Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
za vecinu okruzenja ( masom daljeg) furam pricu da sam u dugoj vezi
( sto je istina ) sa devojkom ( sto je gnusna laz )
u masi situacija to mu dodje vrlo zgodno
ok voleo bi biti out ali to bi mi u ovom trenutku nanelo mnogo bede na vrat ( bar ja tako mislim )
Elem
trudim se drzati se iste price za sve tj da se ta misteriozna devojka zove tako i tako da studira to i to itd . ali s vremena na vreme izlecem iz krivine :

pre neki dan naletim na neku dalju prijateljicu sa kojom se nisam video bas odavno bogzna kako se izgrlimo izljubimo i tej ce ti ona meni

"Pa sta ti radi Marija "
ja je pogledam belo i odgovorim " KOJA MARIJA " :lol: :lol: :lol:
tri sekunde kasnije kada mi je zahvaljujuci glupom izrazu njenog lica proradio Mozak
"aaaaa Marija .... bla bla bla bla bla "
STRASNO I TUZNO :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Adenim
moje saucesce za takav zivot....
izvini na grubosti.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Adenim
izvini na grubosti.
nije grubost , slazem se sa tobom
Korisnikov avatar
By Dina
Ja mislim da ako vec to cinis onda izmislis neki realni lik, tj. zamislis neku prijateljicu i uvek pricas o njoj, tako nece biti gresaka. Tako je Seaman zamislio mene, medjutim ne drzi se cesto tacnih podataka, pa ja protestvujem :wink: Kod jednih je smanjio moje godine pa sam ja kritikovala taj svet koji je toliko u predrasudama da muskarac mora biti stariji od zene a i necu da mi se zbog tamo nekog sveta smanjuju godine :lol: Maza ceka da zavrsim a ja se bas unela u pricu, tek me on na kraju podseti da ta prica i postoji jer je to svet sa predrasudama. Drugi put je izmislio da imam stan u Crnoj Gori da bi opravdao sto nisam cesce kod njega. Onda sam ja protestvovala sto mi je izmisljen stan koji nemam, ne volim lazi... Pa je opet Maza morao da me podseca da je cela nasa "veza" laz... U svakom slucaju - sve to je veoma tuzno - ali kad je vec tako mi se nekad siti ismejemo...
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Dina
ali kad je vec tako mi se nekad siti ismejemo...
upravo tako , to su samo price pomocu kojih cemo skinuti gomilu manje vise nebitnih ljudi sa vrata , price koje nam kupuju vreme i koje nam zivot trenutno cine konfornijim ....
:molise: a sa nestrpljenjem se ocekuju okolnosti u kojima cemo jednom zauvek moci da prestanemo da ih pricamo :molise: :molise: :molise:
Korisnikov avatar
By gorilica
Zato je najbolje uvek govoriti istinu. :D
Menjanje pola glavnim likovima iz priche i nije velika laz. Barem ja volim tako da mislim, kada to primenjujem u razgovoru. :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ako vec ne mozes da kazes, vezbaj politicko izrazavanje:

- Imas li devojku/Jebes li ti sta?
- Pa, nadje se tu i tamo ...

itd itd
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja kažem da me devojke ne zanimaju i da mi je knjiga mnogo bitnija u životu. S obzirom na ocene u školi, a posle na faksu svi mi poveruju i konstatuju da pothitno nađem nešto inače ću da poludim, jer znaju ovog ili onog koji je mnogo učio, pa onda završio u nekoj ludari. A ja se mislim, da znate zašto vam to pričam, tu biste me verovatno i smestili :D
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Adenim
izvini na grubosti.
nuthin` 2 add

ustvari imam ...

@
zebra/zibro kakogod

uplitati se u igru lazhi je najopasnija stvar na svetu ...
mozhesh tako da izgubish mnoge prijatelje (one kojima nije bitno sa kime spavas ili da li volish da se ljubish sa batama ili sekama) na taj nachin.

pricahm ti iz lichnog isqustva
sa jednim prijateljem dugo vremena nisam bio u kontaktu jer kad sam mu se konachno autovao on je bio zblanut i shokiran, ne zbog toga shto se to desilo, nego zato shto sam dugo to krio od njega i shto nisam imao poverenja .... dugo je bio ljut zbog toga. :usamljen:

Sad je ok :D
Korisnikov avatar
By Zibro
jos jednom tacno ali ako cemo realno cak ni totalno out ljudi ne odgovaraju svakome "e znas ja sam gay"
a ima mnogo ljudi koji ti zaista uopste nisu bliski a koji se iz ovih ili onih razloga (dobronamerno ili NE) interesuju za tvoju privatnost , ponekad je to cisto uvod u razgovor izmedju dvoje stranaca , ponekad samo sala ili postapalica , ? da li zaista uvek masete gay zastavom cak i ako ste out u blizem okruzenju ???
Korisnikov avatar
By Egon
to je sad vec zamena teza ...

ne tipkamo o tome ...
Korisnikov avatar
By Egon
to je sad vec zamena teza ...

ne tipkamo o tome ...
Korisnikov avatar
By gari
To je tabu tema ovde, pa nema šanse da se o tome razgovara ili bilo kome poverava. Taman posla. Zato smo primorani da živimo u svakodnevnim lažima, što nas jako kvari...Gle, ja pišem u množini? Šta mi bi? Dakle, ja ne govorim o tome a pošto sam oženjen podrazumeva se da sam str& jer ovde još nije stigla naučna studija o bisexualcima.

