Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, video sam na par mesta bilboard sa reklamom za Sweet Sale, pa me interesuje da li im je ciljna populacija LGBT populacija pošto mi reklama izgleda vrlo anti-strejt. I ko je uopšte taj Slatki Sale? I šta prodaju?
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by jukie
I ko je uopšte taj Slatki Sale? I šta prodaju?
Kezmanov decko. :)
Korisnikov avatar
By crawen
Sale je moj drug, ali ne znam zashto su njegovo ime stavili na bilbord... :puzzle:

:lol:
Korisnikov avatar
By gari
Ja nisam video reklamu /nisam u Bg/. Šta Sale prodaje? Sebe ili druge?

:zid: :moby: :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Frey
Ja sam mislio da je to sale kao prodaja (eng)...
Korisnikov avatar
By gari
Aha, kao ono u Amer filmovima kad prodaju kutju pa ubodu tablu ispred "For SALE". Ali, Jukie zna english, ajde da sam ja, poznato je da sam glup i antipatičan, ali Jukie-teško?

:D :angel: :zen:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a da odeš na (za)datu adresu, pa šeruješ vizdom sa svima nama? :trep:
Korisnikov avatar
By jukie
Ma evo gari će da ode kad poseti Beograd, to mu dođe društveno-korisni rad. Mislim da je to sa "sale" igra reči, ali stvarno su na bilbordu dva tipa a okolo neko cveće i/ili srca?
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by jukie
Ma evo gari će da ode kad poseti Beograd, to mu dođe društveno-korisni rad. Mislim da je to sa "sale" igra reči, ali stvarno su na bilbordu dva tipa a okolo neko cveće i/ili srca?
Ma oću, ništa mi nije teško za "dobrobit LGBTV zajednice" ka ni teta-Dudi, samo mislim da se ne radi o prodaji kuće /For sale/ nego možda ta dva tipa prodaju neki mirisni prezervativ sa novim ukusom ili neki sapun-lubrikant...Ma, videću kad dođem, ima da stojim ispod tog bilborda dva sata sve dok mi se ne ukaže poruka /u podsvesti/ jer je poznato da u te bilborde kapitalisti ugrađuju podsvesne vizuelizatore koji ti skroluju svest tako da i ne znaš šta ćeš da kupiš kad uđeš u njihovu prodavnicu, nego ti ruka sama pođe za tim proizvodom.

:flasher: :pivce: :komp:
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, na bilbordu JESTE crveno srce u jednom ćošku (jedan od njih dvojice ima belo srce na majici), a dole piše masa nekih brojeva telefona, tako da gari može da ih okrene... (nisam video sve šta piše jer sam bio na suprotnoj strani autobusa tamo kod Železničke stanice... )
Korisnikov avatar
By gari
Da, ali ima jedan problem. Naime, ja sam nepismen i ne umem da okrećem brojeve telefona tj. umem na onom telefonu iz 1935.godine sa onim okruglim brojčanikom, ali ne umem na ovim mobilnim i drugim koji imaju onu kvadratnu formu brojeva...Tu se zbunim i ne umem da biram brojeve. Nezamislivo sam glup, tako da akcija otkrivanja BILBORDA propada.

:shok: :cuddle: :hmm:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!