Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Skyen
Najveca Holivudska prevara ili se stvarno zbilo????
Da li je Nil Armstrong stvarno skakutao po Mesecu ili u nekom prizemljenom hangaru, tu u komsiluku.

Dosta se pisalo o tome, pravljeni dokumentarci, a vase misljenje je...???
Korisnikov avatar
By Draco
:shok:T-t-t-t-t-t-eorija zav-v-v-v-v-ere?!?! :uplasen:

Iskreno, ne znam. Nije da sam se bavila time ever. :hekla:
Imam ja pametnija posla.. :alikako:

Ne, ozbiljno, ne znam. Sad kad razmislim.. :hmm: .. impossible is nothing.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam, nit` me interesuje.
:njuska:
Korisnikov avatar
By spark
ne verujem da je zavera u pitanju.
Korisnikov avatar
By EYA
meni deluju prilicno uverljivo obe opcije :blenta:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Skyen
Da li je Nil Armstrong stvarno skakutao po Mesecu ili u nekom prizemljenom hangaru, tu u komsiluku.

Pa recimo da je to bilo grdno pre mog rodjenja, i da na Mesecu nikada nije osnovana nikakva kolonija, što bi se dalo zamisliti... se?am se da sam ?itao knjigu Zvezda Kec u školi u kojoj se tako nešto predvidjalo... na ?asu engleskog je trebalo da nadjemo pravo vreme za re?enicu "ljudi (hodati) po Mesecu" pa sam ja upotrebio nešto što je zna?ilo "hodali su ali više ne" i profesorka je samo klimnula glavom... ina?e se?am se da nam je u?iteljica kad smo bili mali pri?ala kako je bila euforija oko tog prvog putovanja "a vi se toga i ne se?ate"; ahm, mi smo bili u petogodišnjem planu... tu re?enicu je verovatno reciklirala od prethodnih par generacija...
Korisnikov avatar
By ciceron
Naravno da su ljudi hodali po Mesecu. Necete valjda verovati babama kada kazu "nece njih Bog tamo nikada pustiti".
Pa i tada su postojali radari i ostali uredjaji za pracenje kako vazduznog tako i kosmickog saobracaja. Mislite li da bi Rusi cutali da nisu "uhvatili" na radaru americku letelicu? Pa oni bi prvi sa najvecim zadovoljstvom objavili kako je to sve jedna velika prevara i kako ni jedna americka letilica nije primecena na Mesecu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ko zna kakve su Rusi tada kombinacije imali sa Amerima po tom pitanju i zasto su cutali...
Rusi su prevrtljiv narod, isto kao i mi Srbi.

:curka:
By Gost
Jeste, možda je pao deal da Rusi ?ute za Mesec, a Ameri za Lajku... :maska:

Odgovor na pitanje: pojma nemam, nikad se nisam ozbiljnije pozabavila time.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Skyen

Ubedjivao me je da je bio, ja mu nisam verovala, onda smo zajedno seli u njegovu ruzicastu raketu i... I dalje sam ostala tamo. Ko ne veruje neka nas poseti, mog muzica Nila i mene.:jumphug:
Korisnikov avatar
By Galateja
P.S. - Gornji post je posledica insomnije. :lood:
Korisnikov avatar
By Pipin
Ja verujem da je Nil bio gore, ali mi je i ona druga verzija izuzetno uverljiva...
Treba imati u vidu da je tada bilo pravo takmicenje Sovjeta i Amera u svemirizaciji, a gde god ima takmicenja ima i (bar pokusaja) varanja.

