Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By MARQUE
Kako vam se sviðaju nove jeftine reklame Tele2 u Hrvatskoj .... - "vru?a tarifa" :bubbles:

Mislim, tip sa reklame je komad i ja nemam niš' protiv njega :bale: .. ali kakav signal odašilja ta reklama jednoj hrvatskoj katoli?koj konzervativnoj obitelji :giggle: .. ajde da se samo vidi ona sisata ženska, ali muškarac za Boga miloga :drama: :mr-bozani?: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=AVtXxGi6XfA

Slika
Korisnikov avatar
By Delete
Dosta je bilo onih razgolicenih zenskih, red je da se i muskarci malo daju u promet.
By жњ
Originally posted by Jazzva
Slika

A evo je i teta :giggle:

:regan:
Korisnikov avatar
By Kiborg
A kaj to fali teti, Amnezijo?
Korisnikov avatar
By nEne
super je reklamica... :minibounce:
By Lemur
Nije mi jasno zasto je slogan "ruf mich an" na nemackom!!!

U Hrvatskoj svi znaju nemacki?!! :puzzle:
Korisnikov avatar
By Rei
Zato shto su nemci poznti po takvim reklamama iza ponoci, praktichno nema nijedne druge. :)

Inache, odlichna reklama! :lol:
Zbunila me je prvi put kada sam je video, tipa wtf otkud ovo usred bela dana, tek skontao kad sam chuo tele zwei na kraju. :)
By XanaX
Originally posted by MARQUE

Slika

'tuerlich, tuerlich...

RUF MICH ANGRHHH... :lizalica:
Korisnikov avatar
By m..
Nisam gledala u Hrvatskoj, tj jesam al na DSF-u. Ajme vrha, omiljena mi je ona baba sto vadi dudu iz brusa ko da vadi kupus iz kace, i onda druga baba koja se trese, zla profesorica i ona sto se nasloni sisama na staklo pa ono kao pukne u jeftinoj animaciji. Ima i ona sa sjajem iz oka, sa sise ili vec odakle, tu mi se vec trese slika od smeha pa nisam sigurna. :roflmao:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by m..
Nisam gledala u Hrvatskoj, tj jesam al na DSF-u. Ajme vrha, omiljena mi je ona baba sto vadi dudu iz brusa ko da vadi kupus iz kace, i onda druga baba koja se trese, zla profesorica i ona sto se nasloni sisama na staklo pa ono kao pukne u jeftinoj animaciji. Ima i ona sa sjajem iz oka, sa sise ili vec odakle, tu mi se vec trese slika od smeha pa nisam sigurna. :roflmao:
Pa tvoj je problem sto si inhibirana. :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by the1whowished
Originally posted by m..
Pa tvoj je problem sto si inhibirana. :lol:
Mhm, vjerojatno, nikako da skupim muda da uletim u keran nego se snebivam kao seoska mlada.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!