Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

elem, slucajno sam, vrsljajuci po phone netu, skuzio ovaj sajtic.
www.mcommunity.biz
dobar je, i 100% free, a na njemu mozes postaviti svoj licni homepage, sa slikama, textom, etc etc...
ja sam to vec uradio, pa ako zelite, pogledajte, iznesite svoje misljenje, eventualno postavite svoj, pa da razmijenimo ... misljenja:)

http://en.mcommunity.biz/p.php3?u=doodler

p.s. nemojte biti pregrubi, pa ja sam pocetnica...bum..bum...
Korisnikov avatar
By Escobar
E super ti je slika u busu, mislim lepo ti stoji malo kraca kosa:alexis:
Korisnikov avatar
By KiWi
Super izgleda sajt .. i ti, naravno :) sav si cakan ... najviše mi se dopadaju slike na plaži i u busu ...
Korisnikov avatar
By weatherman
Svidja mi se sajtic,jeste da je pun reklama ali ebem li ga tako je to sa free hostingom,natovare coveku sve i svasta na sajt,no hosting na stranu slikice su na svom mestu :)

:redaljka:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
pod HITno, ojachavanje vilice, ovako je malchice zoljast izgled, eh da hair style... where is it:sveca:, ako vec furash queer frizure onda izblajhaj kosu, i udri neku neonic color, ovako izgleda kao da nemash kesha za frizeru, poradi malo na struku, pokushaj da ga nadjesh;) a osim toga, sve je na svom mestu.... :giggle:
By littlejohn
Jao, sahraniste dete... Rekao je da je pocetnica... Polako, bice i friz i shiz, sve u svoje vreme (da ne cuje nana). ;)
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Morgan Le Faye
pod HITno, ojachavanje vilice, ovako je malchice zoljast izgled, eh da hair style... where is it:sveca:, ako vec furash queer frizure onda izblajhaj kosu, i udri neku neonic color, ovako izgleda kao da nemash kesha za frizeru, poradi malo na struku, pokushaj da ga nadjesh;) a osim toga, sve je na svom mestu.... :giggle:
:domino: Stvarno si grozan:pms::sekirica:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
elem...
posto ne znam kako se tema miche sa sajta, zamolicu moderatore da je pod hitno izbrisu..
inace, posto je Sasa psiholog, ponekad mi predje od njega, te cu iskoristiti svojih 5 min da dam svoj sud...
recimo(samo recimo, jer nije tako, ali mi ta predpostavka daje bolji osnov za izlaganje), da sam temu postavio da bih napravio mali experiment...
znaci, situacija je ovakva:
klinac(to sam ja :lizalica: ) je postavio sajt, napravio nesto prvi put u zivotu, zbrzio to kako-tako, i zeli da se nekom pohvali...
pa kome ce, nego svojim sestrama(toplim:) ) znajuci da su tu ljudi koji su u sustini u istoj, ili slicnoj situaciji... znajuci da ce sve kritike biti upucene na pravi nacin, sa namjerom da pomognu, a ne da povrijede...
jednom je jedan pametni nick na chatu rekao:
"Strasno, kako gay ljudi vrijedjaju druge, a za sebe zele ista prava.."
elem, ipak cu ostati dosledan sebi, pa se lijepo zahvaliti morganu, iako se bojim da neki dio(citaj "skoro sve") nisam ni razumio...
sve u svemu, naucno je dokazano, i POkazano, da su ljudi koji pljuju svakoga u osnovi vrlo nesigurni, nemajuci svojih kvaliteta da ih istaknu,te tudje, cak i vrline, smatraju nedostacima. Pitajte Sasu, ako meni ne vjerujete..
dakle, nemam ja nista protiv njega, samo mislim da bi bilo red da se tom momku(koga i dalje smatram veeeeoooma zgodnim, sudeci po slikama na profilu) ukaze strucna pomoc, kako bi mogao da normalno nastavi sa svojim zivotom...
p.s. posebno hvala ostalima...
p.p.s. jos vise posebno hvala littlejohn-u i escobaru koji su stali u moju odbranu...
i hvala Sasi na strucnoj asistenciji..
ovoliko HVALA jedino mozete procitati jos na novoj kompilaciji THE BEST OF LUNA gdje se Maja i Cheda svima zahvaljuju do mile volje..
eto...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
elem...
posto ne znam kako se tema miche sa sajta, zamolicu moderatore da je pod hitno izbrisu..
inace, posto je Sasa psiholog, ponekad mi predje od njega, te cu iskoristiti svojih 5 min da dam svoj sud...
recimo(samo recimo, jer nije tako, ali mi ta predpostavka daje bolji osnov za izlaganje), da sam temu postavio da bih napravio mali experiment...
znaci, situacija je ovakva:
klinac(to sam ja :lizalica: ) je postavio sajt, napravio nesto prvi put u zivotu, zbrzio to kako-tako, i zeli da se nekom pohvali...
pa kome ce, nego svojim sestrama(toplim:) ) znajuci da su tu ljudi koji su u sustini u istoj, ili slicnoj situaciji... znajuci da ce sve kritike biti upucene na pravi nacin, sa namjerom da pomognu, a ne da povrijede...
jednom je jedan pametni nick na chatu rekao:
"Strasno, kako gay ljudi vrijedjaju druge, a za sebe zele ista prava.."
elem, ipak cu ostati dosledan sebi, pa se lijepo zahvaliti morganu, iako se bojim da neki dio(citaj "skoro sve") nisam ni razumio...
sve u svemu, naucno je dokazano, i POkazano, da su ljudi koji pljuju svakoga u osnovi vrlo nesigurni, nemajuci svojih kvaliteta da ih istaknu,te tudje, cak i vrline, smatraju nedostacima. Pitajte Sasu, ako meni ne vjerujete..
dakle, nemam ja nista protiv njega, samo mislim da bi bilo red da se tom momku(koga i dalje smatram veeeeoooma zgodnim, sudeci po slikama na profilu) ukaze strucna pomoc, kako bi mogao da normalno nastavi sa svojim zivotom...
p.s. posebno hvala ostalima...
p.p.s. jos vise posebno hvala littlejohn-u i escobaru koji su stali u moju odbranu...
i hvala Sasi na strucnoj asistenciji..
ovoliko HVALA jedino mozete procitati jos na novoj kompilaciji THE BEST OF LUNA gdje se Maja i Cheda svima zahvaljuju do mile volje..
eto...
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa i ja te nahvalio, a meni se nisi zahvalio :rida: :rida: ....

