Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Mr.Jama, brate, pivo je gorko i boli me stomak kada ga popijem pa mi nije ni do cega!
Cek, da se pojasnim... To je zbog onog "ne pije pivo"...
Originally posted by dimitriadesSorry zbog greske u niku But niko nije savrsenOriginally posted by Mr.Jama, brate, pivo je gorko i boli me stomak kada ga popijem pa mi nije ni do cega!
Cek, da se pojasnim... To je zbog onog "ne pije pivo"...
da si mi pogodio nick, mozda bih i pristao da ti budem decko, ovako si me smorio
Originally posted by colorado
Nikada mi to nije palo na pamet. No, jednom sam poveo waterlily na neku svadbu, ne kao masku, vec da se ne bih brutalno smorio. Onda smo poceli da igramo nas dvoje u paru, i sva me rodbina spopala kako smo dobar par, i kao, kad ce svadba. Mi se ubismo objasnjavajuci im da smo samo prijatelji, ali ne mozes ih ubediti pa to ti je!
Originally posted by Mr.JaS ozbirom na to koliko "topline" izbija iz mog glasa kad im saopstim da ne guraju nos u tudja posla, niko se ne usudjuje da postavlja dodatna pitanja
Ima i dobra taktika za pitanje A KADA CE DECA???
Jednostavno kazete ne mogu da ih imam... i gotovo... posle ce sve biti sramota da pominju
Originally posted by Mr.Jaako to kazes bilizim rodjacima ili clanovima porodice, onda ce oni poceti da se raspituju zbog cega ne mozes, da nisi bolestan, sta ti se desilo itd. i onda si se uvukao u vecu glupost.
Ima i dobra taktika za pitanje A KADA CE DECA???
Jednostavno kazete ne mogu da ih imam... i gotovo... posle ce sve biti sramota da pominju
Originally posted by Mr.Jadaj da vidim taj test! i idemo zajedno kod drugog doktora sa kojim cu ja razgovarati!
Kazes jednostavno bio sam na testu i doktor mi je rekao da nisam u mogucnosti da imam decu.
Originally posted by Mr.Jadefinitivno.
Uff ja sam out, tako da necu imati takvih problema
Zar mislis da bi uradili tako nesto?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!