- 21 Jun 2005, 00:03
Nisam dolazio jedno vreme na forum, i kad sam opet pogledao malo juche primetio sam da je naprosto 'procvetao' broj smajlija na raspolaganju prilikom pisanja postova, i ne kazem da je to lose,ali ipak mi je bilo malo chudno otkud jedan toliki broj malih lascivnih gestikulacija tipa , , ili . Mislim,ja znam da smo narod kome u psovanju nema ravne (uzimam i sebe za primer),ali sve mi se nekako chini da su takve sitne animacije u porukama ( recimo ) vec pomalo van okvira lepog ukusa. Ok je to da poneki takav smajli posluzi recimo umesto psovke ili sl, ali je pomalo debilno bash se sluziti prostaklucima, koji ljudima ne bi padali na pamet uglavnom ni u jednom normalnom razgovoru. Mene to u sushtini bash briga i ne smeta mi,nisam bash tako fin, ali opet- kad pomislim da sam nekom str8 drugu recimo dao link da pogleda forum i malo 'upozna razmisljanje gejeva' i on/ona malo naidje i baci pogled na sve-nekako mi se chini da to malo 'ubija' utisak jednog kulturnog foruma u kom se ipak ne razgovara jedino o perverzijama i sexualnim fantazijama. Ne kazem da treba biti dvolichan ili neiskren.....ili se praviti lazno fin, ali opet........ (ni na jednom str8 forumu ipak nisam video bash ovakve slichice)