Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By weatherman
Pa evo ovako, ono sto mene zanima jeste da li slusate radio, koliko cesto pa cak i koje su to radio stanice a najvise me zanima, sta biste vi slusali na radio prijemnicima, znaci kakve emisije okupiraju vasu paznju, kakva muzika bi trebalo da svira da ostanete na nekoj frekvenciji...mislim da znate na sta mislim, tako da cekam...:B
By fazza
Aham, vishe nego shto gledam TV.

Od domacih stanica najvishe volim IdeaFM, ponekad Studio B i to je to.
Najcheshce slusham radio stanice na satelitu poshto imaju kvalitetniju muziku,
nema previshe reklama, a shto je najbitnije ne krchi i ne shushti. :dancingfever:

Zadrzim se uvek na onoj radio stanici koja emituje retro muziku (pop, rock...)
jer nju najvishe volim da slusham. Ne volim previshe trabunjanja i prichanja
praznih pricha na radiju, pogotovo ne upadice spikera, tako da takve stanice
obavezno zaobilazim.

Dok ovo kuckam slusham Francuski Radio FG i njihovu vikend emisiju posvecenu
house muzici. :dancingfever:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by weatherman
Pa evo ovako, ono sto mene zanima jeste da li slusate radio, koliko cesto pa cak i koje su to radio stanice a najvise me zanima, sta biste vi slusali na radio prijemnicima, znaci kakve emisije okupiraju vasu paznju, kakva muzika bi trebalo da svira da ostanete na nekoj frekvenciji...mislim da znate na sta mislim, tako da cekam... :B
slušam radio samo kada sam negde pa oni puste radio... nemam vremena od interneta i televizije...

mi ina?e imamo neki stari prepotopski radio... ima na sebi i gramofon sa kompletima plo?a, pa možeš da zaklju?iš koliko godina ima... ina?e na kursu iz ra?unara su nam baš o tom radiju pri?ali... kako ima ogromnu drvenu kutiju a onaj deo koji radi je malecak i sve ostalo je rezonantna kutija; a napravljeni su tako jer doma?ini nisu hteli da kupuju onog prcmoljka nego pravi veliki radio da se ponose...
Korisnikov avatar
By Mars
Slusam radio redovno.

Sto se izbora tice, treba reci da je izbor kod mene prilicno mali. Radio Beograd 1 i 2, Radio 202, 2 lokalna programa i nekoliko privatnih stanica.

Volim da slusam onaj radio program koji me - razdrma i probudi kada je to potrebno, informise kada je to potrebno, i smiri i umiri kada je potrebno nekim pitomim sadrzajem, glasovima i muzikom.

Prepodne jako volim Radio Bgd1, i emisije od 10 do 12 svakog radnog dana. Posebno cetvrtkom ("Prodor", Tatjana Milekic) i petkom ("U zdravom telu zdrav sluh"). Posle ide "U sredistu paznje". Nekada sam slusao stalno 202jku, sada manje, mada im je nocni program nekad ok...

Satelitske su mi u pocetku ok, kasnije ubiju svojom sterilnoscu.

Osetite razliku - Marsovo dupe
http://www.style.com/
Korisnikov avatar
By dimitriades
ja radim na jednom politickom radiju. kao spiker i novinar. ranije sam voleo da slusam radio, ali sada je u kuci zabranjeno slusanje radija. od politike bezim kao djavo od krsta jer mi je preko glave u toku radnog dana.
Korisnikov avatar
By Rei
Ranije sam po ceo dan slushao radio i obozhavao sam one kvizove, pogotovo Daljinski Upravljach na radiju Dunav ( kanal biologija :D )( bio subotom u podne ). A onda mi je jedan dan crkla linija i sa njom i radio tako da sam se odvikao. Posle nekog vremena sam kupio dig. sat sa radiom ali poslednji put sam ga upalio kada sam ga kupio...
By Markky
Ni ja ne slusam radio,zadnji put sam ga slusao kao mali.
Korisnikov avatar
By weatherman
E sad jedno malo dopunsko pitanje...kad bi imali mogucnost da uredjujete program jedne komercijalne radio stanice,koje bi to bile emisije koje bi forsirali...znaci,nije politicki radio,nije informativni vec komercijalni zabavnog karaktera....:drama:
By Ulix
202. Samo to. Uz njih sam spremao ispite, spavao, jeo, pio celu proslu godinu. Olga Kepdzija je carica. :yes: :kada:
By Ulix
E sad jedno malo dopunsko pitanje...kad bi imali mogucnost da uredjujete program jedne komercijalne radio stanice,koje bi to bile emisije koje bi forsirali...znaci,nije politicki radio,nije informativni vec komercijalni zabavnog karaktera.... :drama:
Pustao bih muziku. Napravio bih radio koji pusta iskljucivo dzez. (Bili Holidej za dorucak, rucak uz Dejv Brubeka, a vecera uz Elu Ficdzerald.)
By Simor
Slusam Pescanik na B92 (moj jedan prijatelj rece kako mu ta emisija omogucava da se jos uvek oseca normalnim). Slusam novosadske Radio 021 (zbog vesti) i Radio AS (zbog mjuze). Nekada sam slusao i treci program Radio Beograda. Sada vec dugo nisam.
Korisnikov avatar
By jukie
E sad jedno malo dopunsko pitanje...kad bi imali mogucnost da uredjujete program jedne komercijalne radio stanice,koje bi to bile emisije koje bi forsirali...znaci,nije politicki radio,nije informativni vec komercijalni zabavnog karaktera.... :drama:
Mislim da bi išla lagana muzika, zna?i nešto uz šta slušaoci mogu da rade na svojim kompjuterima a ne da im odvla?i pažnju. Svidjaju mi se one vesti koje govore u kojim je ulicama trenutno zakr?en saobra?aj pa da znaš kad kreneš ku?i da ne ideš tuda, i sli?no, koja se zanimljiva dešavanja dogaðaju danas u gradu...
Korisnikov avatar
By Mars
Znam sta ne bi bilo!

