Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MinaHarkerVala pozlatila ti se svaka!
U neku ruku, smatram da je bolestan trip moje koleginice koja juri za svakim stomatologom ili lekarom, makar i u nastajanju, jer je po njoj, samo ta profesija cenjena i samo momci koji to studiraju mogu da budu dovoljno dobri za vezu.
Ali...uvek postoji glupo ali, a mislim da sam o ovome vec jednom pisala. Uzasno je tesko kada se nadjete pored nekoga ko ne moze da prati vas tempo. Kod ljudi koji nisu nesto preterano abiciozni, a i nemaju neke zanimacije sve se svede na 'kad se vidimo, kad ces doci, dokle imas predavanja, a jel mozes da preskocis vezbe danas?' U tom slucaju, umesto odnosa u kome obe strane uzivaju imas jednog chichka koji jednostavno nece ili ne moze da shvati da ima i vaznijih stvari u zivotu i od sexa i od landranja po zurkama i jednog nesrecnika koji to trpi, iz nekog svog razloga. Prijateljstvo je moguce izmedju ljudi sa razlicitim stepenom strucne spreme ili razlicitim primanjima, ali veza, posebno ona koja traje 24/7 iliti brak, sumnjam.
Davno su prosla vremena kada su se princevi zenili prosjakinjama (prosjacima) i pepeljugama, ako su ikada i postojala.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!