Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Koji je najbolji puck-up line koji ste smislili da se domognete nechijeg telefona....Ili, koji vam se narocito dopao.....?

"Znas, tetka mi je u bolnici, moram hitno da telefoniram sestri da nahrani psa jer ako se popne na komsijin prozor onda ce moj mladji brat da nagrabusi, pa ce keva da se dere na mene....A uz to, i nemam kredita, pa sam mislio ako mozes da mi posudis mob..... :smilegrin: ..."
Korisnikov avatar
By Laika
hmmm...
.............
..............
paaaa,... trazim nekome broj samo kad nas odnos po prirodi stvari ide u tom smeru, tako da to cinim krajnje spontano.
inace nisam tip koji nekome dosadjuje, i sama sam vecita zrtva tih smaracha i chesce mi je fon iskljucen nego ukljucen...
medjutim, bas na tu temu sam napisala nekada neku kretensku pesmu, mada je u pitanju bila samo simbolika. ako je nadjem stavicu je ovde...
Korisnikov avatar
By Dina
Pa i kod mene takve situacije dodju spontano... Najcesce dodjemo na pricu o poslu i kad ja kazem cime se bavim, onda izjavi da ga bas ti proizvodi zanimaju, upravo je to trazio :lol: ili neki ortak necim slicnim bavi pa bi bio zainteresovan za saradnju sa mnom... I ja onda izvadim vizit kartu i eto... A ja nisam nikad nista smisljala, bar se ne secam... Ako bih se odlucila da trazim neciji telefon to bih ucinila direktno, nema izgovora.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ne tražim broj telefona jer mrzim telefone i telefoniranje. Volim SMS, ali još više u2u. :up:
Korisnikov avatar
By Delete
Ne trazim brojeve telefona, niti volim da smaram ljud pozivima/porukama, izuzev ako je u pitanju neki ozbiljan posao, ili mozda neko zezanje, ili pak ako nkog pokusavam da probudim. A jedan jedini put kada sam dosla do broja koji zelim, a nisam imala petlju da pitam diretno je izgledao ovako...kaze ONA da joj je slaba bat. na fonu...a ja joj kazem da joj mogu ja besplatno doneti novu...ONA kaze da ne treba, ali ja insistiram...i ona pristane...i ja trazim njen br., da joj se mogu sledeci dan javiti...i dobijem ga (mis`im broj). Ja njoj donela bateriju, a posle i jos mnogo toga ;) zahvaljujuci broju.
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa, khm, poSStou imam tendencijU da ne kapiRRAm kad me muvaju itd, neG uviK miSSIm hoce ljudi da sSe druze , i tako relaXirano pricam... uGlavnom idu neke fore :' e, koji ti je moB " - na sta ja polu - soKKirano , ali i dalje sa SSmeskom na licu- " a sta ce ti" = a on/ona = "pa malo jos da popricamo o.... " ..

na SSta SSAM redovito kaZem , znas ono saMA sam i zeliM biti saMA, aseX, bla bla... no vidim ne proLAzi to, pa saD idem sa onim da SAm u DUGGGGOJ, OZBILJNOOOJ i proSPRERITETNOJ VEZI :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
p.s. naJogri sSU manijaci koJi ne znaM ni ja od koga ViSSe nabavljaju moUj br (konTAm da me neki heYtuju, ili SSu pak doBRonamerni pa hoCE da me spoje :doh: ), i onda me SMARAJUUUUU, i SMARAJUUUU, a ja po priROdi , kao kulTurrna i tako SSe SSmaram sa njima :nope: dok mi ne pukNE filM i onDa ima neDjem neku slabu tacku, DRmnem tu, pa prestanu zvati i slati sms ... na mesec, 2 :cupakosu:
kaD sam tenkre, oD sada cu biti kucka totalna (mada , kad se prisetim i to SAm primenila, hebote, neki ljuDI BAS< BAS NIKAD NE ODUSTAJU, qq )
Korisnikov avatar
By Rei
E koji ti je broj moba? :giggle:
Korisnikov avatar
By m..
Ma nebitno.
Meni ionako sami iliti same daju broj, n secam se da sam ikom trazila broj vec duze vreme, mada sam delila svoj, pa me ionako nisu zvali, valjda se predomislishe.
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Kittrie
p.s. naJogri sSU manijaci koJi ne znaM ni ja od koga ViSSe nabavljaju moUj br (konTAm da me neki heYtuju, ili SSu pak doBRonamerni pa hoCE da me spoje :doh: ), i onda me SMARAJUUUUU, i SMARAJUUUU, a ja po priROdi , kao kulTurrna i tako SSe SSmaram sa njima :nope: dok mi ne pukNE filM i onDa ima neDjem neku slabu tacku, DRmnem tu, pa prestanu zvati i slati sms ... na mesec, 2 :cupakosu:
kaD sam tenkre, oD sada cu biti kucka totalna (mada , kad se prisetim i to SAm primenila, hebote, neki ljuDI BAS< BAS NIKAD NE ODUSTAJU, qq )

