Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Chestitam :) blago tebi, bash ti zavidim :) kmeeeeeeee, hocu jaaaaa
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by m..
Joj, sad shushkas. Covece, ja ni ushi nisam bushila. Inace, zar nema i neka tecnost kojom treba da ispirash usta (meni je to neko ispirsovan preporucio kad sam izujedala jezik)
Hmm... ja kada izgrizem obraze iznutra, mu?kam povidon jodom... rastvori se par kapi u malo vode dok ne postane braon i onda naizmeni?no skr?eš, mu?kaš i bljuješ
(dobra strana je što zbuni usta pa smanji apetit - mislim da sam nešto jeo)
Korisnikov avatar
By waterlily
Joooj! Eto nama vezbanja poljubaca! :smilegrin: :smilegrin: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By colorado
@ waterlily: DAA!!! Bas sam juce rekao tramp kako ce mi sad trebati vremena da se oslobodim sto se ljubljenja tice i da cu morati davezbam na tebi!!

@m... : da ispira se posle svega sto stavis u usta a nije voda. Ja koristim Listerine, ali ne znam da li toga ima u Srbiji. Sve u svemu, uzmes bilo koju malo bolju tecnos za ispiranje usta.

i GLADAN SAM!!!! hocu da jedem nesto sto se grize!! Ne mogu vise samo jogurt, pavlaku i supu!!!!
Korisnikov avatar
By Egmont
E da si nam ziv i zdrav. I svaki ti se dao.
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by colorado
@ waterlily: DAA!!! Bas sam juce rekao tramp kako ce mi sad trebati vremena da se oslobodim sto se ljubljenja tice i da cu morati davezbam na tebi!!
Prenela sam joj to bwe! :)
Nadam se da je danas bolje...
Korisnikov avatar
By tramp
a kako je tek sladak sve sa suskanjem i izgladnjivanjem :yay:
Korisnikov avatar
By djo
ma ja sam odmah taj dan kad sam bushnuo jezik (davne 96 :deda: ) jeo chips :cigareta:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Ja nedelju dana nisam mogla nista da jedem, ali zato nisam uopste shuskala, dok moj ortak shuska vec mesec dana:) Inace, piercing jezika mi je bilo jedno od najlepsih iskustava:))) Usta mnogo vise bole, mada je i to samo trenutan bol. Inace preporucili su mi da jezik ispiram heksoralom. Procice i to za par dana.

Nego kad smo se vec dohvatili teme piercinga i sl. mene zanima samo da li je neko cuo nesto o tzv. "nevidljivim tetovazama". Ja sam procitala clanak, ali nista konkretno ne pise, a jako me zanima?
Korisnikov avatar
By KiWi
Colorado, ti si moj idol! Svaka ?ast majstore :kiss: :kissing: .... sad ?e svi koji se ljube sa tobom uživati još više :) :D ....
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Svaka cast na hrabrosti za jezik... Ja imam samo 5 mindjusa na usima, htela sam i nos, onu malu, malenu tackicu-mindjusicu da stavim, a mozda i pupak bih mogla, samo nesto nikako da se resim da odem i sednem na famoznu stolicu......
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
WOWo, cool, samo napred, svi treba da tezimo svojoj individualnosti, a zashto bushenje jezika ne bi bio korak prema tome...
Korisnikov avatar
By reveal
:lol:

CESTITAM!

a gde si ga radio?
ja sam bila u Sindjelu pre 3 godine, dok su bili u Skadarskoj....
mene je bolelo, onako.. mislim, dok mi ga je busila i to je to.
problem je sto sam imala jeb*** temperaturu 3 dana i sto nisam smela da otvorim usta jer bi keva videla, a nije smela da sazna.
najlepse je sto sam 3 dana jela chokolino... :mljac: :mljac:
posel sam shushkala jeno nedelju i po dana, jer mi je jezik bio OGROMAN... bukvalno sam ga grizla. i bilo je svasta kad me je francuskinja prozvala da procitam neki text.... :lol: :lol:

good luck!
Korisnikov avatar
By Escobar
Ej ne smesh da imash oral dok ti ne zaraste! Kako cesh da apstinirash?:opatica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!