Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Krenulo je leto!! ima li fanova? :)

Ne moze bas svako da priusti more na tri meseca, ali zato bar moze adu! Zato i svecano otvaram ovaj fan klab :love:

Jezero ima totalno uredjenu biciklisticku stazu sa jedne strane, a delimicno i sa druge, ima i zicaru za skijanje na vodi, kuglanu, gomilu terena za kosarku, fudbal, odbojku na plazi, tenis, teren za bejzbol, terene za golf, bungee jump skakaonicu, restorane, kafice, plazu za nudiste (danas sam videla da ima i mladih :giggle: ), sluzbu za hitnu pomoc, spasioce, vestacku stenu, vodoskok :smug: , malo jezero sa mini zoo vrtom za decicu (ladno sam prvo napisala SA DECICOM :giggle: ), posebno jezero za pecarose, itd itd... a i romski delivery service za jeftino zidarsko pivo koji funkcionise uzduz cele plaze :giggle: ...

Leto definitivno ne bi bilo isto da Beograd nema adu :sweet:

Slika

Slika

Slika

Slika

:sunce:
Korisnikov avatar
By zboO
:sweet:

leto, vrelina, znojava tela :lol: , kupanje....sunchanje....uzivancija...i sve to se svelo na svaki drugi jebeni vikend....(onaj prvi je obichno radan) :zid: aliiii dooobrooo.....necemo kukati...

:sunce:

kupanje, kupanje, kuuuupanje..... :yay:

hocu na more :rida:
Korisnikov avatar
By Adenim
ne volim adu! gomila plebsa koji se kupa u zabokrecini...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Adenim
ne volim adu! gomila plebsa koji se kupa u zabokrecini...
:up:

Nikada se ne bih okupala u Adi :odbij:

Ali volim da idem na Adu u pred sezoni, bajsom...pa onda tamo stoni tenis, frizbi, basket..itd... uzivanje :D
Korisnikov avatar
By m..
Jel cu da ispadnem cudak kada kazem da sam na adi bila samo 2 puta u zivotu preko dana? (Bila sam i na par zurki na Happy People-ovome sanku, davno)
Korisnikov avatar
By gari
Ma kakav Ada, tamo idu pa pišaju u vodu u kojoj se posle kupaju, štrokavi šire gljifi?na oboljenja, manijaci zagledaju genitalije kupa?a /a poneko i hvata/, ne znam da li još postoji nudisti?ka plaža na kojoj se pederi merkaju dužine organa...Strava i užas! Samo za sirotinju koja nema gde.

:pegla: :fuckbed: :neznam:
Korisnikov avatar
By Dominion
nisam tamo zbog kupanja nego zbog gomile mesishta oskudno obucenog mmmmmmm :mljac: :mljac: :mljac:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Dominion
nisam tamo zbog kupanja nego zbog gomile mesishta oskudno obucenog mmmmmmm :mljac: :mljac: :mljac:
Vala bas, ima tipova da se smrznes i ako je 30 stepeni :lol:
Korisnikov avatar
By sofia
ne,ne,ne,silno gresis sinko!!!
Evo,ja sam fan!:klap:super je Ada!
Sa makiske strane strava za kupanje a biciklisticka staza tambien
:chestram:
Takodje sam fan i drugih reka i mora i planina i sunca i leta i sportova!!!Ja se,kao sto vec rekoh napajam na solarnu energiju i sve u vezi s tim me cini high:B
Korisnikov avatar
By Adenim
Vi koji dobro poznajete Adu, gde je klub Baron?
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by tinkerbell

Nikada se ne bih okupala u Adi :odbij:

ja ne znam kako bi to i izvela... zar se ljudi ne kupaju u jezeru :njanja:

@Adenim Baron je prvi kafi? na makiškoj strani, kad ideš iz pravca grada ;)

LM, ja obožavam Adu i u predsezoni i postsezoni, a nešto manje u sezoni...
U jezeru se ne kupam (štrok štrok)...
super je sredjena Ada, pogotovo biciklisti?ka staza, da mogu ko ?ovek da vozim rolere :lol: A iste volim da vozim pre podne, kad je malo ljudi tamo i nikako ne vikendom...
Frizbi, badminton, stoni tenis, basket... kuliranje uz to?eno Nikši?ko pivo...
lepo je, izgubim svaki put utisak da sam zapravo u sred Beograda

/me :love: prirodu
Korisnikov avatar
By svejedno
I'm taking a bow, al' se ne vidi.

