Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Hajde sto veliki broj gayeva voli macho, to je stvar ukusa; ali da li vam se cini da dobar deo voli macho patrijarhalce? Ovo drugo je vec i stvar kulturne pozadine. Jedan kulturno sasvim nedoteran muski tip u svoj svojoj sirovstini i balkanskom poludivljastvu kao ideal muskosti. U tom smislu oni gay zapadnjaci se tamo mnogo prenemazu sa njihovim manirima. Neobuzdan, zivotinjski, neokrnjen civilizacijom muski tip, azijatski surov i sarmantan. Uz zvuke Cecinog zakukavanja nudi se balkanski erotizam margine. Ili mislite drugacije?
Korisnikov avatar
By unic0rn
well, prosechna tetka se lozhi na sirovinu, ali i sama zna da joj ne odgovara ni za shta sem da je kresne - bash zato shto je sirovina
Korisnikov avatar
By Stanley
Nit sam te svatio, a nit zelim da te svatim... :mag:

Ehm..ipak mozda zelim...kako to mislis???Sto tu Cecu spominjes???Nesvacam....
Korisnikov avatar
By Tot
Pa ona se sasvim uklapa u taj srednjovekovno-tursko-orijentalni ambijent, ali moguci su i drugi pimeri. Potrebna je stravicna kolicina zapomaganja da bi se taklo tvrdo balkansko musko srce...al kad se takne propisti sve od emocija i jebacine.

Sorry fanovi.
Korisnikov avatar
By ...
Maco muskarci mi nikada nisu bili privlacni.
Gayevi koji se pale na patrijarhalne maco tipove su mi nepodnosljivi, ne zbog svog "ukusa" i izbora, vec iz prostog razloga sto u toj "nakonosti" (da ne kazem slinenju za) neandartaloidnim muzjakom, covek oseti mrznju koju osecaju ka sebi, i ka ostaloj gay populaciji.
Usput budi receno - ne pale se samo Balkan gays na patrijarhalne maco muskarce...
Korisnikov avatar
By Stanley
Možda sam malo priglup, ali u ?emu se ustvari ti Ma?o patrijarhalci razlikuju od "samo" Ma?o tipova??:jerry:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Tot
Pa ona se sasvim uklapa u taj srednjovekovno-tursko-orijentalni ambijent, ali moguci su i drugi pimeri. Potrebna je stravicna kolicina zapomaganja da bi se taklo tvrdo balkansko musko srce...al kad se takne propisti sve od emocija i jebacine.

Sorry fanovi.
"Pala sam u zoru, pala,
nisam vise izdrzala..."

Ne diraj mi Cecu :smeh:
Ne verujem da (svi) Cecini fanovi padaju na patijarhalne maco tipove...
Usput, nisam Cecin fan, nemam kod kuce ni jedan njen CD, ali nista cudno da jedan dan nabavim i to. I pored sve moje mrznje prema tresu i kicu (ja se gadim i Agate Kristi i Dzona Grisama i Dena Brauna, i Dejvida Bouvija i Bitlsa, ja se, sto rece jedan forumas, fasisticki zalazem za elitizam), ima nesto kod Cece sto je simpaticno...
Korisnikov avatar
By gari
Ma nema veze, ionako bez Macho patrijarhalaca nema jebachnikusa. Bili tetke ili te?e. Šta ?e mi žena kad je ve? imam?

:boxer: :hiphip: :moby:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by gari
Ma nema veze, ionako bez Macho patrijarhalaca nema jebachnikusa. Bili tetke ili te?e. Šta ?e mi žena kad je ve? imam?

:boxer: :hiphip: :moby:
Zasto svoditi svet na macho patrijarhalce, tetke i zene??? Nikada nisi sreo osobu koja ne spada u ovim kategorijama?

I, na zaboravi da pozdravis zenu od nas...
Korisnikov avatar
By gari
Ma neee, ne svodim ja svet na tetke i žene. Ja sam ih samo dodao da svet ne bi bio siromašan samo sa macho patrijarfaluse.

