Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
dimitriades, os mi budes decko :sweet: hahahahaa
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Cek, da se pojasnim... To je zbog onog "ne pije pivo"... :D
Korisnikov avatar
By Gost
Originally posted by *deni*
Uz ovu temu, kao zacin, fantasticno idu stihovi koje je ispevala renomirana umetnica Snezana Djurisic:

"Masku sam na lice i dusu stavila
a u oku mi se suza javila
Ali tugu necu pokazati tebi
Umrla bih, zaplakala ne bih...."

:sweet:
:plavuso: :zacepi:
Korisnikov avatar
By Zibro
e da znam gde to ima da se kupi para ne bi zalio da malo usrecim ovu moju matoru ...........
mada i ja sam baksuz ne bi to mogla da bude bas bilo kakva bezveze zenska vec neko koga cu ja sa ponosom predstavljati kao buducu gospodju " zibro "
Korisnikov avatar
By Bole
Slazem se sa denijem pre ili kasnije sve izadje na videlo
Mislim da moji to bas ne bi progutali...a i ako bi progutali sta ja imam od toga....ne zelim da mi se mesaju u zivot i to je to....ako im nesto nije jasno neka pitaju ....ako smeju....
Korisnikov avatar
By HARP
Kako se ležernije ose?ate u str8 društvu,sa de?kom pored sebe ili nekom devojkom?
Korisnikov avatar
By dimitriades
Originally posted by Mr.Ja
ma, brate, pivo je gorko i boli me stomak kada ga popijem pa mi nije ni do cega! :obesen:

da si mi pogodio nick, mozda bih i pristao da ti budem decko, ovako si me smorio :zeva:
Korisnikov avatar
By Escobar
Hm.....Imao ranije obichaj da imam neko zensko tu, za svaki sluchaj......Ali sad to vishe nije bitno.....:vulkanac:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by dimitriades
ma, brate, pivo je gorko i boli me stomak kada ga popijem pa mi nije ni do cega! :obesen:

da si mi pogodio nick, mozda bih i pristao da ti budem decko, ovako si me smorio :zeva:
Sorry zbog greske u niku :D But niko nije savrsen ;)
Korisnikov avatar
By colorado
Nikada mi to nije palo na pamet. No, jednom sam poveo waterlily na neku svadbu, ne kao masku, vec da se ne bih brutalno smorio. Onda smo poceli da igramo nas dvoje u paru, i sva me rodbina spopala kako smo dobar par, i kao, kad ce svadba. Mi se ubismo objasnjavajuci im da smo samo prijatelji, ali ne mozes ih ubediti pa to ti je!
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by colorado
Nikada mi to nije palo na pamet. No, jednom sam poveo waterlily na neku svadbu, ne kao masku, vec da se ne bih brutalno smorio. Onda smo poceli da igramo nas dvoje u paru, i sva me rodbina spopala kako smo dobar par, i kao, kad ce svadba. Mi se ubismo objasnjavajuci im da smo samo prijatelji, ali ne mozes ih ubediti pa to ti je!
:smeh:
By Ulix
To nikada nisam radio, deluje mi pomalo ljigavo. Imam jedan bolji metod, ja prosto kazem rodjacima da ih se moj zivot ni najmanje ne tice, te da ne guraju nos tamo gde mu nije mesto.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ima i dobra taktika za pitanje A KADA CE DECA???
Jednostavno kazete ne mogu da ih imam... :rida: i gotovo... posle ce sve biti sramota da pominju :D
Korisnikov avatar
By colorado
Jednostavno kazete ne mogu da ih imam... :rida: i gotovo... posle ce sve biti sramota da pominju :D
hahahahaha!!!! strava!!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A, to moze i na poslu da posluzi :kesa:
By Ulix
S ozbirom na to koliko "topline" izbija iz mog glasa kad im saopstim da ne guraju nos u tudja posla, niko se ne usudjuje da postavlja dodatna pitanja :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Samo ti njima reci!! :shamar:
Korisnikov avatar
By dimitriades
ako to kazes bilizim rodjacima ili clanovima porodice, onda ce oni poceti da se raspituju zbog cega ne mozes, da nisi bolestan, sta ti se desilo itd. i onda si se uvukao u vecu glupost.

ja im za sada govorim da cu se ziniti u 40oj. mada su sve ozbiljniji kada mi kazu da ne lupam gluposti i da nisam dete da tako nesto izjavim.

ipak, devojka-maska je najbolje resenje. jos bolje je kada ona zna s cim ima posla pa ne morate da se pretvarate barem kada ste sami.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kazes jednostavno bio sam na testu i doktor mi je rekao da nisam u mogucnosti da imam decu. :drama:
Korisnikov avatar
By dimitriades
Kazes jednostavno bio sam na testu i doktor mi je rekao da nisam u mogucnosti da imam decu. :drama:
daj da vidim taj test! i idemo zajedno kod drugog doktora sa kojim cu ja razgovarati!

he, he, nemas ti policajca u kuci.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Uff ja sam out, tako da necu imati takvih problema :D
Zar mislis da bi uradili tako nesto? :spijun:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Ulix
To nikada nisam radio, deluje mi pomalo ljigavo. Imam jedan bolji metod, ja prosto kazem rodjacima da ih se moj zivot ni najmanje ne tice, te da ne guraju nos tamo gde mu nije mesto.

:up: Vec godinama koristim isti recept :cigareta:
Korisnikov avatar
By dimitriades
Uff ja sam out, tako da necu imati takvih problema :D
Zar mislis da bi uradili tako nesto? :spijun:
definitivno.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nemam kome da polazem rachune, okolini a i porodici najmanje, tako da zaista nesmatram da mi je tako neshto potrebno. Kod drugih se to moze provaliti na kilometar, al vecina osoba nije u stanju da vidi ni prst pred nosom tako da to guta.
A s druge strane moji prijatelji tj okolina, je isuvishe inteligentna da bi tako neshto svarila. A svakako znaju istinu, pa kome se nesvidja zna gde su vrata.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!