Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr. M
:tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea:
Originally posted by Kiwi
Što se tebe ti?e Dr.M-a, predlažem ti da se totalno distanciraš od te osobe. Kakvo crno gledanje u o?i?? Nema, to je sada samo golima vazduha pored koje prolaziš... tako ?u ja raditi kada srednem kretena kojem sam posvetio tolike neprospavane no?i... ignorisanje je jedini na?in kojim možeš kazniti takve i sve sli?ne osobe... Batinama ništa ne?eš posti?i, jer ako je neko stoka, osta?e stoka sa ili bez masnica... Batina je iz raja izašla, jer joj tamo nije bilo mesto! ... imaj to na umu.
Naravno da sam se distancirao...ali problem je u tome sto je osvetoljubivost jedna od mojih najvecih mana...Znam ja da batinama necu nista postici, ali osecaj koji cu ja imati dok to budem gledao bice ravan extazi, a toga ne zelim da se odreknem...
Uz to, riba trenutno ide okolo i svakom ko zeli da je slusa, prica kako ja vozim pricu da mi je mama umrla ne bih li bio u centru paznje, a da je ona u stvari ziva i zdrava!!!
To je samo ucvrstilo moju nameru da joj budem i dzelat i sudija !!!

:tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!