automofobije. da shvati da je normalan, da ima još mnogo ljudi sličnih njemu itd.

btw, što se autovanja tiče, mislim da je to individualno. s jedne strane, ne mislim da je okej da neko ide okolo i autuje ljude. to jeste isključivo lično pravo. ali ova situacija je specifična. možda bi bilo najbolje da ti sama proceniš situaciju i vidiš kakvi su rizici.

i da, ovo što si pisala za noćni poziv. ja sam prošao kroz nešto slično. rekao sam mojima da imam velik problem o kojem ne mogu ni sa kim da pričam, pa ni sa njima. mama posle toga nije tri dana mogla da izađe iz kreveta. nešto užasnije u životu nisam doživeo...
By WiseYogi
Huh, pa gledacu da ga uputim na ovaj forum kad se za to ukaze zgodna prilika, mada me ne bi cudilo da on za njega zna, jer dovoljno [da ne kazem dosta :) ] vremena provodi na internetu, ima pristup od kuce i tako to...

Inace, ovaj forum je meni svojevremeno mnogo pomogao. Kad mi je brat rekao, iako sam odahnula shvativsi da nije nikog koknuo i ostale grozne varijante, ipak je za mene saznanje da je homoseksualac bio veliki sok, jer zaista nikad ni pomislila nisam.

Tad mi je trebala pomoc ne samo da svarim informaciju da je gay, nego se u mene uvukao strasan strah sta ce sa njim da bude, kakav zivot ce da ima i tako to.

Onda me moja najbolja prijateljica uputila na Gay-Serbia i citala sam vas dosta, cak i ucestvovala neko krace vrijeme u diskusijama.

Mnogo, mnogo mi je to znacilo. I da vidim da je Srbija puna ljudi homoseksualne orijentacije, i da se uvjerim koliko su isti ti ljudi i prijatni i pametni i duhoviti i da je cak ovaj forum po kvalitetu mnogo kvalitetniji od nekih drugih foruma koje sam imala priliku citati [ne gay foruma nego onako, "obicnih", nespecijalizovanih :) ].

Pa i sad moja sestra uporedo sa mnom cita ovaj topik i njoj to znaci i umiruje je i... sta znam.

Hvala Bogu na internetu, evo za ovakve stvari je taj internet od neprocjenjive vrijednosti.

I podrska i informacija i komunikacija i... mnogo toga vaznog samo click away.

Jeste da kazu da internet era otudjuje ljude, ali, ponavljam, i meni i mom bratu i vama svima na kraju krajeva bi kroz ove stvari bilo mnogo teze proci da nije neta.

Juce sam se bas zapitala - sta ako brat cita ovaj forum i prepozna moj topik, da li bi se naljutio... Nadam se da ne bi, kapira valjda da je iz ljubavi i brige.

Nezgodne su to godine, adolescencija [cak i bez tereta homoseksualnosti u homofobnom drustvu]. Mislis da si sa 19popio svu pamet svijeta, a siroti odrasli i zreli ljudi se krste i lijevom i desnom i ne znaju s koje strane da ti pridju :)
Korisnikov avatar
By gari
Blago bratu kad ima ovako tolerantnu sestru koja se brine za njega. Ipak mislim da nije vreme da roditeljima kaže za to jer još nije svoj i još je suviše mlad, njiohva reakcija /negativna/ bi mu mogla izazvati strašne frustracije.

:wink: :wink: :B
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!