Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By fazza
Jeste li nekada upoznali neku osobu koja se utripovala da je
toliko jebeno str8, a u stvari se iz "zrakoplova" vidi da je
pederchina prve klase? :)

Ponekad se toliko trude u tome da to postaje komichno! Ubedjeni
su da su frajeri, a istina je sasvim drukchija, da ne kazem smeshna. :smeh:

Zashto to sebi rade, zashto jednostavno ne budu ono shto jesu?

Meni ta foliranja nisu jasna i ne volim takve osobe, jer nisu
iskreni prema sebi, a onda ni prema drugima.

Imate rech! :)
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Koliko god hoces.

U stvari, na forumu je malo str8 acting pedera.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa zlatno pravilo je da ti sto potenciraju neku svoju osobinu, recimo lep sam, nefeminizran sam, normalan sam su sve samo ne to...
Korisnikov avatar
By *deni*
Jesam upoznao takve, kako da nisam.
I jos takve osobe imaju obraza meni da kazu da sam tetka.
Ako sam i tetka, barem mi je lepo u mojoj kozi !
:yes:
Korisnikov avatar
By Loni
Nemoj se ljutiti Fazzo, ali jedan od takvih si i ti.

Secam se da si stalno isticao ,,ljut luk'', a u tvom stavu ima dosta toga i nežnog.
Sve je to simpaticno, i ne prelazi granicu ,,nežnog decaka'', ali sad da si 100 % muško u svemu, kao što si jednom rekao...
Mislim nemojmo preterivati...

I šta je to str8 looking?
Da li neko podrazumva i ženski str8 looking? Toga bar imamo koliko god hoceš.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma znate sta, najbitnije je naci meru u svakoj situaciji.
Meni je moja sefica na poslu jos davno rekla:
"Privatno, mozes biti lujka koliko ti srce hoce, ali na poslu i u kontaktima s nekim ljudima, moras se kontrolisati.
Ne mozes se prema svima jednako ponasati..."

Nasao sam da je zena bila potpuno u pravu i , buduci da imam potencijal da se ponasam i delujem strejt, u odredjenim situacijama se tako i ponasam.
Mislim da je suvisno tetkariti se bas uvek. A nije ni korisno... :nono:
Korisnikov avatar
By weatherman
Ja se takodje slazem sa Deni,da jednostavno za sve postoji svoje vreme i svojemesto... mislim da je tako najjednostavnije.:perezube:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by weatherman
Ja se takodje slazem sa Deni,da jednostavno za sve postoji svoje vreme i svojemesto... mislim da je tako najjednostavnije. :perezube:
Pa da. Ne treba od sebe praviti komendiju i biti preglumljena tetka na svakom koraku, a ima persona koje vole tako da se nahode i da citav svoj identitet grade na tome sto su gay opredeljenja, sto je po meni pogresno.
Korisnikov avatar
By Escobar
A da se nadjemo na tome da je ok biti svoj tj prirodan?

A da, takvih istripovanih patologa nazalost ima na svakom koraku, i svi su taaaako glupi i prazni, skoro kao zivot u Srbiji.........
By fazza
Originally posted by *deni*
Jesam upoznao takve, kako da nisam.
I jos takve osobe imaju obraza meni da kazu da sam tetka.
Ako sam i tetka, barem mi je lepo u mojoj kozi !
:yes:
Ti si zapravo najbolje odgovorio na moje pitanje. :)

Bash zbog toga shto te znam ne bih mogao da te zamislim nikako drukchije,
a pogotovo ne da mi se folirash kao neka str8 mushkarchina.

Cenim ljude onakve kakvi stvarno jesu, ako su fem neka to i budu, ako su str8
acting onda bi bilo bash bez veze da mi izigravaju tetku. :)

Right? :)
By fazza
Originally posted by PauLi
Nemoj se ljutiti Fazzo, ali jedan od takvih si i ti.

Secam se da si stalno isticao ,,ljut luk'', a u tvom stavu ima dosta toga i nežnog.
Sve je to simpaticno, i ne prelazi granicu ,,nežnog decaka'', ali sad da si 100 % muško u svemu, kao što si jednom rekao...
Mislim nemojmo preterivati...

I šta je to str8 looking?
Da li neko podrazumva i ženski str8 looking? Toga bar imamo koliko god hoceš.
A zashto da se ljutim, valjda josh uvek imam pravo da odgovorim? :D

Ako si mislio na onu tvoju temu u kojoj smo na neka pitanja u vezi nasheg
ponashanja, izgleda, oblachenja itd. itd. upisivali brojeve i dobijali prosek koliko
smo fem, onda si u pravu, tada sam tako mislio, sada bi verovatno brojke bile
drugachije (mozesh da obnovish temu pa da proverimo). :) Ne secam se koliki je
prosek bio, ali sigurno da nisam tvrdio da sam 100 % mushko. :) Chak sam se i
slozio sa tobom shto se nekih stavki tiche, al' beshe to davno pa se verovatno
ne secash. :)

LM, ovde govorimo o foliranju, a ne o tome da li smo fem, str8 acting ili neshto
izmedju. Meni je sve jedno shta je ko od ova tri, sve dok nema foliranja. :) Ja
sam "neshto izmedju", volim zlatnu sredinu. :vijaca:

Svako moze da me dozivljava onako kako zeli, odnosno onako kako me vidi,
ali bih se zabrinuo kada bi mi neko rekao da izigravam budalu i da se foliram. :)
By fazza
Originally posted by Escobar
A da se nadjemo na tome da je ok biti svoj tj prirodan?
Upravo na to mislim! :)

Jednostavno, ako si fem budi fem i svi ce te voleti zbog toga (mozda i neko nece
al' to je njegov problem!) :) a ako se ne osecash tako onda nemoj da se suvishe
trudish da postanesh tetka. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ima strejt momaka koji su blago fem... ima strejt momaka koji su veoma fem... a ima i strejt momaka koji su žene... dakle, svako od nas je u odreðenom procentu fem, želeo on to sebi da prizna ili ne. Kod nekih je taj procenat zanemarljivo mali, a neki ga vešto prikrivaju... šta drugo re?i osim.. Live and let live (ili glasi live and let die ona pesma od pola makartinija?)

