Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Tako je. Ja sam za opciju-siromašan pastir, potpuno neobrazovan i da mnogo ne pri?a. Dosadili mi, brate, ovi sa svojim pri?ama i davljenjem, diskriminacijama i kompleksima. Ovako, pastir?e, nevino kao jagnje pa da ga ja ?uvam dok ne postane OVAN.

:deda: :protest: :mljac:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ma, meni je svejedno sta je i ko je, ako je meni dobra/dobar onda je najbolja/i na svetu. Mada ni jedan gorepomenuti zdravi i jedri pastir ne bi skodio... :njami: A i velike su sanse da nece ceo svoj dan posvetiti divljenju Karleusinoj novoj frizuri, proucavanju FTV-a i borbi za ravnopravnost transseksualaca u Azerbejdzanu.
Korisnikov avatar
By gari
Dakle, da zaklju?imo-traže se pastiri. Konkurs se otvara sada...!
Uslove konkursa neka svako postavi za sebe tj. gabariti, IQ itd.

:alexis: :pas: :maji:
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by MinaHarker
U neku ruku, smatram da je bolestan trip moje koleginice koja juri za svakim stomatologom ili lekarom, makar i u nastajanju, jer je po njoj, samo ta profesija cenjena i samo momci koji to studiraju mogu da budu dovoljno dobri za vezu.
Ali...uvek postoji glupo ali, a mislim da sam o ovome vec jednom pisala. Uzasno je tesko kada se nadjete pored nekoga ko ne moze da prati vas tempo. Kod ljudi koji nisu nesto preterano abiciozni, a i nemaju neke zanimacije sve se svede na 'kad se vidimo, kad ces doci, dokle imas predavanja, a jel mozes da preskocis vezbe danas?' U tom slucaju, umesto odnosa u kome obe strane uzivaju imas jednog chichka koji jednostavno nece ili ne moze da shvati da ima i vaznijih stvari u zivotu i od sexa i od landranja po zurkama i jednog nesrecnika koji to trpi, iz nekog svog razloga. Prijateljstvo je moguce izmedju ljudi sa razlicitim stepenom strucne spreme ili razlicitim primanjima, ali veza, posebno ona koja traje 24/7 iliti brak, sumnjam.
Davno su prosla vremena kada su se princevi zenili prosjakinjama (prosjacima) i pepeljugama, ako su ikada i postojala.
Vala pozlatila ti se svaka!
U potpunosti podržavam i pozdravljam ovo:mazi:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by gari
Dakle, da zaklju?imo-traže se pastiri. Konkurs se otvara sada...!
Uslove konkursa neka svako postavi za sebe tj. gabariti, IQ itd.

:alexis: :pas: :maji:
Jeste da nisam Chobanin, ali sam OVAN (u horoskopu dodushe), pa rekoh da proverim. :)
Korisnikov avatar
By gari
Prošo si na konkursu /bar kod mene/, ali teško da bih ja prošao kod tebe /na žalost/. Naime, oženjen sam a žena ljubomorna...naro?ito na OVNOVE. Ne znam što baš na njih? Možda što imaju velika *uda? A ?

:evilwait: :whatever: :zongler:
Korisnikov avatar
By gari
Da znaš da ovde još nisam naišao na pastira? Verovatno tamo na planinama nema struje a nema ni kompjutera...Samo ovce i krave. To je život! Odoh da čuvam ovce /ovna/. Lele, nane, kolka mu je glava!

:jutro: :cupakosu: :andjelak:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
pa mozete li vi da nesto kazete a da STATUS ne uzmete u usta...

:pas:
Korisnikov avatar
By gari
Ja te, patike mi, nisam uzimao u usta a za druge ne znam? Nego, otkud ti u Libanu?

:arapin: :kesa: :volinevoli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!