:tenis: :sweet: :maska:
Korisnikov avatar
By Dina
Ne privlace me macho patrijarhalci :D

A za druge ljude - neka ih privlaci ko god hoce, ako je rec samo o ukusu... Ne dopada mi se onda kada se kroz to provlaci neki neiskren odnos prema sebi i drugim ljudima. Ali opet i onda mislim da je to osiromasenje prvenstveno za te ljude koji zivot prozive neiskreno ili ne prevazidju neke slike koje im je okolina nametnula.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by ...
Usput budi receno - ne pale se samo Balkan gays na patrijarhalne maco muskarce...
:up:
.... niti "patrijarhalni ma?o muškarci" postoje samo na Balkanu. Ti "tipi?ni Balkanci" su toliko izvikani da nekad imam utisak da doma?i kultivisani koriste sli?ne izraze u negativnoj konotaciji samo u nameri da iskažu nezadovoljstvo sredinom u kojoj se nalaze ne mogavši da ga prevaziðu (nezadovoljstvo, stanje u kom se nalaze, površnost).
Takoðe, ako kažeš da u toj ne?ijoj požudi za takvim tipovima ose?aš netrpeljivost, štagod prema ostalim homoseksualcima, poru?uješ da su svi homoseksualci pod obavezno suprotnost tim Balkancima. Dragi moj, pederi na ovim prostorima su Balkanci želeli oni to ili ne, i ima nas razli?itih.
Najzad, kad bi se iz ovih tema isklju?ila subjektivnost u osuðivanju, važilo bi samo to da su "patrijarhalni ma?o muškarci" ništa drugo do seksualni objekti i predmet požude pojedinaca. Živi i pusti druge na miru.
By Simor
Heh, ova me tema podseti na Dejana Nebrigi?a, koji je u sred Pan?eva u gradskom autobusu uzviknuo: "Kako ste vi Srbi svi znojavi i smrdite, ne?u više imati s kime da se tucam!" *

A macho... "On nije pojedinac na personalnom putu; on je sumum jednoga iskustva, jedan stav i jedan stil". Zna?i patrijarhalci ne postoje kao osobe. Oni su sumum, nisu li?nosti. (Btw, to iskustvo, stav i stil su zaslužni što Dejan Nebrigi? leži na pan?eva?kom groblju.)

* ovo shvatiti samo u kontekstu militarizma i patrijarhalizma, ?isto da nekome ne bude podbrcnuto nacionalno ose?anje.

@..., jeste fašisti?ki se zalažeš za elitizam, ali oprošteno ti je. ;)
Korisnikov avatar
By gari
Jok bre! Ja sam homo-balkanikus-evropeikus. Ne?em da budem predmet /objekat/ ne?ije požude, ma kakva ona bila. I ne dam dupe...ispod 50 E !!!

:cobanica: :eureka: :evilwait:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by unic0rn
well, prosechna tetka se lozhi na sirovinu, ali i sama zna da joj ne odgovara ni za shta sem da je kresne - bash zato shto je sirovina
A šta drugo raditi sa njima??? Ne?emo valjda da ?askamo?
Srce, došo si da se kresneš, zato skidaj ga?e! posele 4 i po minuta . Sece, svršio si, aj sad idi ku?i kršiš mi auru! :lol:

Svejedno, ja i unu?ad ve? imam! OD tetke postao te?a, špa avetinja koa prepada iz mraka.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Jbg, kucam u mraku... :)

Jedno pitanje: Zašto nezloupotrebiti prirodna bogatstva koja pruža Balkan! Upotrbiš pa baciš u prvu kantu na uglu, a ponekad ispare, pa ni to ne moraš.
SVejedno, sex sa sirovinom, pa ivek tri puta razmislim. Malo sam umoran od ?etvorominutnog sexa. :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja niposto ne volim sirovine...
Obicno su puni sebe (bez jakog razloga, osim toga sto imaju malo vise testesterona od prosecnog gay tipa), nista posebno u krevetu (verovatno se dive svojoj muskosti dok bivaju h*ani) i na kraju i da hoces da popijes kafu posle toga sa njima, verovatno bi zavrsio zevajuci posle 3 minuta (dejzavi predjashnjeg sexa, rekao bih)...
Dakle dajte nesto umereno i emotivno and me happy
:eya:
Korisnikov avatar
By HARP
Sirovina je materijal za obradu, al ko ce da se mlati sa tim. Bolje uzeti gotov proizvod ;)
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by FireGox
Sirovina je materijal za obradu, al ko ce da se mlati sa tim. Bolje uzeti gotov proizvod ;)

Pih, a ja sam mislio da ces da izbacis neki recept...npr..."Sirovina za 4 osobe" :jezik:
By fencysmurf
Originally posted by Simor

@..., jeste fašisti?ki se zalažeš za elitizam, ali oprošteno ti je. ;)
malo je fasistickog u sapunu ;)

