Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Želja mi je da nemam više želja i da ne postavljam više nikakve ciljeve zbog kojih bih morao da se trsim godinama da ih ostvarim da bih na kraju uvideo da je sve-sranje /osim pišanja/. Živeo Mao-Ce-Tung /Dung/ najveći mislioc svih vremena. Njegova dubokomislena misao je i: i pišanje je sranje ako pišaš uz vetar.

:pas: :opacupa: :durenje:
Korisnikov avatar
By Escobar
Moj cilj....da se pomaknem sa starta!
Korisnikov avatar
By gari
Ta, evo-makla si se. Baš od ovog posta počinješ trku sa preponama /ne znam još čijim, ali važno je da su prepone/.
Šalim se, naravno. Život je trka sa preponama, svaki problem je jedna prepona, taman je preskočiš ide sledeća i sve tako do one poslednje prepone posle koje dolazi kraj trke /mrtve trke/.

:saint: :misli: :maca:
Korisnikov avatar
By Escobar
Upravo sam na to aludirao!
Korisnikov avatar
By gari
A ja sam, možda, bio suviše direktan? Žalim zbog toga.

:temperatura: :andjelak: :hiphip:
Korisnikov avatar
By Mortis
Kada vidim jedan dolar, vidim milijarditi deo svog sna. Kad moj drugar vidi jedan dolar, vidi stotinu projektila za pracku.

Treba biti praktican...
Korisnikov avatar
By svejedno
Cilj je obicno kraj.

Dakle, pravi cilj je da umrem.

Sad, kako sam ja inace malo vise nego sto je normalno inpresioniran smrcu, nemojte ovo shvatiti kao nesto mracno.

To je cilj zivota. Smrt je cilj zivota. Cilj = kraj.

A moj cilj je da mi smrt bude spokojna & budna, i da budem zadovoljan vremenom izmedju rodjenja i smrti.

To je moj iskren odgovor, zaista.

Ostali ciljevi su vise nesto sto mi je jedna od mogucnosti, zaista je nezahvalno praviti nepromenljive ciljeve.

A zivot pored vode, koji sam spomenuo, je jedna od tih pozeljnih stvari u zivotu, ali nikako cilj.
Jer to nije kraj.
Niti je nepromenljivo kao 'cilj'.

Cilj je kraj.
Smrt je jedini nepromenljivi cilj.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Idi bre svejedno, uplasi me. Za trenutak sam pomislio da sam smrtan.

Ciljeve su mi toliko komplikovani i razudjeni (u slucaju da A, onda B) da vise i ne znam sta dolazi na kraju.
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by svejedno
Cilj je obicno kraj.

Sad, kako sam ja inace malo vise nego sto je normalno inpresioniran smrcu, nemojte ovo shvatiti kao nesto mracno.

A moj cilj je da mi smrt bude spokojna & budna, i da budem zadovoljan vremenom izmedju rodjenja i smrti.

Ostali ciljevi su vise nesto sto mi je jedna od mogucnosti, zaista je nezahvalno praviti nepromenljive ciljeve.

A zivot pored vode, koji sam spomenuo, je jedna od tih pozeljnih stvari u zivotu, ali nikako cilj.
Jer to nije kraj.

Cilj je kraj.

jjjjaaaooooo

... deprimirao si me brate do koske ....

kao Marvin kad upuca Volgone
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Nešto između budizma i Učenja Qohelet (Knjiga propovednikova), posprejano malim marvinima. :B
Korisnikov avatar
By Egon
ili kao morning after uchinak posle loshih extazija .....
Korisnikov avatar
By Kiborg
svejedno
Cilj je obicno kraj.

Jer to nije kraj.

Cilj je kraj.
UH.

Cilj nije ništa nepromenljivo, a daleko od toga da je kraj. Kako osoba raste i razvija se i ostvaruje neke od postavljenih ciljeva stvaraju se novi i novi, sve teži za ostvarivanje. Dakle, jednačina "ispunjen cilj=kraj" je netačna, a ispravno bi bilo "ispunjen cilj=novi cilj". Ciljevi mogu biti i nedostižni, nerealni a vreme potrebno za njihovo ostvarenje beskonačno, prema tome cilj nikako nije kraj života.

