Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By kal zakath
Istraživanje Evrobarometar pokazuje da ?ak ?etvrtina ispitanih Slovenaca veruje da se Sunce vrti oko Zemlje, što je ipak manje od evropskog proseka od 29 odsto.
Pored toga, 20 odsto Slovenaca izjavljuje da su ljudi i dinosaurusi živeli u isto vreme, ali se Slovenija ipak svrstala meðu države sa informisanijim stanovništvom u Evropi. Slovenija je na osnovu rezultata istraživanja koje je ispitivalo znanje o prirodi zauzela 7. mesto.Na prvom mestu je Švedska, a na poslednjem Turska.
Korisnikov avatar
By Moa
Meni to nije razumljivo nikako da neko ne zna te osnovne elementarne stvari,mislim da je to vise da se ljudi zezaju kada su ovakve ankete u pitanju pa namerno odgovaraju tako glupo.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Moa
Meni to nije razumljivo nikako da neko ne zna te osnovne elementarne stvari,mislim da je to vise da se ljudi zezaju kada su ovakve ankete u pitanju pa namerno odgovaraju tako glupo.
Slazem se s tobom Duco.....
Korisnikov avatar
By m..
Ma gde se zezaju, uostalom napravi mali experiment pa pitaj babu na pijaci, recimo onu sto prodaje sir i nema prednje zube.
Korisnikov avatar
By Dina
Mene vise nista ne cudi od kako sam bila u Spaniji pa trazila markice za razglednice za Jugoslaviju (tako nam se tada zvala zemlja i jos trajao rat, znaci pominjana je...). Jednom su me pitali da li je to negde u Australiji, drugi put da li je to negde gde i Rusija :lol: Ipak mislim da kod nas i najneobrazovaniji ljudi imaju te najosnovnije pojmove... mozda se varam...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, ljudi se dovijaju da prezive i prehrane se, a bas ih briga za to da li se sunce vrti oko zemlje, ili se zemlja vrti oko sunca.
Mislite li mozda da je stanje po tom pitanju bolje, recimo, u Americi ili u nekoj drugoj zemlji?
Tek tamo ima neinformisanog i neobrazovanog zivlja.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Imam 2 realna objasnjenja:
1) zajebavali su anketare
2) plebs je neobrazovan u prirodnim naukama
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Evropska prosveta je kolabirala. ?ini mi se. Ili je inkvizicija ipak pobedila? :alikako:
Korisnikov avatar
By kal zakath
OK izvidio situaciju.

Sa tugom moram konstatirati, da se plebs nije zajebavao. Ovo je anketa Eurobarometra, koji vrsi iste po nalogu komisije EU. Posto sam pre par godina i sam bio ucesnik jedne od takvih anketa, znam kakva je procedura (molba sa strane odgovarajuceg ministarstva, tvoja potvrda, molba za odgovarajuci termin, tvoja potvrda, anketa na domu - traje satima, posle ankete pismena zahvala ministarstva za sudjelovanje, sa mogucnoscu davanja primjedbi na samu anketu, postupak, ponasanje anketara itd.)

Mislim, ako je netko spreman, da potrosi par sati svog vremena na neku anketu, onda cisto sumnjam, da se kod odgovora zajebava.
Korisnikov avatar
By *deni*
A zasto uopste ocekivati od nekog kome to nije posao, da zna da li se zemlja vrti oko sunca, ili se sunce vrti oko zemlje?
Za nekog ko obradjuje zemlju-hraniteljku je to od vise nego drugorazrednog znacaja. Nemaju svi ljudi vremena ni prilike da se edukuju, a to im nije ni potrebno da bi ziveli i radili.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
A kako anketar ne crkne od smeha kad mu neko kaže da se Sunce okre?e oko Zemlje??? :f5: Ja bi ga zajebavao do iznemoglosti. I sigurno dobio otkaz :roflmao:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Anketari imaju posebne kurseve, barem tako mi rekla devojka koja mene anketirala (verovatno zbog takvih slucajeva).