Folirante ne gotivim, ma koja sfera foliranja bila u pitanju... budi opušten i svoj, a sve ostalo ?e do?i vremenom.. kada bi se svi tako ponašali, bilo bi nam svima lakše... i još nešto, budite uljudni i uzorni zbog sebe, a ne zbog okoline..
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Deni, sta ti je?

Tri posta na jednoj temi, a sva tri smislena! :lol: Da se tako makar ponasas i u DiP...

OK. Dosta zajebavanja Denija (za sada)...

Meni su u stvari najsmesniji oni sto ih Deni zove preglumljene tetke, bez obzira da li su zene ili muskarci.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Njuskalo
Deni, sta ti je?

Tri posta na jednoj temi, a sva tri smislena! :lol: Da se tako makar ponasas i u DiP...

Meni su u stvari najsmesniji oni sto ih Deni zove preglumljene tetke, bez obzira da li su zene ili muskarci.
Pitas sta mi je ? Meni nije nista. Isti sam kao i ranije...
A sad ja tebe nesto da pitam:
Zasto bih se morao ponasati isto i u "Kaficu" i u "DiP-u" ?
Istovetnost u ponasanju je krajnje dosadna opcija. Ja bas volim da u "Kaficu" pisem, kako ti kazes, smisleno, a u "DiP - u " nesmisleno.
Ti si, Njuskalo, mozda svakad i svugde smislen, ali si dosadan i predvidiv. Svoju predvidivost si dokazao i otvaranjem teme "Ima neka tajna veza" u TRACH ARENI.
Ja ti posaljem eksperimentalni u2u, putem kojeg te toboz ozbiljno zamolim da se malo uzdrzis od vulgarnih komentara na moj racun, i sta dobijem za uzvrat? Bas ono sto sam ocekivao - Novu temu o meni, pod nazivom "Ima neka tajna veza".
Finim, proracunatim radom sam te naveo da uradis bas ono sto sam zeleo od tebe.... :vrcka:
Zato, slobodno otvori jos koju temu o meni, jer je svaki marketing dobrodosao, pogotovo ako je za dzabe. :yes:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
"Ja Sam Vechita Vatra, sve shto dodirnem menjam.
Spaljujem i dajem smrt na poklon jer se zivot hrani smrcu.
Skidam maske drushtva i chinim da se osobe osecaju gole
Pokazujem sushtinu i izvlachim na povrshinu zelje i strahove.
Niko nije zaklonjen od mene, jer prodirem u sushtinu stvari."

My eyes are my strongest feature
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by *deni*
Originally posted by Njuskalo
Deni, sta ti je?

Pitas sta mi je ? Meni nije nista. Isti sam kao i ranije...
A sad ja tebe nesto da pitam:
Zasto bih se morao ponasati isto i u "Kaficu" i u "DiP-u" ?
Istovetnost u ponasanju je krajnje dosadna opcija. Ja bas volim da u "Kaficu" pisem, kako ti kazes, smisleno, a u "DiP - u " nesmisleno.
Drazesna, da se ja malo pojasnim - ti se ponasas isto u Kaficu i u DiP, tako da su ti ovde postovi smisleni, a tamo ne.

Da iskoristim tvoje reci - prilicno predvidljivo. Tetkarenju jeste mesto ovde, a za DiP ipak treba imati stav.

:nokti:
Korisnikov avatar
By *deni*
Njuskalo
Drazesna, da se ja malo pojasnim - ti se ponasas isto u Kaficu i u DiP, tako da su ti ovde postovi smisleni, a tamo ne.
Da iskoristim tvoje reci - prilicno predvidljivo. Tetkarenju jeste mesto ovde, a za DiP ipak treba imati stav.
Drazesni, da se sada malo ja pojasnim.
Zar je nasa drustveno - politicka ( posebice politicka ) scena toliko ozbiljna, da se o njoj nuzno mora ozbiljno diskutovati ? Ne, nikako ! :nono: Naprotiv, smesna je k`o bioskop ! :yes:
Pricas o nekakvim stavovima ! PIH ! Nasi politicari imaju stav koji uglavnom zavisi od dnevnopolitickih potreba.
Na kraju, politika nije moja vokacija, zato se ne smatram duznim da o njoj ozbiljno diskutujem, pogotovo sto je nasa politika, sa sve politicarima sve, samo nije ozbiljna i odgovorna. Uz to, parodicni stavovi o nekim pojavama iz sfere politike mogu navesti ljude na veoma, veoma smislenija razmisljanja i zakljucke od mnogih ozbiljno i suvoparno intoniranih izlaganja, sa pretencioznim predznakom da oslikavaju nekakav STAV. ( :drama: )

Glede tvog misljenja o smislenosti mojih postova, uvazavam tvoje misljenje, ali me ono najdublje ne zanima.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Kad te ne zanima, sto onda redovni posecujes DiP?

A i stavovi su se odnosili na forumase, ne na politicare.
Korisnikov avatar
By HARP
Takvi o kojima pri?aš ispostavilo se da su najgore peder?ine...lol
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!