Ne bi bile beskonacne teme tipa Da li zena i muskarac mogu biti prijatelji?, ili Oprostiti prevaru i slicno.

Ma znam i sta bi bilo, bila bi to jedna luda, najbolja stanica.
Mozda jednog dana.

Osetite razliku - Marsovo dupe
http://www.style.com/
Korisnikov avatar
By Kupper
Slusam 'Virgin' radio preko njihovog playera, birkam kanale....Slusam mnogo jer mi je radni dan uglavnom prenaporan (a radim i preko neta kod kuce)...
Korisnikov avatar
By Gothrose
City radio-106,5 da ne bude zabune oko imena stanice...
VIRGIN RADIO na istoj frekvenciji od ponocji...Upravo pochinje :klap:
B92...
Originally posted by Mars
Nekada sam slusao stalno 202jku, sada manje, mada im je nocni program nekad ok...
Of course... :kosa: Samo tonce treba nekad malo prevaspitati :bic:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Mars
To nesto licno?

Jeste na 202jci jacina zvuka manja kada ide prica i onda vrisne kada dodje do muzike...

"Verujte mi - ja osecam njegovu lepotu!"
(Andrea Bocceli, o Marsovom dupetu)
http://www.andreabocelli.com/
By Ахасвер
Kada su doma?e stanice u pitanju, tu je pre svih Radio Beograd 1. Nekih desetak godina ranije voleo sam radnim danom popodne (odmah posle Novosti dana) da poslušam Vreme predaha. Tada je emisiju vodila Dina ?oli? i bilo je pravo uživanje opuštati se uz njen glas i muzi?ki odabir. Bio je tu i Zabavnik nedeljom... Sada naj?eš?e volim da poslušam Kod dva bela goluba, koja je bila i ostala odli?na emisija uz koju se da puno toga nau?iti. Zatim Gradinar, raznorazni zapisi i pri?e o selu, ljudima i obi?ajima. Ponekad i No?ni program ukoliko mi drži pažnju ili mi muzika odgovara.
Meðutim, naj?eš?e po ?itav dan slušam turski Radio Nostalgy koji satelitom preuzima jedna lokalna stanica. Vrte se hitovi 70-ih, 80-ih, 90-ih. Sjajna stvar, ako izuzmemo reklame, jer ume jako da nervira kada krenu da gugu?u po turski.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Aleksandar
Tada je emisiju vodila Dina ?oli? i bilo je pravo uživanje opuštati se uz njen glas i muzi?ki odabir. Bio je tu i Zabavnik nedeljom...
Secam se i ja toga. Melem za dusu, te njene emisije. I Djuzin Zabavnik i Rale Damnjanovic u raznim emisijama...

Steta sto se neko ne seti da vrati Dinu na radio.

"Verujte mi - ja osecam njegovu lepotu!"
(Andrea Bocceli, o Marsovom dupetu)
http://www.andreabocelli.com/
By Lemur
Kod mene kuci se non-stop slusa B92. I to u 2 sobe, tako da gde kod se nalazio cujes B92.
Omiljena emisija mi je Dizanje, ujutru od 6 do 9. Obicno je slusam od 7, mora rano da se ustaje. Gorica i Dragan su stvarno neprevazidjeni. :hail:
A od ostalih, recimo Pescanik, Zagrej stolicu, Kaziprst....
Kad zelim da slusam samo mjuzu onda odvrnem TDI radio (102.9). Tu nema price, samo dobra muzika. :rock:
By Simor
Originally posted by Mars
Steta sto se neko ne seti da vrati Dinu na radio.
Ne moze; teta je, kao Vladeta Jerotic, pod stare dane ozivela homo religiosus u sebi, pa se sada vrti po manastirima.
Korisnikov avatar
By Myself
92,2 i emisija Vremeplov
By Çâðê_DUP
U poslednje vreme sve vise slusam
radio; drugarica mi je "otkrila"
Maxi's i slusam njih, narocito kada radi
voditeljka Olivija (devojka em ima extra
glas em je jako simpaticna i zabavna.)
Pored njih, koje slusam kada mi treba
odmor, slusam B92, ono sto ne propustam
je (naravno) Pescanik, vrlo cesto i Manijake.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!