Mene su anketirali na temu religije. Ako je slucajno bila religiozna, htela me spaliti na lomaci momentalno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zasto bi Seka Aleksic morala da zna sta se oko cega okrece, kada je njen posao da se okrece na bini i da zabavlja narod?

Idite, molim vas, u svetu se trazi da posao koji radis radis vrhunski, jedino se jos ovde kod nas ljudi sablaznjavaju nad nepoznavanjem dela opste kulture.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by *deni*
Zasto bi Seka Aleksic morala da zna sta se oko cega okrece, kada je njen posao da se okrece na bini i da zabavlja narod?

I to sto kazes. Zasto uciti citati i pisati, ako cu se okretati na bini.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja sam se u mojom anketarskim danima naslushao gluposti i gluposti.
Ali nije smeshno, mozda samo prvih puta. Na kraju ih ni ne cujesh.
A i malo ti tuzno bude. Obicno se preznojavaju, krshe siroti ruke, zamuckuju.
Pre ti dodje da ih zagrlish i teshish nego da im se smejesh.
By Ulix
Originally posted by kal zakath

I to sto kazes. Zasto uciti citati i pisati, ako cu se okretati na bini.
Jeste, sto opterecivati mladjanu umetnicu takvim nebitnim stvarima, treba je pustiti da sto efikasnije kanalise svoju kreativnost kako bi nam podarila sto vise novih, blistavih pesama koje ce jednog dana neki srecnici uciti na srpskom - neosimbolizam XXI veka :smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by kal zakath
Anketari imaju posebne kurseve, barem tako mi rekla devojka koja mene anketirala (verovatno zbog takvih slucajeva).

Mene su anketirali na temu religije. Ako je slucajno bila religiozna, htela me spaliti na lomaci momentalno.
Zamisli kako je 15 dana raditi istrazivanje o manjinama.
Par pitanja o gay pravima i dobar deo odgovora sadrzi u sebi lomace, vile i slicno.
Dushu dalo za vezbanje samokontrole :misici:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Kwww
Ja sam se u mojom anketarskim danima naslushao gluposti i gluposti.
Ali nije smeshno, mozda samo prvih puta. Na kraju ih ni ne cujesh.
A i malo ti tuzno bude. Obicno se preznojavaju, krshe siroti ruke, zamuckuju.
Pre ti dodje da ih zagrlish i teshish nego da im se smejesh.
:up:

:zen:
Korisnikov avatar
By operativni kadar

Idite, molim vas, u svetu se trazi da posao koji radis radis vrhunski, jedino se jos ovde kod nas ljudi sablaznjavaju nad nepoznavanjem dela opste kulture.

:shok: ovako nešto od tebe nisam o?ekivao :shok:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Znas sta, kad malo bolje razmislim i ja mislim da se Sunce okrece oko Zemlje, a i da se cela Zemlja okrece oko mene. Doduse, ova pojava bi se strucno nazvala drugacije, al' nema veze sada, to bi ionako bio offtopic.
By Gost
Originally posted by Ulix
Jeste, sto opterecivati mladjanu umetnicu takvim nebitnim stvarima, treba je pustiti da sto efikasnije kanalise svoju kreativnost kako bi nam podarila sto vise novih, blistavih pesama
...ili okretaja. :nokti: Hebeš heliocentri?nost, sve dok se Seka (ipak) okre?e!
Korisnikov avatar
By *deni*
Pracnuo se sharanchic, a kad se on pracne, bas ga bole shkrge da li se zemlja okrece oko sunca ili sunce oko zemlje.
Ima on svoja sharanska posla...
:ribica:
Korisnikov avatar
By tramp
ja bas veceras gledala adaptaciju Brehtovog Galileja ... :okret:
Korisnikov avatar
By m..
Ja bih urlikala na majku hrabrost, ali mislim da cu ipak zabosti gajbu i zverati u tv ili knjigu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!