Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Jes bogomi, sad tek videh da je super-modelator...Šta ?emo mi jadni obi?ni smrtnici kada takva veli?ina offtopi?kari? Ina?e, bio sam u Soko-Banji sa jednim prijateljem, imaju mnogo lep zatvoreni bazen u jednom Hotelu. Posle kupanja ludo smo se proveli u jednokrevetnoj sobi. Baš sam se podmladio /prijatelj mi bio baš mlad/.

:snob: :saint: :zvezdice:
Skitnja ver. Spring 06/2

Vreme: 29. apr -- 02. maj

- Kruševac, lep i zanimljiv grad. Širok trg, pristojni kafi?i, Kosturnica, Lazareva kula, crkva Lazarica, Slobodište;

- Aleksandrovac i okolina... pitom i lep kraj, vinogradi i blaga klima. Lepo sreðen centar mesta, fontana vina, kafi?i razni - od striptiza do klupske muzike;

- Brus... zanimljivo mesto sa šetalištem, ispod Kopaonika, divlja priroda....

- Kopaonik... zapušten i zatrpan sme?em, valjda smo od turista uzeli šta je trebalo, sad je sve sablasno pusto, i ugažen sneg pomešan sa ðubretom.... skandalozno, zaista!

- Go?... divljina na kraju sveta... šuma i predivni predeli, serpentine na spustu ka Banji, luda planinska vožnja... pravi reli...

- Vrnja?ka Banja.... standardno lepa i umivena, ali bez kafi?a... samo kafane i duge šetnje.... sajam p?elarstva...

- Trstenik.. ogroman centralni trg, lepo sreðeno i mirno mesto...

Bgd - Kruševac 200 km..... total: celih 800 kilometara .... probajte :)

PS. Nastavak sledi.. sutra riblja ?orba i riblji roštilj na obali Dunava, mesto: Sremski Karlovci

PPS. @avalon: iseci pliz svoj oftopik i olakšaj ?itanje ove teme :)
Korisnikov avatar
By gari
?ini se da je tema ovde-Soko Banja? Ali, nema veze, sva ova pobrojana mesta poznajem kao zlu paru i sva li?e jedna na drugo, svuda je isto. Ako ste bili u jednoj banji, kao da ste ih sve videli. Svudaprisutna je-dosada, dosada i dosada od koje ne možete nikako pobe?i. Kafan?ure u koje zalaze lokalci su jedina zabava, opijanje je obavezno sa lomom pred fajront. Katastrofa! Odeš mlad-doðeš star.

:jutro: :elvis: :jumphug:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
off topic
mene naslov podsetio na novelu od stanca, pa kad sam vetj prochitala temu, rekoh neshto i da napishem... (iako totalno beskorisno)
(ne obratjajte pazhnju na mene. za sve je kriva shkola...)
Korisnikov avatar
By gari
Ma kakav Soko-Banja, samo skup staraca. Da poludiš od dosade. I pijenja neke vodice sa nekih raznih izvora-ova dobra za stomak, ova za o?i, ova za jetru, ova za žu?...

:smeh: :kissing: :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!