Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by weathermanJeste tacno ali jutros smo dobili i podatak (objavljen delom i juce na B92) koji je prilicno porazan za LGBT populaciju. Od 100 posto inficiranih, 70 su muskarci i po prvi put u Srbiji veci broj zarazenih su homoseksualci. Do sad su intravenski narkomani uvek bili na prvom mestu.
- Zabeležen je porast novoinficiranih osoba u grupi heteroseksualaca, tako da je zabluda da HIV dobijaju samo homoseksualci i intravenski narkomani- kaže portparol Omladine JAZAS Dragana Stojanovi?......
Originally posted by spliffTrue, true...
take care (cause no one will do it for you).........
Originally posted by KupperYup...Originally posted by weathermanJeste tacno ali jutros smo dobili i podatak (objavljen delom i juce na B92) koji je prilicno porazan za LGBT populaciju. Od 100 posto inficiranih, 70 su muskarci i po prvi put u Srbiji veci broj zarazenih su homoseksualci. Do sad su intravenski narkomani uvek bili na prvom mestu.
- Zabeležen je porast novoinficiranih osoba u grupi heteroseksualaca, tako da je zabluda da HIV dobijaju samo homoseksualci i intravenski narkomani- kaže portparol Omladine JAZAS Dragana Stojanovi?......
Jos nesto - od nekad relativno malog broja umrlih u odnosu na inficirane u centralnoj Evropi (bili smo dugo na skoro dnu lestvice), danas je taj odnos najveci bas u Srbiji.
Alarm !!! Lose zdravstvo, tretmani, i, kako se navodi, jos uvek nepoznavanje, jos vise poricanje - 'nece to meni da se dogodi'.
Originally posted by Mr.JaNisu,vecjina jeste...
Pa nisu svi zarazeni muskarcki homoseksualci...?
Originally posted by spliffExactly...
take care (cause no one will do it for you).........
Originally posted by gothroseHm, jedan moj drug je tvrdio da je njemu doktorka rekla da se HIV moze preneti i tako. Navodno i HIV je virus, a svi znamo kako se virusi prenose... Toliko o strucnosti nasih lekara...
Pre neki dan na tribini na Pravnom faxu,jedan mladicj je pitao da li se HIV moze preneti "vlaznim poljupcem"...
Originally posted by weathermanPa postoji nešto što se zove "Darwinove nagrade" kad pogineš zbog svoje gluposti... prirodna selekcija na delu...
?ak 42 odsto ispitanika u SCG izjavilo je da su tokom prethodne godine upražnjavali seks sa novim partnerom bez zaštite, dok bi 30 odsto pristalo na takav rizi?an odnos ukoliko partner odbije da koristi kondom.
Originally posted by KupperTrebalo bi napraviti neku analizu i videti šta je dovelo do te epidemije... Pre svega, koliko je bilo inficiranih na taj na?in 2002, 2003, 2004, 2005, gde, da li ima zajedni?kih ta?aka ili su se ove godine npr. javila nezavisna žarišta zbog migracija ve? zaraženih osoba.
Od 100 posto inficiranih, 70 su muskarci i po prvi put u Srbiji veci broj zarazenih su homoseksualci.
Originally posted by gothroseCuo sam za Harm program, ali, veruj mi, znam dosta intravenskih a skoro da ne znam nikog ko je spreman na 'uznemiravanje'. Ogromna vecina su i dalje samo intra i 'nece to na mene'.
Shto se tiche narkomanije u nashoj zemlji vecj par godina postoji tzv. Harm reduction program koji sprovode MDM(Lekari sveta,Francuska)u saradnji sa jednom NVO(UPSZ) i IV narkomanima se besplatno deli pribor za uzimanje narkotika...
Originally posted by jukieVerovatno postoji neka analiza te vrste. Ono sto dobijamo su uvek statistike, procenti u odnosu na.....ali nikad ozbiljnu pricu. Znam za jedan primer (nadam se da je jedini) kad je coveku ponudjeno da napravi zaista opsirnu i detaljnu analizu iz svih mogucih aspekata i uglova. Kolicina para koju je trazio je onemogucila bilo kakav rad. I to smo mi.
Trebalo bi napraviti neku analizu i videti šta je dovelo do te epidemije... Pre svega, koliko je bilo inficiranih na taj na?in 2002, 2003, 2004, 2005, gde, da li ima zajedni?kih ta?aka ili su se ove godine npr. javila nezavisna žarišta zbog migracija ve? zaraženih osoba.
Originally posted by KupperUnfortunetaly-true...Originally posted by gothroseCuo sam za Harm program, ali, veruj mi, znam dosta intravenskih a skoro da ne znam nikog ko je spreman na 'uznemiravanje'. Ogromna vecina su i dalje samo intra i 'nece to na mene'.
Shto se tiche narkomanije u nashoj zemlji vecj par godina postoji tzv. Harm reduction program koji sprovode MDM(Lekari sveta,Francuska)u saradnji sa jednom NVO(UPSZ) i IV narkomanima se besplatno deli pribor za uzimanje narkotika...
Originally posted by Mr.JaStrasno, jedino sto mogu da kazem je s t r a s n o!Originally posted by gothroseHm, jedan moj drug je tvrdio da je njemu doktorka rekla da se HIV moze preneti i tako. Navodno i HIV je virus, a svi znamo kako se virusi prenose... Toliko o strucnosti nasih lekara...
Pre neki dan na tribini na Pravnom faxu,jedan mladicj je pitao da li se HIV moze preneti "vlaznim poljupcem"...
Originally posted by MinaHarkerNa koju emisiju mislish Mina?Onu sa dr.Kavaricj iz Drajzerove i 2 hiv+ osobe od kojih je jedna(zensko?)snimana na nekom krovu?Strashno!Ako bi doshlo do generalizacije hiv+ osoba nije ni chudo shto ljudi imaju skroz pogreshno mishljenje o tome kako ti ljudi izgledaju i misle
... na b92, istina zamracenog lika i promenjenog glasa, jedan momak se usudi da javno kaze kako 'nije bio obavesten o opasnostima'.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!