Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Tajanstveni leta?, s crnim plaštem na leðima, nalik Batmanu ili Supermanu, posljednjih je dana viðen iznad srpskog gradi?a Ljubovije. Ljudi nagaðaju da je rije? o izvanzemaljcu, helijskom balonu ili mehani?koj lutki, pa ?ak i da Amerikanci na taj na?in pokušavaju uhvatiti bjegunca Radovana Karadži?a. Figuru leta?a okružuje ?udan odsjaj, a i o?i mu sjaje crvenim sjajem, tvrde o?evici.
Djeca su se u ponedjeljak igrala ispred ku?e i pozvala su me da vidim ?ovjeka koji leti nebom. Istr?ala sam iz ku?e. Iznad nje je zaista lebdio muškarac. Kad nas je ugledao, naglo se okrenuo i nestao iza zgrade rekla je za srpski Blic Slavojka Ðoki?. Leta?a su i idu?i dan vidjeli svi koji su se zatekli u Drinskoj ulici. Meðu njima su bili i gledatelji na stadionu koji su ?ekali po?etak utakmice. Zorka Milutinovi? tvrdi da je susrela fantoma na putu do du?ana.

Ispred mene se iznenada pojavilo stvorenje kojem se nije vidjelo lice. S ispruženim rukama krenulo je prema meni. Na smrt sam se uplašila i po?ela mahati kišobranom. Iznenada je ustuknuo i odletio prema vrhu brda Kik rekla je Z. Milutinovi?. Leta? nije viðen posljednja 24 sata, ali su grupe graðana, ve?inom mladih, ?ekale na ulicama da se pojavi. U ljubovijskoj policiji ispituju slu?aj iako nitko nije službeno prijavio fantoma.

Tajanstvena bi?a nalik ovom znana su još u prošlosti, a najsli?niji mu je takozvani Mothman (?ovjek-moljac), koji je viðen stotinjak puta 1966. i 1967. na nebu Zapadne Virginije. Prvi su ga put vidjela u studenome 1966. petorica muškaraca na lokalnom groblju dok je letio iznad drve?a. Tvrdili su da je izgledao kao ljudsko bi?e, s krilima i sjajnim o?ima. O Mothmanu je nedavno snimljen i istoimeni film s Richardom Gereom u glavnoj ulozi. Iako ne postoji logi?no objašnjenje za pojavu stvorenja, brojni znanstvenici koji prou?avaju paranormalne fenomene istraživali su slu?aj i utvrdili da je previše pouzdanih svjedoka da bi se pojava mogla zanemariti.

:luda: :luda: :luda: :iskolacen: :iskolacen: :luda: :luda: :iskolacen:
Korisnikov avatar
By * NajS *
"Blicu" se ju?e javilo nekoliko ?italaca koji tvrde da su na razli?itim lokacijama u zemlji videli misterioznog leta?a. Tako gospoða iz Novog Beograda, koja nas je molila da joj ne pominjemo ime, tvrdi da je 1995. godine iznad zgrade u kojoj živi na Bulevaru Arsenija ?arnojevi?a proleteo ?ovek sa crnim plaštom.

- U februaru 1995. godine vra?ala sam se sa posla, sa carinarnice Horgoš. Stigla sam do zgrade oko pet ujutru i iznad glave ugledala ?oveka sa crnim plaštom. Pogledao me je staklastim o?ima koje nikada ne?u zaboraviti. Sagla sam glavu i kada sam je ponovo podigla on je leteo iznad zgrade. Bio je stvaran ?ovek, a ne lutka. Uletela sam u stan i probudila decu, meðutim, dok su oni došli do prozora, Betmen, da ga tako nazovem, nestao je. Niko mi nije verovao dok "Blic" nije objavio tekst o misterioznom leta?u - pri?a gospoða iz Novog Beograda.

:giljotina:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ovoj zemlji je potreban psihijatar po glavi stanovnika....
Korisnikov avatar
By 2kune
Iz pouzdanih izvora saznaje se kako nije u pitanju nikakav srbimiš ?ovjekomoljac ve? se radi o prostoj egzaltaciji stanovitog DM (30) ?ija se duša vinula u nebo osnažena ljepotom sangrije to?ene za njegov roðendan a potaknuta obožavanjem i dragostima kojim su ga obasipali uzvanici... :trach:
:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By KiWi
Mogu?e je da je neki pronalaza? pronašao novi na?in transporta, pa da ga testira nad Ljubovijom. Pošto nema žrtava, ne treba pani?iti.
Korisnikov avatar
By Escobar
Ha ha ljudi u Ljuboviji su pomrli od straha....

:klux: :klux: :klux:
By Gost
Ja potpuno verujem u pri?u i imam objašnjenje.

Budu?i da su Srbi nebeski narod, nije ni ?udo da lete... Možda je baš Radovan Karadži? u pitanju -- pri?a se da ?e se predati i odleteti za Hag...

Koli?ina bensedina koja se uzima po glavi stanovnika proizvodi vizuelne halucinacije u glavama pojedinih stanovnika.

To je sve.
Korisnikov avatar
By Pipin
Morgane, sta ces ti u Ljuboviji? :vestica:
Korisnikov avatar
By Pipin
Opasni ti nasi moljci. Nisu ko oni staromodni iz Virdzinije 1966/67. Nasi i kradu. :stopdrogi:
Jel neko prepoznao svoj plasht?

srbimish :spank:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by BaBaLooNs
Morgane, sta ces ti u Ljuboviji? :vestica:
nemoj me odavati :kesa:
sledeci put letimo tugedr :mazi:
Korisnikov avatar
By m..
Ne treba jesti pasilj, a ni sarmu 3. dan.
By Gost
Ijao, pa to se garant ja astralno projektujem! Molim da mi se da više informacija o datumima i ta?nom ?asu kada je leta? viðen, da uporedim sa dnevni?kim beleškama te ustvrdim odgovaraju li podaci mom konfuznom sleep/awake rasporedu, i podudaraju li se sa momentima kada sam sanjala da letim! :astral2:

P.S. Ne se?am se, doduše, da sam bivala napadnuta kišobranom, ali možda se taj detalj izgubio u astralnom komunikacijskom šumu :misli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!