Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
nije
bilo je vrlo neprijatno
ne pregled neg moj i njegov potonji odnos
Korisnikov avatar
By stefan19
Pa dobro, kad odes sledeci put, bice manje awkward pa mozda i padne neka akcija :p
Korisnikov avatar
By blenta
juce se otrovao i povracao projektilno jedno 10 puta

kako sam bio uzasno gladan a sam otidjoh do super marketa

u jednom trenutku osetim da mi dolazi, spustam svoju korpu na sred supermarketa
protrcavam kroz kase i jedan od likova iz radnje za mnom jer je mislio verovatno da kradem, i potom sam projektilno povratio ispred.
vratih se unutra, pokupih svoju korpu, i pridjoh kasi
ja: izvini, to je stvarno bilo jadno
momak na kasi: ne, jadno je sto je to nesto najzanimljivije sto mi se desilo danas. jesi bolje?
Korisnikov avatar
By spliff
ja: dobroveche. molim vas, hteo bih da poruchim jednu veliku porciju teletine u slatko kiselom sosu i beli pirinach
ona: nemamo mi to, mi samo prodajemo roshtilj... pink panter
ja: hvala lepo, dovidjenja
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
zovu drugarica i drug da kazu kako su propustili oslednji nocni i pitaju da li je u redu da zakucaju kod mene do jutarnjeg
a u tom trenutku se desava neki seks, je li.

e sad, interfon u zgradi cesto ne radi pa moram da sidjem i otvaram vrata... i, cimnu me, ja poskocim, i odmah izletim iz sobe

ulazimo u sobu ponovo, uvodim, ih, a moja devojka mrtva hladna zaboravila da treba da skloni

-krvavu hirursku rukavicu
-lubrikant
-kanap

:doh:
Njima su se samo lica promenila, i zatrazili su da vide pogled sa terase. :(
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
najveći blam me je bio kad sam se muvala sa nekom devojkom u klubu i taman se odvojile i krene da me poljubi a ja se setila nečega smešnog iz tipa prošlog života i krenula da umirem od smeha i umirala jedno 3 min a ona stojala pored i kao :shrug: čeka da završim

i aj da sam jednom tako nego 3 PUTA. SA 3 RAZLIČITE OSOBE. 3 RAZLIČITA DANA. jebeni retard

tačno bih sebi pukla šamar i otišla

a najveći blam crnjak, kad smo išli na neku sahranu i drugarica izjavljuje saučešće i kaže "srećno saučešće" i ja kreten naravno nisam mogla da se suzdržim, ali odvojila sam se brzo srećom pa sam umirala sa strane

i tu bih isto nalupetala sebe
Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1109459#p1109459]blenta napisao:[/url]jutro
vruc dan, a mrzim toplotu
chekam drugaricu da kolima me pokupi na zelenjaku stanici prema nbg
i da idemo u metro

poshtro kasni silno ko i uvek, shetam se gore dole ko lav u kavezu
i sam sebe zabavljam ne bi li se odrzhao budnijim
izmedju ostalog pevushim u sebi(shto inache ne radim)

i posle nekog vremena stanem ispred one knjizhare udaljene malo od stanice i zablentam se neshto i ne primetim da vishe ne pevushim u sebi i da sam sve glasniji i glasniji, a spaaaaavaa mi se silno

... when my heart was bleeding
she turned around and laughed
girls dont cry for Louie
Louie wouldnt cry for you
when you walk the streets for Louie
you better do what Louie tells you to
I MEET LOUIE ON A HAZY MORNINGGGG
WHEN THE BARS WERE CLOSING DOOOOWN...

prilazi neka seka :"izvini, vidim da chekash i nervozan si, ali ako bi mi ikako uchinio da pozovesh i odlozhish ja bih da te vodim na pice"
b:"shto?"
seka:"sladak si "
b:"onda bih verovatno trebao neshto da ti unapred kazhem"
seka:"znam znam, chula sam koja je pesma-sve mi je jasno"
b:"grrr. ne tooo, neg da se trenutno emotivno ne ulazhem ni u shta"
seka:"pa dobro. jedno, dva pica nema neke velike veze sa emotivnim ulaganjem"
b:"o, da ima"
seka:"onda te vodim na zhestinu"

i tako
moja nova drugarica
kul startovanje skroz, svidja mi se :up:
Korisnikov avatar
By blenta
serija nekih glupavih gostujucih predavanja na faxu

i jedan batica koji je pokrenuo tech start up
prica o svojim problemima i trebuje stratesku pomoc

elem kako je izabrao cudan neki font za svoje slajdove slova su mu malo cudna
i ja se zeznuh i na jednom slajdu procitao umesto

