Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
blenta napisao: ↑12 Maj 2021, 10:16 Gnjavite sa tim upostavljanjem krivice.Da se i ja složim s blentom negde u nečemu......
Forum je bio izuzetan i mnogima od nas pomogao da pregrmimo neke svari i imamo safe space.
Forum je ostao i nadam se ostace da stoji kao riznica i hronologija tog nekog vremena.
Mimo toga se osusio ne jer je tome neko kriv nego jer:
- Novoj deci uglavnom vise ne treba safe space tog tipa jer se o ovim stvarima koje su nam zajednicki cinilac vise govori, vise su prihvacene i na kraju zbog svih tih grlatih zmija sto su umele da sikcu (siknu?!) kad uztreba i hvala im na tome
- Forum kao medij je zastareo i pregazilo ga je vreme. Nekome ko je odrastao na IG je i FB trom i bezveze a kamoli tapatalk za pristup forumu.
elem burak, ne seri
ps volim te
CokoladnaBananica napisao: ↑12 Maj 2021, 04:22Frikcija s tobom?
Mozda je ovo neki unutrasnji zov starih forumasa? Ja nedavno jedva dodjoh do svog starog maila kako bih ovdje pristupio posle mnogo godina, drmnula me nostalgija.
Burak, ako se ne varam, ti i ja smo bogme imali nekih frikcija? Mada, ruku na srce - ja malo s kim nisam imao frikcija
Hajde da pozovemo neke stare ljude, s nekima sam jos u kontaktu ?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!