Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Nisam dolazio jedno vreme na forum, i kad sam opet pogledao malo juche primetio sam da je naprosto 'procvetao' broj smajlija na raspolaganju prilikom pisanja postova, i ne kazem da je to lose,ali ipak mi je bilo malo chudno otkud jedan toliki broj malih lascivnih gestikulacija tipa :bj: , :spank: , ili :drkanje: . Mislim,ja znam da smo narod kome u psovanju nema ravne (uzimam i sebe za primer),ali sve mi se nekako chini da su takve sitne animacije u porukama ( recimo :fist: ) vec pomalo van okvira lepog ukusa. Ok je to da poneki takav smajli posluzi recimo umesto psovke ili sl, ali je pomalo debilno bash se sluziti prostaklucima, koji ljudima ne bi padali na pamet uglavnom ni u jednom normalnom razgovoru. Mene to u sushtini bash briga i ne smeta mi,nisam bash tako fin, ali opet- kad pomislim da sam nekom str8 drugu recimo dao link da pogleda forum i malo 'upozna razmisljanje gejeva' i on/ona malo naidje i baci pogled na sve-nekako mi se chini da to malo 'ubija' utisak jednog kulturnog foruma u kom se ipak ne razgovara jedino o perverzijama i sexualnim fantazijama. Ne kazem da treba biti dvolichan ili neiskren.....ili se praviti lazno fin, ali opet........ (ni na jednom str8 forumu ipak nisam video bash ovakve slichice)
Korisnikov avatar
By DIONIS
jadan taj tvoj str-8 drug,ima da se istraumira zbog smajlija i nece vise da dolazi na chat'ako se vec pre toga ne istraumira od svega sto pisemo u "golicljivm stvarima")
Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Pa,mozda moj drug i nece....ali ima svakako ko hoce. No u svakom sluchaju, mozda je i bolje da postoje ti smajliji, bar se bolje vidi ko kako razmislja.
Korisnikov avatar
By Atlona
Smajlijevi su stvar izbora a ne nuznost.
Nisu svi ekstremno simpaticni, ali mislim da i ovi manje ili vise vulgarni igraju relativno dobar ventil za izduvavanje (izmedju ostalog).
Korisnikov avatar
By EYA
ma smajlici su zakon! :D
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by MaXayde!!
Nisam dolazio jedno vreme na forum, i kad sam opet pogledao malo juche primetio sam da je naprosto 'procvetao' broj smajlija na raspolaganju prilikom pisanja postova, i ne kazem da je to lose,ali ipak mi je bilo malo chudno otkud jedan toliki broj malih lascivnih gestikulacija tipa :bj: , :spank: , ili :drkanje: . Mislim,ja znam da smo narod kome u psovanju nema ravne (uzimam i sebe za primer),ali sve mi se nekako chini da su takve sitne animacije u porukama ( recimo :fist: ) vec pomalo van okvira lepog ukusa. Ok je to da poneki takav smajli posluzi recimo umesto psovke ili sl, ali je pomalo debilno bash se sluziti prostaklucima, koji ljudima ne bi padali na pamet uglavnom ni u jednom normalnom razgovoru. Mene to u sushtini bash briga i ne smeta mi,nisam bash tako fin, ali opet- kad pomislim da sam nekom str8 drugu recimo dao link da pogleda forum i malo 'upozna razmisljanje gejeva' i on/ona malo naidje i baci pogled na sve-nekako mi se chini da to malo 'ubija' utisak jednog kulturnog foruma u kom se ipak ne razgovara jedino o perverzijama i sexualnim fantazijama. Ne kazem da treba biti dvolichan ili neiskren.....ili se praviti lazno fin, ali opet........ (ni na jednom str8 forumu ipak nisam video bash ovakve slichice)

