Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by gari
Možda niste jedno-jaj?ani, ali dvojaj?ani jeste /pregledaj svoju genealogiju na?i ?ete se negde u XV stollje?u/. Ti bio mama a on tata. Ne brini KOKA nikada nisam imao komplekse niti jedne vrste /ni malo niže ni malo višlje/. Ali, dozvoljavam da ga ti imaš malo niže.

:jezik: :sladoled: :evilkiss:
[offtopic]
Sorry Jukie[/offtopic]
Mila moja...ja ipak biram naspram koga ?u imat komplekse, i višlje i niže. Sve ipak ima svoje granice :yes:
Korisnikov avatar
By 2kune
OT:
?lanak 36. ustava RH:
Sloboda i tajnost dopisivanja i svih drugih oblika op?enja zajam?ena je i nepovrediva.
Samo se zakonom mogu propisati ograni?enja nužna za zaštitu sigurnosti države ili provedbu kaznenog postupka.

Dakle, nakon savjetovanja sa mojim pravnim timom, jednozna?ni je pravorjek bio da je administratorski ?in zagledanja u tuðe poruke i objavljivanje istih, njihovih djelova ili samo informacija iz njih - utuživ. I to bez obzira na domenu sajta. Naime, utužuje se pojedinac (fizi?ka osoba) koji je to radio a ne pravna osoba (sajt), osim ako sajt odbije dati podatke o tom pojedincu.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ah, po?etni bunt...splasnut ?e za koji dan i op?e ih ne?ete tužit...no lijepo od vas da ste optimisti?ni i vjerujete u Hrvatsku kao pravnu državu :kiss:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by 2kune
Originally posted by gari
a to da ti i 2 kune imate itekakve "veze" vidi se i po tome što sinhronizovano vršite napade na moj "lik i djelo"
Što se lika ti?e, odgovorno tvrdim kako nikada sa Stripijem nisam naganjao pse bilo koje vrste, veli?ine, oblika ili boje.
Što se, pak, ti?e djela, odgovorno tvrdim da sam takva djela vazda izbjegavao kako ne bih morao poslje ?istiti cipele...
So help me good! :predsednik:
Ništa ti ne verujem jer se zaklinješ u Boga a ateista si. Što se ti?e naganjanja pasa, ni to ne verujem, jer ti i Stripi stalno napastvujete moj avatar a za koga mogu re?i da je muškoga roda, pa time ?inite dve grešne radnje-zoofiliju i homofiliju.

:pas: :jezik: :hail2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!