I zasto to nazivati teorijom zavere? Sovjeti su stosta tvrdili da onog loseg sto ima na trulom Zapadu, kod njih nema. Na kraju je ipak ispalo da su samo sakrivali.
By Storm
Postoji dokumentarac gde svoje mišljenje iznose pristalice teorije da je to sletanje na Mesec bila laž. Ina?e taj dokumentarac je pripremila FOX TV, ali su ga prikazale i normalne ku?e kao npr Discovery channel.
NASA je ubedljivo dementovala stavku po stavku svaki taj "argument". To ?ak ima negde i na netu.
:mucka:
Korisnikov avatar
By Pipin
Da, gledao sam ali davno.
Secam se samo onog problema oko senke jednog od mnogih kamencica (mislim da je to bilo u pitanju) koja bi trebala biti tamo, ali je nema. Ta senka se i dalje prezvakavala, jer NASA-inim objasnjenjem teoreticari bas i nisu bili zadovoljni.
By Storm
Meni je najbolje zezanje na tu temu u Simsonovima.
Dakle u jednoj sceni se deda Simson se?a kako je to izgledalo: on je kao i celi svet sedeo i gledao prenos na TV-u, a tada mladi Homer je za to vreme preslušavao plo?e sa nekim tadašnjim hiti?ima.
:lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ISkreno verujem da `69 ljudi nisu bili na Mesecu.
Mesec se ne okrece uvek vidimo njegovu istu stranu, shto znachi da je Mesec shupalj, a neki nauchnici smatraju da je ispod povrshine Meseca baza vanzemaljaca...
Korisnikov avatar
By spliff
najvecca prevara XX veka...
Korisnikov avatar
By Skyen
Jedna urbana legenda kaze:
Pored one cuvene: Ovo je mali korak za coveka, a veliki za covecanstvo, Nil je imao jos jednu, manje poznatu izreku: Srecno gospodine Gorski. Dugo su pokusavala da saznaju kome je to bilo upuceno, nekom ruskom kosmonautu mozda????
Mnogo godina kasnije, Nil je ispricao: Kada sam bio klinac, prve komsije su nam bili porodica Gorski. Jednog dana sam se slucajno nasao ispod njihovog prozora. Gdin Gorski se obracao svojoj zeni:Ljubavi, da li mi mogla da mi :bj: na sta je gdja Gorski odbrusila: znas kad? Kad ovaj mali do nas ode na Mesec.

I sad ja treba da poverujem da je on stvarno isao na Mesec, kad gja Gorski nije laka cica :lol:
By Ulix
Originally posted by Morgan Le Faye
Mesec se ne okrece uvek vidimo njegovu istu stranu, shto znachi da je Mesec shupalj, a neki nauchnici smatraju da je ispod povrshine Meseca baza vanzemaljaca...
Hvala bogu pa nisi paranoican :nesiguran:

I want to believe :fige:
Mesec se ne okrece uvek vidimo njegovu istu stranu, shto znachi da je Mesec shupalj...
Ne okrece se, ergo, supalj je.
Drago mi je da ti je logika jaca strana.
:klap:
Korisnikov avatar
By Skyen
Originally posted by Storm
Postoji dokumentarac gde svoje mišljenje iznose pristalice teorije da je to sletanje na Mesec bila laž. Ina?e taj dokumentarac je pripremila FOX TV, ali su ga prikazale i normalne ku?e kao npr Discovery channel.
NASA je ubedljivo dementovala stavku po stavku svaki taj "argument". To ?ak ima negde i na netu.
:mucka:
Upravo sam odgledala dokumentarac i potkrepila svoje misljenje da NIKADA nismo sleteli na Mesec. izneto je toliko dokaza od kojih mi je najubedljiviji onaj vezan za radioaktivni pojas koji se mora proci na putu ka Mesecu. A nasi astronauti skakutaju u flis odelima. I nikom nista kada su sleteli. Jedan ruski kosmonaut je izjavio da je to glavni razlog zasto nisu sprovodili misije osvajanja Meseca.
A da ne pricamo o nelogicnim senkama, viorenju americke zastave, bla, bla
A NASA je na sve optuzbe odgovorila tipicnim: to je laz, svako ko se razume u nauku takva pitanja ne postavlja. Mislim, to je odgovor!!! Hello, ima li prezivelih nervnih celija u njihovim glavama ili su kolonizovale Mesec. Na ovako ozbilje optuzbe odgovaras dokazima, a ne glupom demagogijom.
A zabrinjava princip koliko se malo ljudi pita i sumnja u stvari koje se zbivaju oko nas. Odavno je postalo jasno da zarad visih ciljeva, fabrikovanje je najbolji put do uspeha. Ako Amerika nije prezala od ovakvog spektakla u jeku hladnog rata, onda je pitanje od cega sve, u svojoj istoriji, nije prezala. I ne samo ona, vec i ostale drzave.

Paranoid Android
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Morgan Le Faye
I da je Mesec šupalj, na njega bi i tada delovale sila gravitacije, centrifugalna i centripetalna sila. Dakle, okretao bi se on, pa makar imao sve ukupno 200g. A što se ti?e baze malih zelenih (ili možda sivih), prvi put ?ujem ovo...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ok, zna?i Mesec rotira, osim ako se na forumu ne dokaže suprotno. :)

Biram da verujem da se Apollo spustio na Mesec, zvu?i previše lepo da bih bio skepti?an.
Korisnikov avatar
By m..
Mislim, ako nisu otisli na Mesec, vec radili neke B produkcije po holivudskim hangarima, na sta su potrosilki te silne pare?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!