Smrt je biloška neminovnost, nešto što dolazi samo po sebi, a ciljevi su nešto što moraš da ostvariš sam, tako da postavljajući sebi za cilj da umreš, što ćeš svakako pre ili kasnije morati, predstavlja nesposobnost da se u životi postavi pravi cilj - nešto oko čega bi morao da se pomučiš.

Impresioniranost smrću je po meni samo manifestacija straha od iste i prikriva, zapravo, tvoj pravi cilj - želju da živiš večno. E to već jeste cilj - ali nedostižan. Nazovi ga pravim imenom. Tako što proučavaš smrt pokušavaš da ubediš sebe da je to novi početak i čekajući smrt, zapravo priželjkuješ pononovno rođenje i još jedan život /ne mislim na reinkarnaciju/.

-------------

Moji glavni cilj je KVALITETAN ŽIVOT i to je cilj koji nikad nije konačan, jer uvek može bolje. A prvi koraci ka ostvarenju toga bili bi da zbrišem odavde i da nađem dobar posao. Jedan veliki cilj - da završim faks - je ostvaren, ali to je bio samo jedan u veoma dugačkom nizu.
Korisnikov avatar
By Adam*
Cilj:"DA ODEM U LONDON SA MOJOM LJUBAVI ,za sada":smug:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
"I have a dream...TO HAVE A DREAM!" :)
Korisnikov avatar
By gari
Nema smrti za one koji veruju. Naš Gospodin nas je spasao od smrti stradanjem na krstu i sve nas otkupio. Dakle, uživajte, niko nema da umre /osim onih koji su prodali dušu/.

:duh: :placko: :vijaca:
Korisnikov avatar
By cony98
Ja sam staromodan - zelim :

1. Zdravlje
2. Njega pored sebe
3. Dovoljno novca da mogu da zivim
4. Karijeru u kojoj napredujem & posao na kojem nije dosadno
:love:
Korisnikov avatar
By Val
Imam pravac a ne cilj...:turban:
Korisnikov avatar
By gari
Ja imam smer...Pravo pa malo levlje.

:zeva: :kuvar: :gatara:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Jedan jedni cilj u zivotu mi je da zapalim iz ove zemlje,to kada ostvarim...vracam se opet za BG-e da nadjem devojku koja ce me do ludila voleti,i dati sve za mene,a onda nju u koferche i odosmo negde daleko...AMIN:gatara:
Korisnikov avatar
By gari
Ma, ti si duh iz POGREŠNE konzerve...Sa pasuljom. Ko ode taj se ovde više ne vraća, jer im je dosta pasulja. Promeni konzervu, idi u onu sa praškom šunkom.

:jutro: :cowboy: :elvis:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Kiborg

UH.

Cilj nije ništa nepromenljivo, a daleko od toga da je kraj. Kako osoba raste i razvija se i ostvaruje neke od postavljenih ciljeva stvaraju se novi i novi, sve teži za ostvarivanje. Dakle, jednačina "ispunjen cilj=kraj" je netačna, a ispravno bi bilo "ispunjen cilj=novi cilj". Ciljevi mogu biti i nedostižni, nerealni a vreme potrebno za njihovo ostvarenje beskonačno, prema tome cilj nikako nije kraj života.

Smrt je biloška neminovnost, nešto što dolazi samo po sebi, a ciljevi su nešto što moraš da ostvariš sam, tako da postavljajući sebi za cilj da umreš, što ćeš svakako pre ili kasnije morati, predstavlja nesposobnost da se u životi postavi pravi cilj - nešto oko čega bi morao da se pomučiš.

Impresioniranost smrću je po meni samo manifestacija straha od iste i prikriva, zapravo, tvoj pravi cilj - želju da živiš večno. E to već jeste cilj - ali nedostižan. Nazovi ga pravim imenom. Tako što proučavaš smrt pokušavaš da ubediš sebe da je to novi početak i čekajući smrt, zapravo priželjkuješ pononovno rođenje i još jedan život /ne mislim na reinkarnaciju/.

-------------

Moji glavni cilj je KVALITETAN ŽIVOT i to je cilj koji nikad nije konačan, jer uvek može bolje. A prvi koraci ka ostvarenju toga bili bi da zbrišem odavde i da nađem dobar posao. Jedan veliki cilj - da završim faks - je ostvaren, ali to je bio samo jedan u veoma dugačkom nizu.
Uh.

Mislim da si sve pogresno protumacio.