:evilwait: ;) :volinevoli:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja te, vala , podrzavam.
Jos bi bila bolja varijanta da poslusas Dinu i da nadjes neku devojku da ti glumi ribu, a ona moze da zivi (na primer) u Novom Sadu, i da odrzavate vezu na daljinu, i da zato ne mozete svaki drugi dan da se vidjate., nego samo da je vucaras po porodicnim ruckovima i zurkama gde ces nju da ljubis i drzis za ruke, a da se povatavas sa konobarom u nekom zapecku...
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Zibro
jos jednom tacno ali ako cemo realno cak ni totalno out ljudi ne odgovaraju svakome "e znas ja sam gay"
ja, da ... pa me onda zblenuto gledaju (naravno ne 100% ako proracunam da je situacija potencijalno opasna lazem u smislu muva me tip u Bronxu na stanici - da imam ozbiljnu vezu sa tipom od 2 metra koji je bio u zatvoru jer je ubio nekoga :smeh: ali sam zato u Tuzli u nekom kaficu rekla tipu, ne hvala ne zanimaju me muskarci u tom smislu i proslo ok)
a ima mnogo ljudi koji ti zaista uopste nisu bliski a koji se iz ovih ili onih razloga (dobronamerno ili NE) interesuju za tvoju privatnost , ponekad je to cisto uvod u razgovor izmedju dvoje stranaca , ponekad samo sala ili postapalica , ? da li zaista uvek masete gay zastavom cak i ako ste out u blizem okruzenju ???
kad tu dodjem masem koliko god mogu, ako nista drugo mislim da rizikujem manje od onih koji tu zive pa da koliko toliko povecam broj autovanih kad vec ne mogu nista drugo da uradim a moji vec znaju tako da nije problem inace ako vec lazes mozda da smislis ime koje lici na ime tvog decka ...
Korisnikov avatar
By Egon
kao npr .... Marija - Mario ???

a kako ako se decko zove Uros npr ???? .... :lol:
By High Maintenance
Ja sam do sada bio par puta u situaciji da moram da slazem,ali nije bilo problema :D Obzirom da nisam out,tesko je izbeci takve situacije,za sada mi to nije pretstavljalo opterecenje jer niko ne zabada nos previse u moju privatnost
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Egon

Pa, ako se već zove Uroš, alternativno i konspirativno ime za đevojku bi moglo biti Uroševka.

:smilegrin: :bubbles: :alikako:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Zibro
za vecinu okruzenja ( masom daljeg) furam pricu da sam u dugoj vezi
( sto je istina ) sa devojkom ( sto je gnusna laz )
u masi situacija to mu dodje vrlo zgodno
ok voleo bi biti out ali to bi mi u ovom trenutku nanelo mnogo bede na vrat ( bar ja tako mislim )
Elem
trudim se drzati se iste price za sve tj da se ta misteriozna devojka zove tako i tako da studira to i to itd . ali s vremena na vreme izlecem iz krivine :

pre neki dan naletim na neku dalju prijateljicu sa kojom se nisam video bas odavno bogzna kako se izgrlimo izljubimo i tej ce ti ona meni

"Pa sta ti radi Marija "
ja je pogledam belo i odgovorim " KOJA MARIJA " :lol: :lol: :lol:
tri sekunde kasnije kada mi je zahvaljujuci glupom izrazu njenog lica proradio Mozak
"aaaaa Marija .... bla bla bla bla bla "
STRASNO I TUZNO :lol: :lol: :lol:
Skroz te razumijem. :D I ja stalno lazem kako sam u dugoj vezi bla bla bla... cura iz Bg.Dina je u pitanju ali kao sto je rekla samnjio sam god. :D
Jbg stitimo se na taj nacin.

Ja sam se prije neki dan izblamirao jer sam pitao da li neko zna u Bg hotel sa pristojnim cijenama jer dolazim na koncert grupe Simply red, a necu moci kod Dine :D . Posle sam ukapirao da "imam" curu u Bg i da mi ne treba hotel. :D Srecom nisu skontali.:)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman

Skroz te razumijem. :D I ja stalno lazem kako sam u dugoj vezi bla bla bla... cura iz Bg.Dina je u pitanju ali kao sto je rekla samnjio sam god. :D
:tuc:
Ja sam se prije neki dan izblamirao jer sam pitao da li neko zna u Bg hotel sa pristojnim cijenama jer dolazim na koncert grupe Simply red, a necu moci kod Dine :D . Posle sam ukapirao da "imam" curu u Bg i da mi ne treba hotel. :D Srecom nisu skontali. :)
Taman sad imas razlog da trazis na poslu da dodjes dan kasnije i budes kod "cure" :wink:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by gari
Originally posted by Egon

Pa, ako se već zove Uroš, alternativno i konspirativno ime za đevojku bi moglo biti Uroševka.

:smilegrin: :bubbles: :alikako:

Uroshevka? fuuujjj

Uroshina bolje zvuchi ... :lol:
Korisnikov avatar
By gari
A zaboravili ste narodnu izreku: "U laži su kratke noge"? I još: "U cara Trajana kozje uši". Sve se sazna kad-tad.

:spijun: :diplomac: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ух, ја кад год лажем заборавим шта сам слагао, па ако то дође опет у разговор, јадан ја!
што се тиче веза и интересовања за девојке, одлучио сам да на чувено питање КАД ЋЕШ НАЋИ ДЕБОЈКУ одговарам са Кад нађем наћи ћу...
Мрзим то питање
:testerica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!