Ok je makish. i sto kaze KA, predsezona je vrh.

Ali, ljudi, nemojte se kupati tamo. Igrajte karte.
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by FireGox
Originally posted by Dominion
Vala bas, ima tipova da se smrznes i ako je 30 stepeni :lol:
:leviathan:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Ja volim Adu, voli je i poetesa Nela ("Mleko i pivo", izd. Rende), koja je evo u minijaturi kondenzovala sve prednosti ovog bogomdanog mesta:

(i jopet) -

bila sam u zatvoru i hotelu ricu
uzeli mi otiske lizali mi picu
jahala sam konja skijala na vodi
al džaba su jebi ga ti ludi provodi
ja ?eznem da s pederima kuliram na adi
sad dok ledeni viski kre?e da me radi
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam ranije isla ali bukvalno svaki dan (kad je lepo vreme)... Kupala sam se mada posle svakog kupanja idem odmah pod tus. Poslednjih godina ne idem jer imam suvise obaveza. Mada mogla bih da odem ponekad (meni je Ada blizu i ne bi mi oduzelo neko posebno vreme) ali onda bi mi se islo opet svaki dan i nervirala bih se sto ne mogu... Tako je jos ovog leta ali vec sledeceg cu biti pri kraju sa faxom tako da krecem ponovo... E da, meni tamo na svakom koraku iskacu duhovi proslosti, ranije godine i ljudi kojih vise nema u mom zivotu... ili ih stvarno srecem ili mi se "prividjaju"... tako da je mozda i to razlog sto ne idem sad kad moram da budem skoncentrisana na druge stvari :cita:

:sunce: :kupanje:
By жњ
ovi sto nece da se kupaju se ustvari stide da se pokazu u kupacem :njanja:

ada je bre zakon!!
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne, bio sam i treutno je voda zacudjujuce chista. Vajda zbog padavina a i malo su rashcistili dno.

Ali bice gadna za metar dana.
By Tea
Svasta sam dozivela na toj adi, i obozavam je.

Cula sam da su je sredili,ali nikako da odem.

Lm, najludje iskustvo mi je bilo kad smo se vracali sa nocnog kupanja, i prisustvovali pokusaju samoubistva. Neki lik, mrtav pijan je pokusavam da se udavi u plicaku preko puta Barona:lol:, a njegova devojka na obali vristala i zapomagala. Na trenutak sam se zapitala da se ne snima neki film slucajno. :lood:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by amnesia
ovi sto nece da se kupaju se ustvari stide da se pokazu u kupacem :njanja:
:kakodane:

Originally posted by amnesia
ada je bre zakon!!
Jeste zakon. Ali za sve drugo osim kupanja u JEZERU (za kiss addict) :yes:

Samo ti amneziJo uzivaj :kiss:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by gari
manijaci zagledaju genitalije kupa?a /a poneko i hvata/, ne znam da li još postoji nudisti?ka plaža na kojoj se pederi merkaju dužine organa..
:alexis: :roflmao:
Korisnikov avatar
By gari
Jezero kod Ade je puno fekalnih bakterija /Eshsrihija Coli/, stafilokoka, gonokoka i drugih koka, tipovi koji se še?kaju su obi?ne nabildovane tetke a ženske cvr?e na suncu dok ne budu reš pe?ene da bi nekako smakle kilažu koju su nabacile preko zime a nemaju pare za solarijum. Bedak...I to ti je.

:prst2: :jezik: :cut:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by gari
Jezero kod Ade je puno fekalnih bakterija /Eshsrihija Coli/, stafilokoka, gonokoka i drugih koka, tipovi koji se še?kaju su obi?ne nabildovane tetke a ženske cvr?e na suncu dok ne budu reš pe?ene da bi nekako smakle kilažu koju su nabacile preko zime a nemaju pare za solarijum. Bedak...I to ti je.

:prst2: :jezik: :cut:
Zaboravih na tren kako se ono kaze.....kiselo grozdje, sladak limun, so 'was?
Korisnikov avatar
By gari
Vlado T, ako baš ho?eš da znaš u mom kraju ima mnogo boljih i lepših bara nego što je kod Ade. Prepune su žaba a to je dokaz da je voda ?ista. U jezeru kod Ade nema ni žaba. Grožðe je slatko a limun je kiseo.

:flasher: :pionir: :party:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!