:kiss:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by avalon

Pih, a ja sam mislio da ces da izbacis neki recept...npr..."Sirovina za 4 osobe" :jezik:
:vudu: ... Nemaš ti pojma ... :evilkiss:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Paki
Originally posted by avalon

:vudu: ... Nemaš ti pojma ... :evilkiss:
Sta sam sada zgresio? :lizalica:
By жњ
samo kad cujem balkanac pa jos macho patrijarhalac... :elektro:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Tot
Jedan kulturno sasvim nedoteran muski tip u svoj svojoj sirovstini i balkanskom poludivljastvu kao ideal muskosti. U tom smislu oni gay zapadnjaci se tamo mnogo prenemazu sa njihovim manirima. Neobuzdan, zivotinjski, neokrnjen civilizacijom muski tip, azijatski surov i sarmantan.
Meni je jako zanimljiv ovaj kuvar Entoni Vorel Tomson? Po ponašanju bi ga svaki Balkanac svrstao u šonju a po fizi?kom telu je divlje medvedast :meda: Interesantna kombinacija... elem, gledajte Entonija sredom od 20:30 na BBC Prime...
Korisnikov avatar
By MARQUE
Macho patrijahalac? Hm, zanimljiva kombinacija... :misli:

Op?enito takvi "sirovi macho tipovi" su dobri isklju?ivo sa sex (i moram priznat da se palim na njih :blush: ), ali kasnije svatko svojim putem. Nešto više ne dolazi u obzir; sa takvim tipovima rijetko naðeš temu za razgovor a kamoli da vam se neki interesi i pogledi na svijet uspiju poklopiti ... :shrug:
Korisnikov avatar
By Tot
Hvala svima na odgovorima.

Originally posted by ...
Gayevi koji se pale na patrijarhalne maco tipove su mi nepodnosljivi, ne zbog svog "ukusa" i izbora, vec iz prostog razloga sto u toj "nakonosti" (da ne kazem slinenju za) neandartaloidnim muzjakom, covek oseti mrznju koju osecaju ka sebi, i ka ostaloj gay populaciji.
Pa recimo da se muskost i zenskost ovdjeno percipira na jedan narociti nacin. Da, mogu biti nesigurni u svom identitetu kao sto su macho patrijarhalci presigurni u sebe do apsurda. Komedija naravi. Ali ni jedni ni drugi da prezentuju autenticno sebe. Zadah kulturne promasenosti tome doprinosi ali ne samo on, mada je na tome akcenat.
Originally posted by ...
Ne diraj mi Cecu
Ne diram je ja...ona para moje srce...pogotovo kad pocne da apeluje na moju muskost

"...KUkavica...nisam znala da si takva kukavica..."

Na nasem Balkanu smo izgleda svi kulturno kontaminirani samo sto ja ne bih kupio njen CD
Originally posted by ...
Ako bi izveli problem sirovosti i marginalnosti iz kulturnog konteksta, onda osecam zadah entropije, prvobitne eksplozije i dezorganizovanosti materije, drustvene lazi. Asocijacija bi mogao biti Freud ali ne samo on. Kao sto kaze jedan pesnik: "Pune su o?i no?i/ pune su no?i tog groznog crnog mesa ljudskog..."
Originally posted by ...
(ja se gadim i Agate Kristi i Dzona Grisama i Dena Brauna, i Dejvida Bouvija i Bitlsa, ja se, sto rece jedan forumas, fasisticki zalazem za elitizam),
Aha, ti odobravas Grishama kao sto i odobravas Cecu. Pa babe i zabe se ne mogu mesati. Ceca se prevashodno obraca muskim genitalijama i rudimentarnom balkanskom srcu dok Grisham pise romane i to sjajne romane u kojima je Ceca tek jedan od likova.

Da bi se napisao jedan dobar krimi roman ili triler(Agata; Grisham) potrebna je genijalnost ili makar nesto priblizno tome. Ko je taj ko ce reci da je ceo zanr manje vredan u knjizevnom smislu? Ja nasuprot tome ne tvrdim da je etno muzika i folklor manje vredan ali je Ceca za mene nula. Dakle ja ne idem na truli kompromis.
Originally posted by StanleyMožda sam malo priglup, ali u ?emu se ustvari ti Ma?o patrijarhalci razlikuju od "samo" Ma?o tipova??
Pa recimo izmedju ostalog po savrsenoj uklopivosti u svoj kulturni milje. Po sposobnosti da jace od misica pumpaju samo svoj ego zahvaljujuci postojanju drugorazrednih "tetaka"

Originally posted by Simor
@..., jeste fašisti?ki se zalažeš za elitizam, ali oprošteno ti je.
samo uz krilaticu de gustibus non disputandum jer se u navedenom tvrdjenju nalazi iskljucivo gustus, nikakav obrazlozen niti utemeljen sud.

