Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by MinaHarker
Po tom njenom upitniku, nisam. Ali volim da verujem da sam miljenica tamne strane. :federi:
Miljenica tamne strane i ne bi trebalo po mojoj logici da bude 'zrtva' crne(?) magije. Valjda su oni ljudi 'ciljna grupa' koje tamna(?) strana ne voli.

A zapravo ko ce da razlikuje crno od belog? :D

Tama-mrak= svetlost svesna svoje svetlosti. U najgorem slucaju bi za mrak mogle reci da je manjak svetlosti.
Setih se onog velikog koraka u matematici kada su presli sa misljenja "nema nista" na misljenje "ima ih 0".

:pop:
Korisnikov avatar
By Loni
Važno je da je na svim tim forumima glavna zvezda ,,Stojan Popivoda'', koji je bio jedan od najzanimljivijih likova na ovom forumu.
?uo sam da je napisao i neki horor roman, ali ne znam gde se to može na?i.
Korisnikov avatar
By switchon1234
Ne bih se slozila da je Stojan Popivoda medju glavnim zvezdama na tim forumima. Ja sam njega 1. put srela na forumu jaza radia. Na ovim forumima kako ja znam nije nesto preterano postovao, barem ja nisam naletela na njegove postove(sem na lux hermeticum). A da li koristi druge nickove to vec ne znam. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Freya

...brdo klinaca... Ali na svim tim forumima moze covek da naleti i na ozbiljne ljude i da dodje do korisnih informacija.

A sto se Darinke tice... :ua:
Slazem se sa tobom. Ja sam uglavnom za sve forume koje si navela znala - citam ih povremeno (mada ne pisem). Meni je od foruma vezanim za magiju, astrologiju itd omiljen jedan koji si ti vec navela na temi o Lilit (Dragon Witch Net). Tu ima tako kreativnih osoba (uglavnom starijih ;) ) i zanimljivih tema da uzivam da ga citam. Htela sam da navedem link i ovde medjutim forum je misteriozno nestao... Do pre neki dan ga je bilo, nadam se da je privremeno... :no:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!