Kako osoba raste i razvija se i ostvaruje neke od postavljenih ciljeva stvaraju se novi i novi, sve teži za ostvarivanje. Dakle, jednačina "ispunjen cilj=kraj" je netačna, a ispravno bi bilo "ispunjen cilj=novi cilj"
Ispunjen cilj = kraj te trke.

Pa onda idemo na novi cilj.

Dakle, jednacina je tacna.

Ima, naravno, presedana, poput 'kvalitetnog zivota'. Ali to bas i nije cilj, kao takav.

Ali to je jos i najmanje bitno.

Naprotiv. Ja volim stvari oko kojih moram da se trudim.
Ne volim da se mucim, doduse, to je tacno, ali ne bezim ni od nekih 'mucnih' obaveza.

Smrt je cilj zivota, ne moj licni cilj koji sam odabrao, a cilj zivota je svakako postaje i moj cilj, je li. Posto i dalje cilj smatram krajem, kao u maratonu, kapiras.

Ima stvari kojima tezim, intenzivno cak, ali to su normalne zivotne stvari, promenljivi ciljevi, ajde.

Zasto mislis da je impresioniranost smrcu samo manifestacija straha od iste?
Ja sam impresioniram i zivotom, pa opet ne mislim da ga se plasim.

Impresioniran sam i svescu, ne plasim se ni nje.

A impresioniranost smrcu gledam kao impresioniranost nepoznatim, a ne mogu sporiti da me smrt plasi u granicama normale, ali verujem cak i manje nego vecinu.

Sto se tice religioznosti, nisu to pokusaji ubedjivanja sebe ni u sta.

To je osecaj o svetu koji posedujes ili ne.

A nikako ne bih voleo da zivim vecno.

Pricali smo, znas da nista ne smatram vecnim, osim kruga karme/expanzije & kontrakcije univrzuma.

Tako da ne smatram ni da mogu da zivim vcno, cak i kada bih zeleo, a daleko nilo da pozelim tako nesto, bio bih nesrecan.
Korisnikov avatar
By donquijote
Jedan od mojih trenutnih ciljeva je da dobijem stipendiju za doktorske studije na University of Cambridge sledece godine i da zatim, po uspesnom zavrsetku istih, odem u New York i predajem lingvistiku na Columbia University.
Eto toliko za sada. Ja sam bas skromno dete!
Korisnikov avatar
By donquijote
Jedan od moji trenutnih ciljeva je da dobijem stipendiju za doktorske studije na University of Cambridge sledece godine, i da zatim, po uspesnom zavrsetku istih, odem u New York i predajem lingvistiku na Columbia University.
Eto toliko za sada. Ja sam bas skromno dete!
Korisnikov avatar
By gari
Donquijote-jel tebi cilj da dobiješ jednu ili dve stipendije za doktorske studije i da dva puta odeš u NY i dva puta predaješ lingvistiku na Columbia University? Ako nije, što dva puta napisa isto?

:lol: :rambo: :hyper:
Korisnikov avatar
By donquijote
Pa ,kad malo bolje razmislim, uopšte mi ne bi škodile dve stipendije. Jedna iznosi oko 60 hiljada funti za tri godine studija, tako da bi mi dobro došlo još 60 hiljada. Život u Engleskoj je tako skup:meso:
Nadam se da će čika Bill Gates biti tako velikodušan da mi da dve stipendije. On ionako ne zna šta će s parama:nokti: Mislim ,šta je za njega 60 hiljada funti
Korisnikov avatar
By gari
Ako "čika" Bili ne zna šta će sa parama, neka pošalje ovamo malo sirotinji raji koja harača više davati ne može. Šalim se, ponovio si dva puta jedan te isti post, pa možeš i da obrišeš jedan.

:up: :P :sesir:
Korisnikov avatar
By donquijote
Znam da sam dva puta postovao istu poruku, slučajno. Ali znaš kako kaže naš narod: "Od viška glava ne boli"
A što se čika Bilija tiče, daje on već pare, ali mora da se zasluži. Šta si ti mislio, da će neko da ti da pare zbog lepih očiju?:maska:
Korisnikov avatar
By gari
Malopre si rekao da ne zna šta će sa parama a sad već treba da "zaslužim" a ni lepe oči i druge stvari mi ne pomažu. Šta treba da izmislim-cinculator?

:cupakosu: :wtf: :misli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!