Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by unic0rnOdlican predlog, da bi izbegli nepozeljne komentare.
mislim da nije pametno da neko sa sajta barata tudjim parama + namenjenim u humanitarne svrhe...
vec vidim teme o tome ko se koliko nakrao i shta je od toga kupio...
najbolje je da to uradi neko ko ga poznaje a prvo uz konsultaciju s njim
Originally posted by svejednomeni se chini da je to napisao Nikola. Raspitacu se o tome sutraOriginally posted by Nikola : )Nadam se da Nikoli : ) nece smetati sto sam mu prebacio post ovde.
Mislim da je ipak red da se u ovu diskusiju ukljuci i osoba kojoj se sve to desilo,zar ne ? Poshto za vikend idem na more,sutra ili prekosutra cu objaviti text o tome shta se tacno i kako desilo...zahvaljujem se onima koji su mi ponudili da svi skupite pare za moj aparat hvala vam puno zaista Ali to nije stvar koju vi treba da radite vec odgovorni za taj dogadjaj... Ono shto mene zanima jeste da li neko zna nekog advokata ( ili je neko sam advokat) pa da mogu da se raspitam shta bih mogao i da li bih neshto postigao tuzbom doticnog mesta? inace shto se odlazaka tice ...tamo me vishe videti nece ( to mi je bio treci put da odem tamo ) .. mada bio sam i nekoliko puta u X ,koji isto ima cuvare,koji se nalazi u samom centru grada,a nikada mi se nishta nije desilo...zanimljiva jedna stvar.. no shto ne mogu vda dozvolim jeste da neka osoba leci svoje komplekse na meni,e pa sada je zaista izabrala pogreshnu osobu .. Toliko od mene za sada..
Originally posted by PerunПрошло је већ пет дана, а ни трага, ни гласа од менаџера.
...
Данас сам допутовао, и одмах послао поруку менаџеру, па ћемо се видети ових дана. ...
Originally posted by DirectorPa, možda lepo zvuči tebi koji si bio, video i otišao. Ja nikada nisam bio ni u jednom gay klubu, tako da nisam video ni plavušana ni crnušana iz obezbeđenja, a ne volim ni tu reč /obezbeđenje/. Sve to mi nekako spada u neku mafiju.
ah, "zavuce"... kako to lepo zvuci u kombinaciji sa mastarijama o onom visokom plavusanu iz obezbedjenja...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!