Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by RaJao breeee!!!! PA gde ti živiš?? O?u i ja da se vozim sa tobom u autobusu
Ja naprimer izvodim striptiz u sred autobusa....dok sa jedne strane babe padaju u nesvest....zene vriste...a muskarci (str8)okrecu glavu u strahu da ih neko nije primetio kako gledaju u mlado meso...I dok se uvijam oko sipke u autobusu je opsta vriska i cika.... ....tako svi prevazilazimo poglede i prelazimo na pozude.... ....
Originally posted by MafijašOne definitvno imaju maksimalni kapacitet buljavosti, a ja sam tek po?etnik... kraj me?a se zna i pre po?etka.. jedino što mogu je da kupim neki gay ?asopis pa da im bodem o?i još više... eh da De?ko još uvek izlazi, ve? bi sad sedeo u 16-tici i pokazivao svima korice
Ostaviš novinu i kreneš da buljiš ti u njih,pa ko duže izdrži...
Originally posted by Raevo ja ti poverovao ...
...PLAYBOY U PREVOZU...
Opa vidim ima ovde pravih boraca ....
Ja naprimer izvodim striptiz u sred autobusa....dok sa jedne strane babe padaju u nesvest....zene vriste...a muskarci (str8)okrecu glavu u strahu da ih neko nije primetio kako gledaju u mlado meso...I dok se uvijam oko sipke u autobusu je opsta vriska i cika.... ....tako svi prevazilazimo poglede i prelazimo na pozude.... ....
Originally posted by KiwiPLAYBOY sam kupio jednom u zivotu i to kada je Ceca bila na naslovnoj strani.
Danas sam vra?aju?i se 16-ticom iz škole, na putu do mog voljenog, u busu ?itao novi PlayBoy (na naslovnici gola Biljana Cincarevi?)... preko puta mene su sedele dve žene koje su buljile ?as u mene, ?as u moje novine, i meðusobno se domunðavale, pritom me kriti?ki gledale... kao da sam Bože moj drkao u autobusu, a ne ?itao veoma zanimljiv intervju sa Bregovi?em.
Da li vas nerviraju pogledi u prevozu ?
Originally posted by RaOvaj ko ja
...PLAYBOY U PREVOZU...
Opa vidim ima ovde pravih boraca ....
Originally posted by fazzaSkoro sam poklonila novine osobi koja mi ih je citala preko ramena punih 30 minuta. Reagovala sam na taj nacin
Ne primecujem takve stvari jer uvek gledam kroz prozor, tako da me ne zanima
da li me neko posmatra i shta se deshava okolo. Ipak, nepristojno je buljiti
u nekoga i "zrtva buljenja" ima prava da reaguje ako to prevazilazi meru.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!