Cinjenica da postoje toliki smajliji ne znaci da iko ima obavezu da ih koristi.
A po pitanju psovanja, mnogo gresis. Holandjani su mnogo gnusniji od Srba :cigareta:
Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Pa mozda i jesu...........ali mi u svakom sluchaju volimo time da se pohvalimo :D (slichno kao i madjari,a verujem i mnoogi drugi narodi & narodnosti). No u svakom sluchaju, ne kazem da je sad neshto preterano loshe izrazavati se pomocu smajlija, tako da - ko voli da pricha kako je sinoc imao super :fist: -nek izvoli
Korisnikov avatar
By avalon
Pa mozda i jesu...........ali mi u svakom sluchaju volimo time da se pohvalimo :D (slichno kao i madjari,a verujem i mnoogi drugi narodi & narodnosti). No u svakom sluchaju, ne kazem da je sad neshto preterano loshe izrazavati se pomocu smajlija, tako da - ko voli da pricha kako je sinoc imao super :fist: -nek izvoli

To je pravi stav :peace: :friends:
Korisnikov avatar
By Mars
Bitno je da ih ima.

Nekad ti bas odredjeni zatreba, kad pricas sa nekim.
Nebitno kakav si ti i kakav ti je stav prema tome, ili sta taj smajli stvarno predstavlja, i da li se ti izrazavas tako i inace ili ne.

Nekad ti bas treba da okacis nekog od njih.

:camac:
Korisnikov avatar
By *deni*
:kissass: :fist: :spank: :bj: :drkanje: :vrcka: :cul: :fuck:
Ne vidim sta to ima u ovim smajlijima, a da nije prisutno u zivotima, ne samo nas pederki, vec i strejtera !

Osim toga, smajliji samo unapredjuju ovaj SHOW - PROGRAM, zvani FORUM! :party: :yes: :cheer: :zongler: :grouphug: :redaljka: :tepih: :crveni: :cvetduga: :tetka: :sise: :pinknaocari: :dude:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Taj koji ce da se zgrazava na blow job smajlija, a da sanja devojku ili momka koji mu ga lizu ima problem koji se naziva licemerje a ne mi.

Da stvar bude gora, kazi drugu da se strpi jos koju nedelju, bice novih...
Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Axa,dobro,pa prenecu mu.......pa cemo onda zajedno da se zgrazavamo i kupamo u svom licemerju :hekla:
Korisnikov avatar
By *deni*
Axa,dobro,pa prenecu mu.......pa cemo onda zajedno da se zgrazavamo i kupamo u svom licemerju :hekla:
Bolje se zajedno kupajte u kadi, a smajliji neka vam razbuktaju mastu.
Ce da vam bidne k`o u raju.:kada:
Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Xexe....... e Deni, a ja mislio da pozovem tebe na jedno kupanje u kadi kod mene (ali sam morao da odustanem, poshto mi hirurshki alati nisu od inox chelika,pa bi zardjali) :P :D
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by EYA
ma smajlici su zakon! :D

Potpuno se slazem!

A,ne verujem da bi bilo kome ko ih vidi,pa bio on gay ili ne, mogli da budu degutantni ili ne znam sta...Pa,vidi ih samo kako su slatki...svi do jednog!!!

:cool: :cool2: :smokin: :lood: :beba: :bj: :cupakosu: :djavo: :fuck: :fuck:
:grouphug: :redaljka: :tea: :opacupa:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne koristim sve, i nikada nisam koristila sve, ali... pogledajte samo!
SMAJLIIIIIII !
:andjelak:
OPACUPA!!! :opacupa:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne samo da su slatki (kao moj bivši), ve? imaju i dušu (kao moj budu?i)!

:oskar: :right: :tehno: :skorpija: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By The Greenish
Smajliji su skroz super i mnogo mi se dopada mogucnost grafickog izrazavanja preko istih.. :cvetduga:
By littlejohn
Slika u vek kaze vise od 1000 reci, pa prema tome : ZIVELI SMAJLIJI!!!:muzika:
Korisnikov avatar
By PaULix
Sa smajlijima se ne moze preterati. :wtf:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Prvo što primetim na drugim forumima je kako su im loši smajliji. I bude mi ih nekako žao. :dvaprsta: :luda:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Smajlici su naj naj naj naj naj naj :love: !!!!
Zato glasam ZA smajlice!!!!

:jerry: :pickme:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Svi su slatki ali ovaj

:crta: :crta: :crta: :crta: :crta: :crta: :crta: :crta: :crta: :crta:

je ZAKON !!!
By fazza
Nemoj da mi neko dirne smajlije, cakani su! :setnja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!