Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ako se to zove nabijanje na nos, onda to stalno radim..

na neki glupi odgovor kazem "it's cause I'm a lezzy, right?"
ljubim se u javnosti, drzimo se za ruke.. prepricavam svoje avanture..

ali meni je to normalno.. ne krijem svoju sexualnost, ali ne smatram ni da je exponiram.
By Kragi
Ne nabijam na nos, vec na nesto drugo ;)

E da, mnogo mi je simpaticnije da to radim sa paranojicnim pederima, nego sa heterosexualcima.
Stalno me opominju 'tise malo' kada smo u lokalu, na ulici i sl. Doduse, ne svi ^^

...ili u prisustvu kojekakvih rodjaka, koji ne prigovaraju ali znam da im se ne dopada moja orijentacija ... e sto tad volim da budem pedercina :D
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2133799#p2133799]Madonna napisao:[/url]
Originally posted by Popeye

svi mi znamo da postoje mnogi pederi i lezbe koji cesto ostalima nabijaju na nos to sto su pederi/lezbe. :gotika:
em im piše na čelu da su gej, em svojim ponašanjem kontraproduktivno provociraju pošten svijet koji nije gej i koji pošteno mrzi pedere, em zbog takvih nikako da ostvarima svoja prava na četiri zida.

znate o cemu govorim, o tim groznim tetkama koje svima nabijaju na nos svoj pederluk, recimo tako što će na pitanje imaju li curu reći 'ne, imam dečka' (i tako prostituirati pred strancima svoju intimu!) ili će se poljubiti sa svojim istospolnim partnerom u javnosti (a neki se čak drže za ruke, što je posebna vrsta nabijanja na nos!) ili će se, i to zbog nikakve ucjene koja uključuje video-snimak, outati ljudima i nabijati im istinu o sebi na nos.

moje pitanje je: kako vi, kome i kada, nabijate na nos svoj pederluk? :cheer:

prisjetimo se zajedno svih onih događaja kad smo nemilosrdno, kontraproduktivno i bezobrazno nabijali na nos pederluk, kao i svih tih jadnih heteronormativnih noseva kojima je pederluk nabijan. :sweet:

:cvetduga: <<< btw, ste vidjeli ovu pedersku kurvu koja nabija na nos svima svoje latice dugine boje?!
:love:

:love:

ont:

ne nabijam se na nos
Moram samo da requote-ujem ovaj divan uvodni post <3
It gives me life!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Sunce
Popeje, treba tebe nabiti na kurac! Moze i u nos, ali da se vezba.
Korisnikov avatar
By Madonna
Ali taj post!!!! <3<3<3<3 "prisjetimo se zajedno svih onih događaja kad smo nemilosrdno, kontraproduktivno i bezobrazno nabijali na nos pederluk, kao i svih tih jadnih heteronormativnih noseva kojima je pederluk nabijan. :sweet:

:cvetduga: <<< btw, ste vidjeli ovu pedersku kurvu koja nabija na nos svima svoje latice dugine boje?!" Pa :ljubav:
Korisnikov avatar
By RetributioN
bas sam prosli vikend u toku izlaska radio to >>TOOOOLIKO<< da su poslali izaslanika da poruci da smalaksamo, jer nekim ljudima smeta wow
pls :mete:
Korisnikov avatar
By Srklet
ja sam ekšli u četvrtak navečer kolegi nabijao na nos svoj pederluk :smug:

završavao sam s dežurstvom u 23h i on se javi u 3 minute do 23 i kaže da piše neku vijest o severini i njenom novom dečku (kolega je strejt :lol: ) i mogu li ja to ikako objaviti... rekoh mu da idem kod frenda na večeru i seks, ali da ću se žrtvovati i ulogirati oko ponoći da objavim tu jako važnu vijest. kolega se nervozno nasmijao jer sam mu upravo rekao da se idem jebati u dupe s drugim muškarcem, ali hej... on piše vijesti o severini. ^^
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nabijam na nos* svoj pederluk drugima a ni da ne trepnem ^^

*Naravno, što heteronormativistima to zvuči kao nabijanje na nos me zabole kurčić. Ako se u ekipi priča o devojkama i momcima, vezama, seksualnim i drugim preferencijama, čemu god, sa jednakom dozom opuštenosti i neposrednosti pričam o svojim.

Inače mi podjednako kao ormaruše idu na kurac autovani gejevi-konformisti (#Pupaque) koji se još nisu trgli iz heteronormative pa se snebivaju oko ispoljavanja svoje seksualnosti, čak i u potpuno prikladnim situacijama. Be the change you want to see in the world.
Korisnikov avatar
By zozefin st
nabijam na nos svoj lezbejkluk kad god imam prilike...
narocito kad mi je je neko antipatichan ........
Korisnikov avatar
By Hys.
Na stranu sve (naravno da pricam o tome i da sam aut) nego je meni smesno kako u vecini slucajeva random ljudi ne provaljuju uopste sta sam rekla, mislim da shvate eventualno posle. Tipa na kasi, ako pita kasirka u maksiju de stalno dolazimo "vi ste sestre" ja kazem "ne, devojke/to mi je devojka" tacno vidim da nije registrovala sta sam rekla. Mislim da je zato sto sam ja "strejt-luking", pa nas strejtasi i inace ne citaju kao par sem ako su malo senzibilisani.

Pita nas bakuta komsinica isto to, tipa "drugarice" Ja odgovorim, ona zbunjeno gleda.

Cak i kad kazem, npr u radnji curi na vocu "joj ne mogu ja ipak ovu lubenicu da nosim, ima 10 kila, kad dodjem sa devojkom sutra cu da je ponesem" tacno vidim da nije registrovala sta sam rekla iako odgovori fazon "pa da, nemoj sama ako te bole ledja" Kao da imaju neki prekidac koji iskljuce, kevemigoce.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Mislim da to nema mnogo veze sa nekakvim prekidačem, živi se brzo, ne znaju ljudi gdje im je glava. Sa svih strana neke informacije, trka, frka, a opet bi da zadrže prstohvat uljudnosti, pa onda samo izleti: "Gdje si/kako si/šta radiš?", onako u prolazu, tek da se ispuni forma, a suština je u onome da će prečuti i ako im se nešto odgovori. A tek te tete po prodavnicama - daj samo da skinem mušteriju s vrata, pošto već čeka sljedeća. I na sve to se mora smješkati i izigravati ljubaznost, jer ne želi da joj gazda zakine od one crkavice ili, ne daj bože, vrati radnu knjižice. E, komšinice su već nešto drugo, pogotovo te starije gospodže, za njih je sve stalo, još im je Tito živ, imaju sve vrijeme ovoga svijeta za srpsku verziju CSI: Majami :D
By Aven
Posljednje što bi se moglo podvesti pod ovu temu bio je odlazak na referendum protiv bračne jednakosti u ovoj jakni s bedžom:

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!