znaci tako?
e pa samo da znas da odustejem :durenje:
:drama:
Korisnikov avatar
By m..
Joj mene su tako davile neke odvratne zene kojima je jedan imbecil od devojke davao moj broj. Znaci, bila sam dovoljno blesava da izadjem sa jednom od njih (to je bilo jos u onom periodu kad sam jos bila u neverici da u gradu postoje gay devojke osim mene i njih 20, i davno pre foruma). Joj kukulele koji kreten, znaci onoj devojci reci da je mediokritet je kompliment nevidjeni, covece boziji, znaci takav jedan slucaj da mi je malo falilo da me bude sramota od kelnera u najgorem bircuzu sto sedim s njom, da je kojim slucajem nacuo onu verbalnu tiradu kajgodizama i opce zatucanosti - bilo bi me stvarno sramota, pritom se podrazumeva da je devojka bila grozna.
Anyway, od tada kad me smsne neko koga ne znam, po prilici iskuliram (jedini put kad nisam iskulirala je bilo kad je cica bila iz Zagreba, a moja dobra prijateljica joj dala broj, ne radi muvanja nego da ma koga ovde da nazove i izadje s njim, tj samnom, kuku, a to smo se smuvale je druga prica, lol), anyway, ne volim te sheme, provodazike ovo ono, jok. anyway, dugo me niko nepoznat nije cimao, hvala bogu.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hmmm... :misi:

raðe pozovem na pi?e, pa se logi?no nadoveže pri?a o broju telefona.
Korisnikov avatar
By jenny
jebote m.. ti bas imas traume
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by jenny

znaci tako?
e pa samo da znas da odustejem :durenje:
:drama:

hiihihiihih
ak si ki na slicKi, nemoUJ plS :kiss:
Korisnikov avatar
By Zoe
[quote]Originally posted by Laika
hmmm...
.............
..............
paaaa,... trazim nekome broj samo kad nas odnos po prirodi stvari ide u tom smeru, tako da to cinim krajnje spontano.
inace nisam tip koji nekome dosadjuje, i sama sam vecita zrtva tih smaracha i chesce mi je fon iskljucen nego ukljucen...

Isto :hekla:
Korisnikov avatar
By jenny
hiihihiihih
ak si ki na slicKi, nemoUJ plS :kiss:
ma kakva slicka! jennifer je za mene :beba:
:kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By Kittrie
weLLl :wow:

no, jennifer je DEFinitaivamente.... ono , kao vjeROjatno omiljena moja bejB, kontam tako seXtra izgleda i zraci (pljus deluje kao keWl i inteligentno ljudsko bicJe... ) da mi jeDIno ONA nikad ne bi dosadila...

angelina je recimo pREnapaDno lepa (iako je gotivim, pre bih sa jeNNy :) )

:bisou:
Korisnikov avatar
By gari
Daj mi, daj mi broj-da ti ne dam svoj.

:meda: :peva: :up:
Korisnikov avatar
By jenny
weLLl :wow:

no, jennifer je DEFinitaivamente.... ono , kao vjeROjatno omiljena moja bejB, kontam tako seXtra izgleda i zraci (pljus deluje kao keWl i inteligentno ljudsko bicJe... ) da mi jeDIno ONA nikad ne bi dosadila...

angelina je recimo pREnapaDno lepa (iako je gotivim, pre bih sa jeNNy :) )

:bisou:
oh bouze, pa ja totalno isto razmisljam.... :wow:

:cvece:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Escobar
Koji je najbolji puck-up line koji ste smislili da se domognete nechijeg telefona....Ili, koji vam se narocito dopao.....?
Uopste ne pribegavam trikovima da dodjem do necijeg broja ( osim kada je posao u pitanju).

Privatno, pak, onaj kome sam potreban, zna gde moze uvek da me nadje, a ako ja imam zelju nekoga blize da upoznam, jednostavno ga direktno pitam, pa ako hoce , hoce, a ako nece, nikom nista. Ima ko hoce.
Recimo, ko god vidi mog aktuelnog decka, vilica mu odvisi do poda od uzbudjenja. Ali, on je samo moj.Doduse,on je mene izabrao, a ne ja njega, no da je pravo musko - jeste. Cak ima i manire pravog Balkanca - trazi da mu kuvam, da mu rendam tikvice, kuvam caj od koprive, ali posto je u pitanju pravi muskarac - dajem se ceo ! Negovao sam ga dok je bio bolesljiv, a sada je zdrav ( ima i papir ) , pa mozemo da se provodimo do mile volje.

Pa da.

:kosa: :sweet:
Korisnikov avatar
By gari
Zar tvoja de?ka nije Stripika? A ja mislio vaša ljubav do groba? Sad si me razo?arao-tikvice!

:bj: :backstab: :jbg:
Korisnikov avatar
By Gost
Ovaj, mene zovu samo kada treba da pomognem oko klanja pilica.

:pas:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Živadinka Žiki?
Ovaj, mene zovu samo kada treba da pomognem oko klanja pilica.

:pas:
I kad je takmi?enje u SPIDVEJU. To jest, ako tvoj mali motorin može da ide brže od 20 km na sat? A ðes bila do sad, jadna ne bila?

:mete: :shocked: :tepih:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!