Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Gothrose
Mozda ljudi ne vole da pishu prvi?
Napishi u2u..dobicjesh odgovor i pocheti da punish inbox... :)

:lukavi:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
ma da al posto sam novi ne znam jos sve to tako dobro pa sam mislio da mi se netko javi :tamoamo:

ajmo gostoljubivi narode:kiss::kiss:
Korisnikov avatar
By Rei
Evo i ja dadoh svoj doprinos u borbi protiv praznih inboxa :snob:
Korisnikov avatar
By colorado
pa sta. i meni je.

aj sad ti posalji meni nesto, pa cu ja tebi da odgovorim. :D
Korisnikov avatar
By m..
Ja krenula i onda ne znadoh sta da pisem, kuzim da te ne zanima da imam dve tete u Rijeci i da me more oko Krka sasvim dobro poznaje. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Pravo da ti recem, mene najcesce mrzi da pisem u2u poruke i korisnicima koje licno poznajem.
Nekako mi je preveliko cimanje da saljem poruke tipa "Gde si, sta radis?"
Opcija u2u, za moj pojam, ima prevashodno primenu u pogledu upucivanja vaznih saopstenja, ponuda za razmenu telefonskih brojeva i ,naravno, urucivanja opomena.

Tebi, DijeteSrece, ako volis neobaveznu cyber komunikaciju , preporucujem chat. Ako si bas zeljan u2u poruka, umesto da cekas da ti neko posalje poruku, mozes i ti da budes inicijator prepiske sa korisniccima koji te interesuju. Niko te ne sprecava da prvi posaljes nekome u2u.
:vatroslava:
:tumble:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by gothrose
Napishi u2u..dobicjesh odgovor i pocheti da punish inbox...
Napishi u2u...i primalac dobije k'o zemlja cvrsto uverenje da si izgubio pamet za njim i da ti je smisao zivota zelja da ga smuvas jer "....zasto bi mi inace slao u2u". Tako to mnogi kontaju ovde...

...te da neki sebi ne bi pustali bash tako smeshne filmove, u2u samo sa prijateljima.

"Naziv sledeceg dela su smislila deca iz celog sveta."
(JKRowling, "Harry Potter & Marsovo dupe")
http://www.jkrowling.com/
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Mars

Napishi u2u...i primalac dobije k'o zemlja cvrsto uverenje da si izgubio pamet za njim i da ti je smisao zivota zelja da ga smuvas jer "....zasto bi mi inace slao u2u". Tako to mnogi kontaju ovde...

.[/b]

:smeh: :up:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by DijeteSrece
mi inbox uvijek prazan? :sniff:
Drugovi i drugarice, zar me nitko ne voli tu? :mazi:
Preusmericu ti u2uove za odobravanje novih naloga, dobijaces 5-10 dnevno pa ti uzivaj kad vec niko nece da ti pishe :) )))
Korisnikov avatar
By 2kune
Kada bi Drug tito metnuo slike svoje štafete u profilu možda bi dobio više pisama od pionira, socijalisti?ke omladine te radnika i seljaka... :blush:
:crveni:
Korisnikov avatar
By Escobar

...te da neki sebi ne bi pustali bash tako smeshne filmove, u2u samo sa prijateljima.

"Naziv sledeceg dela su smislila deca iz celog sveta."
(JKRowling, "Harry Potter & Marsovo dupe")
http://www.jkrowling.com/

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Val
Napishi u2u...i primalac dobije k'o zemlja cvrsto uverenje da si izgubio pamet za njim i da ti je smisao zivota zelja da ga smuvas jer "....zasto bi mi inace slao u2u". Tako to mnogi kontaju ovde...[/size]
:smeh: :up:
evo i ja da dodam :up: :up: :up: ali stvarno je tako...ne uvek naravno, ali deshava se....

:sarana:

ps. a i koji ce ti porukice....ja jedan dan sela i SVE obrisala....samo me nerviraju i koche inbox...i eto sada zvrji prazan ( ima svega par komada novopridoshlih....koje ce brzo odleteti)....fijjuuuu
Korisnikov avatar
By IriS
i tako ti obrisala naše muvanje, eeeee, kuda ide ovaj svet... a ja se tako lepo trudila :kmeeeeeee:

:gotika:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa ja znam da me niko ne muva kada mi posalje u2u. Uglavnom oce da im se menjaju nickovi, podnickovi, passwordi, imaju kompjutorski problem i slichno. Ili je i to muvanje ? :D :D
Korisnikov avatar
By IriS
jao Uni, ja te muvala kad sam ti slala ono za profesionalnog krotitelja tigrova, ali ti nisi ukapiraooooooo :kmeeeeeeee:

:evilkiss:
Korisnikov avatar
By Vega
Moj inbox je pun...administratorskih obavestenja :kafa:
Korisnikov avatar
By weatherman
I meni je inbox prazan, pa sta? Ja cak nemam ni opomene, kmeeeeeeee...hm...zasto kontam da ce ih sad biti, lolz....:rotflmao:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
bas je super da ste se javili :hail:

al' samo najboljem cu da pusim(ili lizem) kad dodjem :tos:
By Bombina
i meni je post u2 uvek ponekad javljaju
:klap:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Napishi u2u...i primalac dobije k'o zemlja cvrsto uverenje da si izgubio pamet za njim i da ti je smisao zivota zelja da ga smuvas jer "....zasto bi mi inace slao u2u".
A zashto si mene quote-irao,'ajde mi please odgovori...
Jel to neshto na moj rachun,maybe??? :evilkiss:

Ah,Dijete,ti si bi!? :eureka: .....Interesantno :trep: :D ..... :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Korisnikov avatar
By kal zakath
Ah,Dijete,ti si bi!? :eureka: .....Interesantno :trep: :D ..... :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

To mu je finta, da bi dobio što više u2u.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by kal zakath

To mu je finta, da bi dobio što više u2u.
:blush: :zid: :rida:

@ Djete- vishe necjesh dobiti nijedan u2u!!! :durenje:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Korisnikov avatar
By DijeteSrece
kamo pise da sam bi? :neznam:

nisam! pedercina sam teska :teg:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Oprosti, ovo je odgovor samo na naslov. Jako me neodoljivo podseca na jednu pesmu i spot koji sam davno video na Metropolisu: "...Zasto, zasto, zasto seces vene, seces vene...", ali ne mogu se setiti ko peva. Samo znam da je zensi vokal u pitanju... Perhaps, neko zna???
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!