Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817008#p2817008]Kragi napisao:[/url]Pa jeste ali je tvoja potreba da dokazes nesto malo cudna.
Kome? Sta? Kako?
U momentu kada na forumu ima 10 ljudi i kada je svaka vrsta ozbiljnije rasprave izgubila smisao potreba da se iz osuncane Australije, preplanulog tena i spojojnog zivota, tako strastveno čeka zicer na gay-serbia forumu mi je smesna. Bez uvrede.
Ili preozbiljno shvatas sve ovo (?)
Ah da, pretpostavio sam ovo... Nemoj da upadnes u zamku razmisljanja sad kao gle njega, zivi u Australiji, sunca guzicu na drugoj plazi svaki dan, moze se jebe s kim hoce, a sedi na forumu i svadja se sa trolovima.
Ja imam prilicno slobodnog vremena poslednje vreme zbog posla tj situacije oko istog, plus mi je spavanje sjebano skroz vec drugu godinu pa tako ocas posla se okrenes 4 ujutru, a meni se ne spava... To su momenti kad ja sednem pa procesljam vesti iz Srbije, Forum, etc etc... Ne boj se, moj zivot je ipako sadrzajniji od jebacine s njim.

Sto se tice konkretno Kiborga i konkretno kondom skandala... sam kazes 10 ljudi... samim tim nije tesko nekog strpljivo sacekati da se oklizne na bananu. Da je 2010 to bi bilo vec teze... trenutno zaista nema potrebe sedeti i monitorisati forum jer dnevno se okaci 5 postova. Nije to strastveno cekanje... ostavis i cekas kad ce se oklizne na bananu, jer kad tad ce na dupe progovoriti.

Zasto ovakav pristup... jer sere, moralise, kenja, gnoji... pun je predrasuda, pristrasan i nadasve licemeran pa na osnovu tog lepi etikete postavljajuci sebe na bog zna kakav pijedestal ispravnog pedera dok su drugi sljam. Ma napusis mi se kurca malo s tim palamudjenjem.

PrEP i ta tematika je za neku drugu temu mozda adekvatnija, ali ovaj njegov obrazac rezonovanja i ponasanja mozes sresti u etnickim zajednicama npr ovde i hajdemo reci, dominantno istocnim drustvima poput Balkana. Sve to ide nekako u isti happy meal... gotovo religiozna monogamija, skandalizovanost poligamijom, skandalizovanost tudjim seksualnim slobodama, panican strah od seksualnih bolesti, katatonija na samu pomisao imati HIV, iluzije u poverenje u tudje zdravlje i poverenje, onda toksicne interakcije/veze gde ljudi prozdiru jedni druge (ne svi nuzno naravno), stalkovanja, ljubomorisanja, monitoring komunikacija... paaaa onda na to jos kad dodas body fasizam onda je to jedna klin corba da se useres. Kruna svega je drskost da se drugom zalepi cedulja na osnovu licne procene sta je moralno i ispravno, a sta ne.
U tom jednom postu, relativno kratkom, je prosuo sve ono sto nam je mana kao mentalitetu... od cega se meni stomak prevrne i od cega bezim cim cujem da je neko poreklom nas.

I da zavrsim za ovo popodnevno nedeljno javljanje... Znajuci nam staz na forumu obojici, valjda ti je jasno da svoje pisanije necu da upodobljavam ni za koga.. pa makar nas na forumu bilo troje :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sixto napisao:Citas ti, citas... samo kao pizda obigravas da ne odgovoris eksplicitno jer znas u kojim si govnima i kako si sam sebi u usta uskocio upustivsi se u polemiku.
Kakvo licemerno smece pises... ne bi pas s maslom pojeo.
Ja sam ti napisao kako jeste, a tvoj sklop ličnosti je takav da ako neko ne kaže ono što si ti zamislio da kaže, automatski je licemer. Tvoj problem. Ti si pitao, ja sam odgovorio. Ako nećeš da veruješ, ne moraš, ali i tu se vidi koliko si bez ideja i ikakvih argumenata. Iznervirao si se i počeo da vređaš i izmišljaš i da mi stavljaš reči u usta. Tu se i vidi zapravo da pojma sa životom nemaš i da je bilo kakva rasprava sa tobom besmislena.

A stvarno ne čitam to što ti pišeš, evo ovo iznad, vidim da si kragiju nešto odgovarao. Ti stvarno misliš da ja imam živce za te knjige na forumu? Možda i imam, ali ne kad je pisac trećerazredna australijska starleta, već neko ko ima šta pametno da napiše :lol:
By Kragi
Ne mogu ni ja da citam sve!
Nego mi nesto drugo sad upalo u oko, na temi, i cerekam se ko lud.
Slika

Fabrezhe jaje :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Čestitam pobedniku, pratiljama i želim da sledeći izbor bude za nijansu masovniji. Numeru biram i stavljam.
:fancyklap:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!