Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki
Cyber Butthurt a?...boli gooza a?
Elem ovako,ovo je za mene vituelno i vi ste svi za mene samo nikovi i avatari i slova koja pisete u postovima,ne volim hejt ali ne obracam paznju,znam samo jednu osobu sa foruma i za njega tvrdim da je ok decko,izbegava, teme koje me ne zanimaju ili koje mi dizu zicu i nemam nameru da ja hejtujem ili da govorim "to je bzvz,sranje,ti si gloop" itd,svako ko ima nesto protiv mene moze to da resi licem u lice,a ovako da PISEM SA CAPS LOCK ne bi li pokazao da sam u pravu ili da ja vicem preko tastature(vikanje preko tastature besmisleno zvuci zar ne?) meni je tqaj nacin komunikacije krajnje detinjast...Ionako kada kliknem onaj gor desno iksic ja se vrcem na realan zivot gde me ocekuju realni izazovi koji su uzbudljiviji od nekih hejterskih postova,ne podrazavam hejtere ali treba se nauciti komunikaciji na netu i kako se postaviti kada naletite na tako nesto.
Korisnikov avatar
By Markiza
Sve dok su to sitne stvari " bele čarape na crne patike",ok...ali najstrašniji su mi virtualni likovi koji se vucaraju po internetu i pišu stvari tipa "jebem ti mrtvo dete" (za tek rodjeno dete od par meseci) bez ikakvog razloga, ili Što se šminkaš kad ionako umireš (osobi koja se leči od raka) i koju naravno ne poznaje, i tako gomila najstrašnijih govana koje čovek može pročitati.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2665603#p2665603]Zvonki napisao:[/url]Cyber Butthurt a?...boli gooza a?
Elem ovako,ovo je za mene vituelno i vi ste svi za mene samo nikovi i avatari i slova koja pisete u postovima,ne volim hejt ali ne obracam paznju,znam samo jednu osobu sa foruma i za njega tvrdim da je ok decko,izbegava, teme koje me ne zanimaju ili koje mi dizu zicu i nemam nameru da ja hejtujem ili da govorim "to je bzvz,sranje,ti si gloop" itd,svako ko ima nesto protiv mene moze to da resi licem u lice,a ovako da PISEM SA CAPS LOCK ne bi li pokazao da sam u pravu ili da ja vicem preko tastature(vikanje preko tastature besmisleno zvuci zar ne?) meni je tqaj nacin komunikacije krajnje detinjast...Ionako kada kliknem onaj gor desno iksic ja se vrcem na realan zivot gde me ocekuju realni izazovi koji su uzbudljiviji od nekih hejterskih postova,ne podrazavam hejtere ali treba se nauciti komunikaciji na netu i kako se postaviti kada naletite na tako nesto.
Jadnice...
By zemun1998
da se ne lazemo, svi smo mi nekad nesto kritikovali i hejtovali svesno ili ne svesno

stvarno je ruzno, max izbegavam da bilo sta komemntarisem, imao sam obicaj do pre koju godinu da hejtujem svasta zivo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!