Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Danas sam hitno morao da posetim stomatologa, a obzirom da je Poliklinika vrlo tanka sa datim zdravstvenim profliom, odlucio sam se za posetu privatnom lekaru. Ljubazno osoblje, astronomske ordinacije, bezbolni tretmani, busilice sa ventilacijom, moram priznati da sam uzivao na stolici. Ali kad sam se uhvatio za novcanik, nije mi bilo svejedno. 30 eura za plombicu precnika 2mm....Koliko sam ja upucen, cene su malo nize, zar ne....?

Interesuje me...koliko pacate stomatoloske usluge, i da li ste istim zadovoljni...?
Korisnikov avatar
By Delete
Zavisi od ordinacije do ordinacije, ali u principu popravljanje jednog zuba kosta 10-15e i do sada sam bila zadovoljna, imam jednu plombu koja datira jos iz ratnog perioda, neke `95.god., samo mi se ne svidja sto nije bela, ali mi se nesto ne da sad da je cackam pa da stavljam belu.
Korisnikov avatar
By Escobar
Eto, znao sam. Glupi Eskobar je morao to da plati duplo vise. :zid:
Korisnikov avatar
By IriS
cene stomatoloških usluga zavise od ordinacije do ordinacije, a kreću se npr. plombi - od 15eura pa naviše... što više "spacy" ordinacija, to veća cena ;)
Korisnikov avatar
By Egon
@ escobar

nisi loshe proshao mogu ti recji ...

tu su negde cene ...
Korisnikov avatar
By Adenim
moj je prilicno jeftin, a odlican. 500din je plomba, 300 anestezija
By fencysmurf
Stomatolozi jako slice automehanicarima. Ako dodjes prvi put , a oni procene i jedini , odrace te.

Odrace te i ako te provale da im ides samo kada te boli toliko da cupas radijatore po stanu.

Zato , kao i kod automehanicara, i stomatologu samo uz preporuke.

:dance:
Korisnikov avatar
By Escobar
Adenime pa gde nadje takvog zubara? Jesi siguran da je zubar :) :testerica: ? Plomba za 800 din....?
Korisnikov avatar
By Adenim
da, covek nije iz Beograda, plus mislim da je musliman i zbog specificnosti imena ljudi imaju predrasude prema njemu, iz vrlo proverenih izvora znam da je sjajan stomatolog koji je silom prilika morao da napusti zivotni prostor, ostavi sve za sobom i dodje u BGD
Korisnikov avatar
By Escobar
A da me preporucis kod njega :D
Korisnikov avatar
By Escobar
Jbt blago vama mozete za dz. A sta ako neko od kolega nije dobro pratio na vezbama pa ti slucajno sune plombu u oko umesto u zub, a? :alien: :alien: :alien:
By High Maintenance
to su starije kolege i drugari,a i prilicno su pazljivi obzirom da je i njima frka :D A i ne mislis valjda da bih otvorio usta bilo kome :P vodim racuna :D
Korisnikov avatar
By Escobar
Hm sta ja znam kome ti otvaras usta. Ipak, kod zubara ne mozes da koristis kondom :) tako da je stvar malo delikatnija :P
By High Maintenance
:P tu su rukavice :D
pa ako se bojis,imas drugo resenje da te sisaju za 30eu...pa izaberi sta ti je bolje :P
Korisnikov avatar
By Escobar
Ne volim ukus lastexa u ustima :bljak:

A na stom moze tek tako da se upadne ili moras da budes kolega/brat/strina i sl?
By High Maintenance
moze ko hoce,ali mislim da se nesto i placa,nisam siguran.Samo da se dogovoris sa nekim studentom i da dodjes kod njega na vezbe...u svakom slucaju sigurno je jeftinije nego kod privatnika...
Korisnikov avatar
By Escobar
Definitinvo. Jos samo da pronadjem studenta. Hvala za info, to mi ne bi palo na pamet :) :D :alien:
By pčelica
Idem kod iste doktorke godinama, plomba je
15E, kontrole besplatne, ne znam koliko je
izbeljivanje jer po njenoj proceni to mi nije potrebno.
Što se tiče odlaska na stomatološki fax, ja bih pre
njima dala da me pregledaju neko nekim stomatolozima
u godinama, koji ordiniraju po DZ. Studentima je veća
prpa da ne pogreše pa su i oprezniji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!