Will discipline you with a CLICK! - will discipline you with a dick
i samo se tiho nasmejah kad je izasao taj slajd
i onda potom svi krenuse da se smeju mom blazenom osmehu
izgleda se nisam jedini zbunio
Korisnikov avatar
By Pauceti
Snimio decku jedan sexy klip i okacio na yt. On pogledao, skinuo i ja stavio na private da mogu samo ja da vidim. Proslo dve nedelje i ja odem do njega, posetimo neku prostoriju sa ogledalima i tu snimim jedan klip koji postavim na yt isto.
Skajpujem posle sa mamom i sestrom i kazem da ima jedan klip koji zelim da im posaljem da vide. Kopiram url od ovog klipa sa ogledalima i posaljem, pogledaju oni taj ceo, krene sledeci i pita sestra: Ej cije ovo dupe ovde? Pocinju da se smeju i ona i mama. Odma sam ukapirao da su nekako dosli do tog klipa sto je bio namenjen decku. Sestra je iskljucila posle par sekundi (dobro je posto posle neam gace) i nastavila da se smeje. Decko se takodje smejao, samo ja crven...
Zapravo se desilo to da sam ostao ulogovan na yt na kucnom kompu gde se mogu videti svi klipovi. :sigh:
Korisnikov avatar
By hipsterche
keva je pronasla moj dildo, ne smem u oci da je gledam vise od nedelju dana.
Korisnikov avatar
By bothways
jer će posle nedelju dana sve biti kao da se ništa nije desilo
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ovo nije bas skoro al mislim da nisam ovde pisao.

elem, krenuo ja na bratovljevu (brat od tetke) svadbu koja je bila na vrhu neke zgrade, krecem ka liftu i na putu do lifta moj brat (drugi brat, ne taj sto se zeni) mi onako hladno kaze "dobardan". ja se tu izljubim sa njim i raspricam se a on mrtav ladan i pomalo zbunjen. ulazimo u lift pun ljudi i ja i dalje pricam a on pritiska dugme na liftu. na pola puta skontam da mi to nije brat vec portir koji cak ni ne lici na mog brata, ne znam kako nisam nista skontao :pucaodsmeha: samo sam se okrenuo i utonuo u masu
Korisnikov avatar
By Katengl
^
Meni se nesto slicno desilo u gimnaziji kad sam sa skolom isao na Sajam knjiga. Jedna drugarica je imala crvenu jaknu, i ja je iz daljine video s ledja, prisao, zagrlio je i privio se skroz uz nju. Da bih posle 5 sekundi ukapirao da ti ljudi okolo uopste nisu iz mog odeljenja i da stiskam devojku koju u zivotu nisam video, a ona se ukocila od straha i nije smela nista da kaze. Takodje sam se samo okrenuo i nestao.
Korisnikov avatar
By Madonna
meni je strašno dosadno, uopšte više nemam takvih i sličnih blamova kao vi :sigh:
Korisnikov avatar
By Katengl
Ma nemam ni ja, ostale su samo uspomene. :radosnice:
Korisnikov avatar
By gossip
bio sam u cekaonici
i devojka prilazi salteru i krece da prica izuzetno piskavim glasom
i ja koji mahinalno krecem da se smejem na sav glas
i ona koja me gleda ubilackim pogledom
i ja koji zbrisem u wc i nastavim tamo da se smejem :lol:

....................

prolio nes po sebi na prvom dejtu

.................................................

prolio kafu po zeni koja je bila u prolazu na poslu

..............................................