Što se ti?e Morgana, ne obra?aj pažnju.. pljuvao je on i po meni, pa je prestao kada je video da se ne obazirem ... neki ljudi tako pokušavaju da privuku pažnju .. mi ostali imamo kreativnije na?ine ... :kiss: :kiss: .. Nemo' se brineš sajt ti je superiška i meni se baš sviða :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Tako je k[r]iwi, podrzi coveka do kraja! Ja imam samo jednu primedbicu, toliko sam obratio paznju, kaze se ON THE BUS ne IN :P
Korisnikov avatar
By weatherman
I tako...neki vredjaju, neki se uvrede, neko se smeje, neko je tuzan, neko bocne pa onaj drugi uzvrati i tako to ide u krug...

Inace, willgrace neki pametniji ljudi od mene su jednom rekli "Nauci da cenis i postujes sebe, koliko budes postovao sebe toliko ce te i drugi postovati i ceniti".
Toliko od mene...

Inace, ako zaista zelis da nastavis sa sajtom i ozbiljno ga zelis raditi, rado cu ti pomoci... :saint:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr.Ja
Tako je k[r]iwi, podrzi coveka do kraja! Ja imam samo jednu primedbicu, toliko sam obratio paznju, kaze se ON THE BUS ne IN :P
mislim da je i jedno i drugo pravilno .. ako na bus gledamo ako nepokretni objekat u koji se može u?i pravilno je In the Bus! ... ali ako se govori kao on the way home by Bus. Kad bolje razmislim .. mislim da je pravilnije IN od On ... aj proveri ti to :D .. ipak sam ja uvek imao 4-5 iz engleskog u srednjoj (a nisam tu ocenu dobijao na lepe o?i, bez obzira na njihovu lepotu :rida: )
Korisnikov avatar
By QEII
offtopic: "on the bus" je jedino pravilno u ovom kontekstu.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
E, srce, a da se kresnemo nas dvojica?! :skorpija: :fuck:

Evo, za pocetak :cvece:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by Kiwi
Hvala na u2u poruci :) šta re?i drugo, osim :meda: :mazi: ....

Što se ti?e off-a ''in the bus'' ''on the bus'' verovatno ste u pravu ... po ko zna koji put priznajem grešku... ljudski je grešiti
Pile pa ti si zaboravio da ja studiram Enegleski :evilkiss: In the bus se ne moze reci u Engleskom, to ti je po srpski da? (kao sto vidis bolje mi ide Engleski nego Srpski) :offtopic:
Svaka ?as' :D :kiss: Znaš znanje :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
opet oftopickarimo :D :paradajz:
Korisnikov avatar
By Escobar
No need to thank me, Willgrace, zaboravio sam da kazem da jako lichish na onog tipa iz spota Gwen Stefani -Cool.... :zvizdi: :zvizdi: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by ivanazuh
E, srce, a da se kresnemo nas dvojica?! :skorpija: :fuck:

Evo, za pocetak :cvece:

sa zadovoljstvom...
kazu ljudi da nisi za baciti...hm...
Oops, ovaj, ne, ja to ne radim tako...prvo ide ljubav,,,pa tako...
(pst! njegujem imidz naivne pocetnice) :volinevoli:
Vazda!
Korisnikov avatar
By KiWi
mmmmmmmmmmm.... zovite i mene .... jednog znam, drugog želim da znam..
Korisnikov avatar
By Bole
Lepe slicice a i deckic na njima :B
By littlejohn
Jel' to treba da se prijavimo i uzmemo redni broj da bi spavali sa deckom? Ju, vidis sta propaganda uradi... Samo-marketing je odradio svoje... Svaka cast willgrace, ako ovako nastavis eto te na naslovnici Scandala! :*
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jao, pa nemojte, pocrvenecu...
ma nema frke, ko god dolazi u kotor, moze sa mnom da popije kaficu...za pocetak:)
kiss, everyone..
p.s. a za ove brojeve? karte su u predprodaji, javite se AlexandrusuMagnusu, mom menadzeru:D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by dimitriades
na onoj prvoj slici si mnogo sladak.
jao, divan si :kiss:
Korisnikov avatar
By Nestao
dopada mi se ona u autobusu...... :kiss:

Pusti ovog....ne znam kako bese....kosica ti je swatka!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa mislim...stvarno sam se raznjezio...
sad imam chirokanu, ali moram da napravim dobru fotku, pa da je postavim za avatar...:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!