Originally posted by Storm
Postoji dokumentarac gde svoje mišljenje iznose pristalice teorije da je to sletanje na Mesec bila laž. Ina?e taj dokumentarac je pripremila FOX TV, ali su ga prikazale i normalne ku?e kao npr Discovery channel.
NASA je ubedljivo dementovala stavku po stavku svaki taj "argument". To ?ak ima negde i na netu.
Upravo sam odgledala dokumentarac i potkrepila svoje misljenje da NIKADA nismo sleteli na Mesec. izneto je toliko dokaza od kojih mi je najubedljiviji onaj vezan za radioaktivni pojas koji se mora proci na putu ka Mesecu. A nasi astronauti skakutaju u flis odelima. I nikom nista kada su sleteli. Jedan ruski kosmonaut je izjavio da je to glavni razlog zasto nisu sprovodili misije osvajanja Meseca.
A da ne pricamo o nelogicnim senkama, viorenju americke zastave, bla, bla
A NASA je na sve optuzbe odgovorila tipicnim: to je laz, svako ko se razume u nauku takva pitanja ne postavlja. Mislim, to je odgovor!!! Hello, ima li prezivelih nervnih celija u njihovim glavama ili su kolonizovale Mesec. Na ovako ozbilje optuzbe odgovaras dokazima, a ne glupom demagogijom.
A zabrinjava princip koliko se malo ljudi pita i sumnja u stvari koje se zbivaju oko nas. Odavno je postalo jasno da zarad visih ciljeva, fabrikovanje je najbolji put do uspeha. Ako Amerika nije prezala od ovakvog spektakla u jeku hladnog rata, onda je pitanje od cega sve, u svojoj istoriji, nije prezala. I ne samo ona, vec i ostale drzave.
Paranoid Android