slucajno pritisnuo dugme za razglas pa je u jednom momentu ceo objekat cuo sta pricam

imam ih dosta...cim se setim jos nekog dodacu :D
Korisnikov avatar
By Madonna
bre jbt kad će neko da dodje kao krepa ili m..
nikad

ont: setio sam se nečega od pre par godina pa reko daj da ja to ubilježim:
snimim nekog gospodina u teretani i odlepim, savršen, sve po mom ukusu i ne skidam pogled 10ak minuta. pridjem mu s nekim pitanjem tipa izvini a kako tako dobro izgledaš :retard: i on tu kao hih i krene da mi objašnjava ko zna šta, ja ne slušam više, topim se i pita on mene ''a šta radiš danas?'' a ja odgovorim ''pa ništa, posle teretane sam free'' i kez neki mutavi, a on hteo da pita koju grupu mišića radim :placko:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Imao cas u srednjoj kod jednog profesora na koga sam se lozio. Na odmoru pre casa sam kupio bravo i citao tako sve dok ovaj nije usao. Novine mi ostale na stolu, i tako za vreme casa dok se prof setao po ucionici, dihtirajuci novu lekciju, zastane pored mene i kaze, bas me zanima Sasa sta to citas. Otvori negde od sredine i ko prstom u dupe ubode seksualnu rubriku i krene naglas da cita naslov "Help! Decku nece da se digne!". Kad je shvatio sta je procitao spustio je novine i s poker fejsom odsetao bez reci. Ja crven on crven a odeljenje koma
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja potiskujem sve svoje blamove
stoje mi zakljucani negde u glavi ako krenem da se prisecam ima da zavrsim na teskoj klinici koja bi me tesko izlecila
Korisnikov avatar
By Macan86
joj...imam ja toga dosta...al najveći mi je čini mi se kad sam se izpovraćao jedno veče pijan ko stoka pred celim društvom u kafiću...
To je bilo ovako,negde ovo vreme...Nešto malo posle mog sedamaestog rođendana...Bili smo ja,Irena,Saška(ta cura s kojom sam se muvao u to vreme),Daca,Bane iTeodora(moja sestra od ujke)...
I sad pijančimo mi,odrali se svi ko stoka,a meni ceo dan nije nešto bilo dobro...Nešto me želudac zezao ceo taj dan...
I sad neki momci došli za naš sto,naručili vodku...A tamo imali neku odvratnu,imala je ukus kao aceton...
I ništa,nazdravimo mi,kao svi ćemo na ex...Ja nisam stigao ni ga progutam ono već krenuo refleks...Progutam ja to na silu i sad sedim,onako,blago zelenkast u licu...
Pitaju oni mene dal mi je dobro
ja:"nije mi ništa"
prođe minut,dva opet me pitaju el mi dobro...
ja opet:" nije mi niš..bljaaaaaaa" i ispovraćam se pored stolice :kesa:
Korisnikov avatar
By Macan86
bio sam da zakažem...najskori termin koji su mogli da mi nađu je za sredu...
Korisnikov avatar
By zozefin st
ja bila na pravoslavnoj sahrani prvi put u zivotu;
umro je koleginicin muz;
nisam bila upoznata sa obicajima, iako sam pitala ostale koleginice, nista mi nisu rekle....

i tako narice tamo majka pokojnika i kuka, a ja krenula da postavim svecu na prvo mesto gde mi se cinilo adekvatnim, na mesto gde je vec stajala jedna sveca
istog trenutka je zena skocila, zgrabila mi ruku i objasnila mi da treba svecu da iznesem u dvoriste i stavim u ciniju sa peskom..........
:facepalm:
najgrozniji blam ikada
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ jao pravoslavne sahrane, pogotovu po selima, su jedan haos. uvek ali UVEK se zavrsi tako sto se babe i dede svadjaju oko obicaja, sta treba da se radi a sta ne, jel ide novo milje ili staro milje ispod svece i slicno. haos.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
tako su na mene tetka i teca skocili kada sam na rucku, nakon davanja pomena, u jednom trenutku rekao - "dobro, a sad ZIVELI!" :beba:
By Aven
Nedavno sam otključavala krivi stan.
Toga sam postala svjesna one sekunde kad sam s druge strane čula plašljivi muški glas koji je pitao: "Tko je to?"

Problijedila sam. Mislila sam da će lik pozvati policiju. Srećom, kroz 10-ak minuta se telefonskim pozivom i njegovim razumijevanjem uspjela riješiti zavrzlama.

Duga je priča kako je do toga došlo. :D

* * *

Što se sprovoda i inog tiče, sjećam se mini-blama jer sam tada tek krenula u osnovnu školu.
Vidjela sam da mama jednom kumu pruža ruku i nešto govori. Protumačila sam si da mu nešto čestita. Došla sam do njega, pružila mu ruku i veselo rekla: "Kume, sretan rođendan!"

Mama će na to: "Milo, kumu je umrla sestra. Davala sam mu saučešće."
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!