- 12 Jun 2006, 13:54
dodjem ja danas u internet cafe na slaviji jer sam se dogovorio sa drugarima da igramo warcraft umrezeni
i seo da overim sta ima na forumu dok ih cekam kad sedi pored mene neka seka koja se potpisivala u nekim pismima kao aurora i kad je skontala da sam video da je na gay serbia sva se postidela pogubila i slicno i nisam ni stigao da joj dam neki znak da se ne boji neg opusteno nastavi gde je stala cak sam otvorio gay serbia onako preko celog ekrana mislim da je pola ljudi videlo al ona nije jbg izbegavala me
a mnogo je bila simpa sva pogubljena onako
aurora ja sam onaj lik oshishan trenutno na keca u zelenom duksu i cargo pantalonama
i nisi trebala da kibnes dok sam menjao stolicu
opusteno jedino je onaj lik sto je sedeo iza nas na 10tki mogao da vidi na kom smo sajtu a ja bi te branio
mada ni nema potrebe taj tip na 10ki je isto derpe lool
kakva glupa situacija
isprepadao devojku ni krivu ni duznu:gubitnik:
stidim se:kakodane:
i seo da overim sta ima na forumu dok ih cekam kad sedi pored mene neka seka koja se potpisivala u nekim pismima kao aurora i kad je skontala da sam video da je na gay serbia sva se postidela pogubila i slicno i nisam ni stigao da joj dam neki znak da se ne boji neg opusteno nastavi gde je stala cak sam otvorio gay serbia onako preko celog ekrana mislim da je pola ljudi videlo al ona nije jbg izbegavala me
a mnogo je bila simpa sva pogubljena onako
aurora ja sam onaj lik oshishan trenutno na keca u zelenom duksu i cargo pantalonama
i nisi trebala da kibnes dok sam menjao stolicu
opusteno jedino je onaj lik sto je sedeo iza nas na 10tki mogao da vidi na kom smo sajtu a ja bi te branio
mada ni nema potrebe taj tip na 10ki je isto derpe lool
kakva glupa situacija
isprepadao devojku ni krivu ni duznu:gubitnik:
stidim se:kakodane: