Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Moje cooliranje foruma je imalo svoje razloge, iako je bilo dana kada sam ziveo da peckam ljude, da im ukazujem na greshke kroz dozu potsmeha i gordosti, shto u svakom sluchaju je smrtonosna doza za kreaciju neprijatelja.
Vracam se. Mozda je isuvishe teshka rech "promena", al druga perspektiva posmatranja ljudi oko mene zaista jeste.

Nekada mi je srce zaigravalo kada sam kreirao patnju za ljude oko sebe, tek toliko da se zabavim, nastup koji nimalo nije bio prijatan i isuvishe ilogichan samo da bi bio nerazumljiv ljudima oko mene.

A onda su se desili susreti sa spiritualno razvijenim osobama, sa osobama, u chijim ochima moze da se nazre kraj univerzuma i idea o njegovom nastanku.

Morgan Le Faye, kao osoba koja je bila, pa mogu da kazem najomrzenija kuchka NS-a i Bg-a je umrla, moshti joj nisu spaljene, poput Plave Princeze se zrtvovala zarad mene, prolila je krv u visine, i izgubila svetlost iz ochiju da bi u njeno telo doshao ja.
Morganov-a cheznja za osvetom je ishla toliko daleko da je zbog toga i grad promenuo, da bi bio blizi pojedinim osobama. A onda se desila jedna osoba, i neka dva chaja koja su ideje o osvetama i unishtenju nechije srece potpuno izbrisale.
Isuvishe je malo srece i ljubavi na ovom svetu, da bih se opushteno igrao s njima, isuvishe je malo zaljubljenih parova, i dugih noci bez rechi sa pogledama i svetloshcu sveca. Isuvishe je malo zivota. A skoro nimalo pravih prijatelja, jer su mnogi nazalost otishli u neke druge svetove, iako su mi dalje u mislima, nedostaje mi njihov miris, boja dodira.
Takve stvari znaju da uchine da se neko zamisli u ovom sluchaju moja malenkost.

Najdublje se izvinjavam svima, iako ne trazim oproshtaj, na svim uvredama, podbadanjima, i ponizavanjima i kreaciji par neprijatnih stvari nekim ljudima sa ovog foruma.
Iako ni sveti Nil nemoze da opere krv s mojih ruku i usana, iako su mnogi zarad moje evolucije u ovo shto sam sada izgubljeni.
Zahvaljujem se svima, na prijatnim razgovorima, ponekad licimernim i dvolichnim, zahvaljujem se ljudima koji su me posmatrali kao neprijatelja iako bih tada za njih dao sve shto je u mojoj moci. Zahvaljujem se ljudima na njihovim greshkama uchinjenim prema meni, jer posmatranjem ljudi se mnogo toga nauchi, a ponekad neshto i o nama samima.

Ako ste stigli dovde bez preskakanja, hvala vam na strpljenju, mozda se vidimo nekada...negde, mozda chak i ovde.

Best Wishes, from me.
Korisnikov avatar
By Rei
Double :kiss:
Mada mi nismo bili u loshim odnosima, dirnulo me je ovo. :radosnice:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
preskocio sam zadnji pasus :grebanje: :blush:

jebiga izvini, ali mamuran sam a keva usisava gajbu :kletva: joj:zvezdice:
By Ulix
Evo sve placem od radosti. Kao kad okrenem poslednju stranu nekog jeftinog ljubavnog romana, kada glavna junakinja (u pocetku poput Skarlet O'Hare - ohola ali lepa) odlazi u zalazak Sunca, sada promenjena (i izjebana, sto je u pocetku bio njen problem, samo to nije znala) - jos uvek, naravno, lepa, ali i dobra k'o lebac...
By Ulix
Originally posted by Kiwi
blef!
:shok: :shok2:

Ne! :drama:
Zar M la F da blefira? Ta ja postenije i smernije bice nisam jos upoznao :snob:
:smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Ulix
Originally posted by Kiwi
blef!
:shok: :shok2:

Ne! :drama:
Zar M la F da blefira? Ta ja postenije i smernije bice nisam jos upoznao :snob:
:smeh:
Dobro, upozna?eš me.. ima vremena...
Korisnikov avatar
By weatherman
Evo sve placem od radosti. Kao kad okrenem poslednju stranu nekog jeftinog ljubavnog romana, kada glavna junakinja (u pocetku poput Skarlet O'Hare - ohola ali lepa) odlazi u zalazak Sunca, sada promenjena (i izjebana, sto je u pocetku bio njen problem, samo to nije znala) - jos uvek, naravno, lepa, ali i dobra k'o lebac...
Da li je ovo preko neophodan komentar?

Mislim, ne znam...prvo sto se Morgana tice,nikad ne bi pisao ovako nesto po forumu jer ne vidim nikakav smisao,takve stvari se ne dele sa gomilom nepoznatih ljudi odn. poznatih ali virtuelno...Morgan ako si se vec promenio i zaista se osecas tako kako si opisao, to ne treba udarati na veliko zvono...kao sto rekoh, ne vidim smisao toga...

@Ulix A ni smisao tvog prilicno ironicnog posta...sta ovde svako vodi brigu o tome koliko je ko jeban,koliko jebe ili ne?:cekam:
By Ulix
Ajde, vremenski prognozeru, nisam bio ozbiljan, samo mi je jedna mala rec u naslovu pala u oci - nepretenciozna promena. Teatralnost izbija iz svake pore ovog posta.

A posto se M le F izmenio, malo sale na njegov racun mu nece smetati... i uostalom, da li je njegov topic preko potreban? Odgovor: isto koliko i moj komentar...

Eh da... a i seksualni zivot M le F me ni najmanje ne interesuje, samo sam dopustio sebi slobodu da pretpostavim da je neka vrsta seksualne frustracije bila uzrok onakvom ponasanju... :saint2:

:friends:
Korisnikov avatar
By m..
Sundjer Bob je ipak uspeo da se sprijatelji s Planktonom!
Korisnikov avatar
By weatherman
Ajde, vremenski prognozeru, nisam bio ozbiljan, samo mi je jedna mala rec u naslovu pala u oci - nepretenciozna promena. Teatralnost izbija iz svake pore ovog posta.
Tu se slazem... :minibounce:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Ja prochitala do kraja... :trep:
Lepe vesti su me obradovale :radosnice:
Welcome back,dear! :cvece:
Best wishes to you-from me...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Draco
Bad Draco, bad!! Nisam ni primetila odsustvo.. Bad Draco, bad!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!