Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Jukie, meni je momak koji mi održava kompjuter rekao da nije dovoljno da iskopčam kabl za napajanje strujom kompjutera nego i onaj telefonski kabl koji ide u kompjuter tj. modem-ukoliko ne isključim telefon iz zida. Šta mogu, moram da čuvam ono što imam jer nemam novca da kupim drugo. Vel boy, jel Pensilvanija nije blizu Kanzasa pa da te odnese tornado kao Eli i Toto-a u "Čarobnjaku iz Oza"?

:angel: :drama: :grom:
Korisnikov avatar
By Adenim
Imao sam savrsen pogled na gromove sinoc, ugasio svetlo i meditirao gledajuci kroz prozor...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Jukie, meni je momak koji mi održava kompjuter rekao da nije dovoljno da iskopčam kabl za napajanje strujom kompjutera nego i onaj telefonski kabl koji ide u kompjuter tj. modem-ukoliko ne isključim telefon iz zida.
Pa ja nemam telefonski modem nego kablovski, koji ide dole do podruma, a kompjuter inače ima nekog lopova koji valjda istovremeno i štiti od naglih skokova napona (pogotovo kada je kompjuter isključen)
Korisnikov avatar
By gari
Ah, sigurno imaš onaj UPS, što sam se ja smejao kada sam naišao na tu opciju kod "napajanja". Nisam znao šta mu je to UPS, mislio sam da ti to kompjuter kaže kad nešto pogreši. Bože, kako sam glup, nepopravljivo...

:snob: :gitara: :mazi:
By superfly
Originally posted by Mortis
E, da, zna li neko metod da se ovekoveci munja?
Kako da se uslika?
naravno da moze sa tzv produzenom ekspozicijom.
ovo sam uvatio pre 15ak dana. :sniff:

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Laika
Tog sam se dana raspala i legla u tri popodne i nema šaje da bih izvalila nevreme sve i da mi se odvali terasa, nego mi se ušunjalo preplašeno džukče u krevet i počelo histerično da mi zariva kandže u teme.
Ostatak noći sam bila njen zaštitnik.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
I ovde je bilo veselo...
Ja sam bila napolju, pa sam zaglavila sa neke dve devojke u nekoj zgradi, i onda me je cekanje smorilo, pa sam opsovala svima sve po spisku, izasla na pljusak i prosetala malo...
Korisnikov avatar
By ns.happy
kod mene nije pala kisa poslednjih 150 godina, sahara se prosirila... :(
By жњ
ja obozavam oluje, narocito ako imam neko uplaseno zensko pored sebe :cuddle:

ali ne volim oluje koje kvare kablovsku :neto:
Korisnikov avatar
By gari
Da, čitam sada ovde u Bg stalno neke oluje a ovde kod mene u centru Srbije nema ni kapi kiše ima već tri nedelje? Nadam se da će se bar na Sv.Iliju Sv.Ilija pokazati?

Unapred isključujem sve što bi se moglo pokvariti od udara groma.

:seljache: :cheer: :mag:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Vel boy, jel Pensilvanija nije blizu Kanzasa pa da te odnese tornado kao Eli i Toto-a u "Čarobnjaku iz Oza"?

:angel: :drama: :grom:
Nije blizu Kansas-a, ni da Bog (iz vise razloga)!
Tornada uglavnom ne prelaze istocno od Indiana-e i Ohio-a, mada, bogami, prve godine mog zivljenja ovde dovukao se jedan, kazu, omanji tornado, ali eto, mene nije povukao, na srecu ili na zalost, kako kome! :pokazuje:

ali zato kada kise hurricane-a ponekad pocnu (obicno u Septembru), wow, nikako da stanu!

ma, jasta, iskljuci ti sve utikace, tada si najsigurniji!
Korisnikov avatar
By gari
He, razmišljam kako smo mi u Srbiji nesrećni-ni tornado nas neće, pa da odnese neke...Neću da navodim imena.

:eevil: :dm: :saksofon:
Korisnikov avatar
By gari
Šta to bi jutros u Beogradu? Vetar brzine 20 m/sec, munje, gromovi...Jel se molite bre vi tamo Bogu?

:machevi: :sweet: :bisou:
Korisnikov avatar
By Mortis
Šta to bi jutros u Beogradu? Vetar brzine 20 m/sec, munje, gromovi...Jel se molite bre vi tamo Bogu?

:machevi: :sweet: :bisou:
Gari...

Nije bilo lepota gromova jutros, samo kisa i par zvucnih efekata. Podizu nadu, ali nista od predstave. Ako si zabrinut zbog nevremena, postuj datu emociju na posebnu temu...

Ionako sam razocaran odzivom na ovu...
Korisnikov avatar
By gari
Tja, dakle nije bilo specijalnih efekata? E sad ću da sakupim svoje dodole i da počnem ritual severnoameričkih šamana i vračeva pa će vidiš kakva će sledetja oluja da bude. Spremi pampers pelene!

:indijanac: :kletva: :dancing:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!