Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by Kiwi
Meni je omiljeni King
Nisi niti ti blesav ;) :lol: ... I meni je najbolji King, i to King Double, ima ga najviše ... :lol: (iako je on star više od 10 godina)

kada usporediš www.ledo.hr i www.frikom.co.yu vidiš koliko imamo istih sladoleda, samo su promjenili nazive... tako se Snjeguljica u HR zove Sneška u SR, ?ak su im i web sajtovi sli?ni :sweet:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Nirvana choco & cherries (Delta sladoledi) :D
Korisnikov avatar
By Rei
Aloma sa plazma keksom (by Delta). :mljac:
Korisnikov avatar
By blenta
ma meni je one and only kapri od frikoma
i secam se kad sam bio malen ista firma koja je proizvodila kapri je proizvodila neki sladoled sto je bio isti kao kapri a u sredini umesto jagode imao med zvao se tiger ili nesto slicno
ali odjednom su ga povukli iz prodaje buuaaaa
i onda sam morao da predjem na kapri
ab equis ad asinus grrrrrr:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni je dobar King Extra :love:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Ja ne volim bash frikom sladolede, ne znam zashto... Dodushe volim rum koktel, chini mi se da me potsetja na matematicharku iz osnovne. A ranije sam volela neki ljigavi frikom sladoled. Ozbiljno bash je bio ljigav i onako se chudno savijao. Sad ga vishe nema, ne znam zashto...
Volim nirvanu i neki algida porodichni... ne znam kako se zove.
Ali ajde da ne offtopiciram mnogo, nije losh onaj king sa kokosom
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
nisam od onih koji rizikuju sa sladoledima, ostajem veran nirvani
Korisnikov avatar
By hlaefdige
colorado: Uvek bio i ostace akon - RUMENKO!!!

I jedem iskljucivo frikomove sladolede.

A ja: nikako Delta. Svi su mi isti. Kapri je neprevazidjen. Cmok, korneti.. naravno Frikomovi.

opet colorado: Rumenko je jedini koji oznacava sustinsko znacenje sladoleda! Sladak je i led je. Naravno, ok su i oni koji su nastali kao varijacija na rumenka, oni sa ukusom kupine, jabuke i cega vec.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by hlaefdige
opet colorado: Rumenko je jedini koji oznacava sustinsko znacenje sladoleda! Sladak je i led je. Naravno, ok su i oni koji su nastali kao varijacija na rumenka, oni sa ukusom kupine, jabuke i cega vec.
A pa Kupinela i Hladiša su postojali još kad sam ja bio mali... po?etkom kenozoika... nego su ih ukinuli... Kupinelu (ne znam da li i dalje ima one gromuljice u sebi?) sam mislim probao samo jednom/dvaput i posle je nigde nije bilo, pa sam jeo Hladišu... ali pošto su svi ostali voleli samo Rumenka, onda su ukinuli ove ostale... zato sam jedno vreme imao averziju prema Rumenku, jer je bio previše popularan (a i ako ga stalno ne oblizuješ, na vrhu se stvori neka bela pena :blenta: )
?okomoko mi je bio najomiljeniji, a Rum Koktel (ili kako sam ga ja zvao Rumko Ktel) je bio nekako kao samo za posebne prilike... mislim da je ?okomoko koštao npr. 4 dinara a Rumko 4.5... Leni je ve? bio u klasi nedostižnih (kada te baš neko ?asti sladoledom)... Cmok je mislim koštao isto kao i Leni? tako da je Leni uvek pobeðivao... Kapri mi se nikad nije sviðao... ne volim kad se crveno vo?e meša sa ?okoladom...
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Stripi
Meni je dobar King Extra :love:
Ta šta bi drugo moglo zadovoljiti Stripija nego King Extra? Ali, ne sekiraj se :meda: i ja sam za King Extra.

:kuca: :setnja: :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Kiwi
Meni je omiljeni King
Kad smo kod Kinga, ?ini mi se da je skoro svaki sladoled na štapi?u koji vidim po frižiderima King (valjda ove jeftinije brže prodaju). A King otprilike svega ima unutra... pravo ?udo što je tako omiljen
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Uf, juce sam se odvazila da probam neki novi Orange Biscuit sladoled by freakom i bolelo me je grlo nakon par sati. Nije los, ali je za lizanje totalno nepraktican, sav okrugao...
Korisnikov avatar
By IriS
Novi Frikomov Grandissimo Profiterole :mljac:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by gari

Ta šta bi drugo moglo zadovoljiti Stripija nego King Extra?
But i am a sizequeen :alexis:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by REI
Aloma sa plazma keksom (by Delta). :mljac:
Jao, taj sam sinoc probala i stvarno je :drama:
Korisnikov avatar
By west end
Meni je ovaj sladoled ubedljivo najbolji & najukusniji :bj:
Korisnikov avatar
By Laika
Frikomovi.
Mada, ja stvarno obilato konzumiram slatkishe pa ni ove ostale ne odbijam. Deltini--->preslatki za moj vkus.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!