FireGox I MARQUE, lapidarno ali lepo receno. Ko bi jos odolio svim tim carima? Ali kako kaze FireGox sirovina sluzi za obradu. Dakle verovatno ce opste prosvecivanje gay populacije uciniti da izmedju tzv. tetaka i tzv. machoida nestane oblik medjuljudskog iskoriscavanja slican onome koji postoji u heteroseksualnom modelu iz cega Ceca izvlaci svoju glamuramu. ;)
Korisnikov avatar
By gari
Ho?e li neko da mi kaže-gde su ti sirovi macho patrijarhatalusi? Hitno mi treba bar jedan takav, a ja sve vidim oko sebe neke seka-perse. Homo-balkanikusi, javiteeee seeeee!!!

:pivce: :pionir: :dance:
By Ulix
Originally posted by ...
Slazem se, apsolutno. I da, nije to "lokalna" pojava, takvim ima svugde. Medjutim, izrazenija je mozda ovde, kod nas, nego drugde. Zivimo u preterano patrijarhalnom drustvu gde vecina pedera, ako ne svesno a ono bar lako prikriveno, ima grizu savesti zbog toga ko su i sta su, sto ovom fenomenu daje posebnu tezinu. I, ako dozvolite, izvesnu, jasno izrazenu, psihopatologiju.
Originally posted by Tot
Aha, ti odobravas Grishama kao sto i odobravas Cecu. Pa babe i zabe se ne mogu mesati. Ceca se prevashodno obraca muskim genitalijama i rudimentarnom balkanskom srcu dok Grisham pise romane i to sjajne romane u kojima je Ceca tek jedan od likova.

Da bi se napisao jedan dobar krimi roman ili triler(Agata; Grisham) potrebna je genijalnost ili makar nesto priblizno tome. Ko je taj ko ce reci da je ceo zanr manje vredan u knjizevnom smislu? Ja nasuprot tome ne tvrdim da je etno muzika i folklor manje vredan ali je Ceca za mene nula. Dakle ja ne idem na truli kompromis.
Niko ne govori da je ceo jedan zanr manje vredan u knjizevnom smislu, sumnjam da je tako radikalno postavljena teza odrziva. Na kraju, elemente tog zanra nalazimo veoma cesto, i to ne samo kod Agate ili tog odurnog Grisama, Brauna... Postmodernisti veoma cesto koketiraju sa zanrom detektivske price, i to veoma uspesno, od Borhesa, Pavica, Eka, Basare, itd. itd. A i "klasici" poput Poa se nisu libili da zalaze u ovaj zanr. Zatim i Kapoti, ciji je roman Hladnokrvno mozda i najbolji primer "krimica" dovedenog do perfekcije, pa i, recimo, Dzon Berent, koji na tragu Kapotijeve knjige pise veoma zanimljivu misteriju o Savani. Medjutim, u zanru postoji nepodnosljivo veliki broj lose napisanih romana i jos veci broj losih pisaca. A Dzon Grisam je los pisac. To je veoma lako odrziva hipoteza. Njegovi su likovi tanki kao flis papir, ordinira sa vise predrasuda i stereotipa nego sto mogu da izbrojim, posebno je do perfekcije doveo nebulozno poigravanje sa stereotipima americkih juznjaka. Toliko, da je gotovo komicno. Braun i nije pisac vec paranoicni teoreticar zavere i kvaziistoricar umetnosti. Njegovi su romani - a procitao sam dva - toliko lose napisani da i Dzeki Kolins i Dzeklin Suzen izgledaju kao Isidora Sekulic i Vida Ognjenovic pored njega. U pitanju je "knjizevnik" koji balansira na samoj granici nepismenosti i potpune zanatske neobrazovanosti (jedan od razloga sto je ovaj zanr interesantan postemodernistima jeste njegova stroga matematicnost; gotovo je u potpunosti "normiran" i zanatski definisan; Braun nije bio dovoljno bistar cak ni da pronikne u te elementarne dramaturske zakonitosti koje su postavljale "kolege" pre njega). Agata Kristi je sasvim druga prica. :)
-----

I sada on topic: machoidnost mi je nepojmljivo odvratna. A jos sa pridevom balkanska... fuj fuj fuj fuj fuj i da potvrdimo jos jednom: fuj. :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!