Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
hahahahahhahahaahhhahahahahahahhahahahahaa

takav grupnjak u autobusu bi bio ok u onim ;Prevoz dece; a ne ovako zapadne ti neki matori deda :D
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by unic0rn
hahahahahhahahaahhhahahahahahahhahahahahaa

takav grupnjak u autobusu bi bio ok u onim ; Prevoz dece;
Pedofilcino.... :oklagija: :oklagija: :oklagija:

:kosach:
Korisnikov avatar
By unic0rn
nisaaaaaaaaaaaaam!!!!

I ja sam dete i dalje!!! I tinejdjer:P
Nisu svi matori ko vi :P

:beba:
Korisnikov avatar
By Ra
Fuj nista gore nego kad matora drtina umisli da je jos tinejdzer..... :smeh: :smeh: :smeh: :tushe: :tushe: :tushe:

:kosach:
Korisnikov avatar
By unic0rn
hahahahahahahahah
hani, 19 godinica je :beba: i to tinejdzerska :P

vi matorci s 20+ moz'te samo biti ljubomorni :P :P :P
Korisnikov avatar
By Mafija
Ostaviš novinu i kreneš da buljiš ti u njih,pa ko duže izdrži...
Korisnikov avatar
By s0k0j
Originally posted by Ra
Ja naprimer izvodim striptiz u sred autobusa....dok sa jedne strane babe padaju u nesvest....zene vriste...a muskarci (str8)okrecu glavu u strahu da ih neko nije primetio kako gledaju u mlado meso...I dok se uvijam oko sipke u autobusu je opsta vriska i cika.... :dude: :dude: :dude: ....tako svi prevazilazimo poglede i prelazimo na pozude.... :brada: :brada: :brada: ....
Jao breeee!!!! PA gde ti živiš?? O?u i ja da se vozim sa tobom u autobusu :B :B :B
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mafijaš
Ostaviš novinu i kreneš da buljiš ti u njih,pa ko duže izdrži...
One definitvno imaju maksimalni kapacitet buljavosti, a ja sam tek po?etnik... kraj me?a se zna i pre po?etka.. jedino što mogu je da kupim neki gay ?asopis pa da im bodem o?i još više... eh da De?ko još uvek izlazi, ve? bi sad sedeo u 16-tici i pokazivao svima korice
By Bombina
ja sam se zbunila neki dvojica mladica kupili su je pleyboy cula sam da je on ,ustvari ne poznanjem ni ja na njega ustvari zivicira me busom mene bulji i kad ja citam lez stampe kad je bilo objavilo sta se desava
sve je naopkao kad neko ugleda
Korisnikov avatar
By mirth
Ja ne smem da udjem u bus... :smeh:

A i kad udjem - mada cu relacije manje od 10 km radije prepesaciti, pa ma bio i najvreliji letnji dan - dobijem napad teskobe od svih tih ljudi oko mene (sto veca guzva, to meni ringispil u glavi bolje radi), pa cesto ne znam bas najjasnije ni gde se nalazim, a pogotovo da li i ko gleda u mene i zasto...

O citanju ili bilo kojim drugim aktivnostima koje nisu usmerene na golo prezivljavanje ni ne sanjam....
Korisnikov avatar
By +PanDemonium+
Pa neka gledaju. Navikao sam da bulje u mene zbog mog ranijeg "chudnog" izgleda pa ne obracam pazhnju.

Ne chitam u busu jer mi uvek bude muka od vozhnje. Obichno se toliko zadubim u svoje misli da nikog ne primecujem. Chak i poznanici mogu da stoje pored mene a da ih ja ne primetim.

Inache chesto peshachim jer ne podnosim guzhvu.

Vishe mi smeta kada mi neko pridje da me pita zashto izgledam tako kako izgledam ili kada me neka zhena pita da li bih hteo da upoznam njenu cerku. Da, ovo mi se chesto deshavalo iako je totalno suludo jer se ljudi obichno sklanaju od mene. Verovatno mnogo mrze svoje cerke :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Ra
...PLAYBOY U PREVOZU...

Opa vidim ima ovde pravih boraca ....

Ja naprimer izvodim striptiz u sred autobusa....dok sa jedne strane babe padaju u nesvest....zene vriste...a muskarci (str8)okrecu glavu u strahu da ih neko nije primetio kako gledaju u mlado meso...I dok se uvijam oko sipke u autobusu je opsta vriska i cika.... :dude: :dude: :dude: ....tako svi prevazilazimo poglede i prelazimo na pozude.... :brada: :brada: :brada: ....

:smeh: :kosach: :smeh:
evo ja ti poverovao :D ... :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by unic0rn

I ja sam dete i dalje!!! I tinejdjer:P

:beba:
e pa vishe nisi.... :) :party:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiwi
Danas sam vra?aju?i se 16-ticom iz škole, na putu do mog voljenog, u busu ?itao novi PlayBoy (na naslovnici gola Biljana Cincarevi?)... preko puta mene su sedele dve žene koje su buljile ?as u mene, ?as u moje novine, i meðusobno se domunðavale, pritom me kriti?ki gledale... kao da sam Bože moj drkao u autobusu, a ne ?itao veoma zanimljiv intervju sa Bregovi?em.
Da li vas nerviraju pogledi u prevozu ?
PLAYBOY sam kupio jednom u zivotu i to kada je Ceca bila na naslovnoj strani.

Pogledi u prevozu me ne nerviraju. I ne samo u prevozu - nigde me ne nerviraju.
"Gledaj, ima sta da vidis" - to je citat iz pesme Nade Topcagic kojeg se pridrzavam.
:kosa:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Ra
...PLAYBOY U PREVOZU...

Opa vidim ima ovde pravih boraca ....

:smeh: :kosach: :smeh:
Ovaj ko ja :smeh:
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by fazza
Ne primecujem takve stvari jer uvek gledam kroz prozor, tako da me ne zanima
da li me neko posmatra i shta se deshava okolo. Ipak, nepristojno je buljiti
u nekoga i "zrtva buljenja" :lol: ima prava da reaguje ako to prevazilazi meru. :)
Skoro sam poklonila novine osobi koja mi ih je citala preko ramena punih 30 minuta. Reagovala sam na taj nacin :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne buljim, ne citam Playboy, ne vozim se gradskim autobusom, bar ne dovoljno dugo da bih ista procitala dok sam u njemu. I nemam pojma sta radim na ovoj temi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!