Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZibroZato i postoji - '1. Inteligentan - 2. ogranicen & 3. pametan - 4. glup'. Nisu ljudi to dzabe smislili. 1. i 4. mogu lako zajedno, kao i 2. i 3.
ima ljudi na granici tuposti ali su fantasticno iskoristili svojih 80 a drugi sa IQ >>> 140 iako fantasticno resavaju ukrstenice i razne mozgalice savrseno su nesposobni da organizuju svoj zivot ......
te se opet vracamo na staru dobru istinu da i nije toliko vazno sta imas vec koliko ces to dobro iskoristiti
Originally posted by weathermanRadio pedeset do stotinu puta... ne ra?unaju?i male zadatke koje sam kao predškolac rešavao u Mikijevom zabavniku a koji su valjda bili namenjeni drugom-tre?em razredu... Rezultat varira, ali je negde oko 150. Ja ina?e tvrdoglavo nastavljam da na odredjena pitanja odgovaram na odredjeni na?in, zato što njihov navodno ta?an odgovor ne smatram za ta?an, i zato nemam ve?u cifru.
Da li ste nekad radili test inteligencije i koji je vas rezulatat,da li ste zadovoljni istim?
Originally posted by ciceronI isti taj Karic je u Tokiju proglasen za pocasnog doktora budizma Univerziteta Soka.
Ma naravno. Kao sto bi Karic rekao:
"Pa sta, i srpski jezik ima 5 padeza a ja znam samo 3".
2 mladeza, 3 padeza.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!