Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2719147#p2719147]Over the rainbow napisao:[/url]Tol'ka takmicenja iz srpskog jezika, a ja tek sad saznajem da govorim dijalektom koji ima samo 2 akcenta. :radosnice:

@Anton Pavlovic - jesi li ti ikada bio u Jagodini i zaista pricao sa Jagodincima? Posto je, jelte, Palma osnova za sve. :roll:
A nađe se ponegdje u praksi i dugouzlazni u nekim riječima (unutarnji razvoj), a može se čuti i u Gruži, kratkouzlaznog, pak, nema ni za lijek. :D

Nisam bio, prolazio jesam, ali imam druga Jagodinca, tako da imam uvid iz prve ruke :D
A Palma ko Palma, čovjek se prosto nekako sam nameće. :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
hys se uvek zajebe pa misli da sam sumadinac, a ja sam i pomoravlja, malo juznije od sumadije al' zvucim ko sumadinac neiskusnom uvu. :D
meni je sumadija cacak, a cacak me asocira na cetnike jbg. i generalno, kad se raspravljam sa gore pomenutim ivaninim drugom, sve se na kraju svede na to da sam ja komunjara a on cetnik. :lol: a inace decko nije necionalista, nije kreten, nije cetnik :lol: ali kad pricamo o drugom svetskom ratu uvek kenja da su partizani govna, da sam ja indoktrinirana itd. tako da eto, i ja kao zamalo sumadinac tako zamisljam sumadince.
sto se tice geografije, to je verovatno najlepsi deo srbije, njups je odlican, ljudi kao i bilo gde drugde, ne bi da generalizujem.
s tim sto je to ja mislim najmanje heterogen deo srbije sto se tice nacionalnosti ljudi. tipa, ja ne znam nikog ko nije iz sumadije a da nema nekog pretka crnogorca, hercegovca, nekog s kosova, hrvata, stagod. a recimo u mom razredu u skoli nas je bilo 30 i svima su preci zadnja 4 kolena bili iz radijusa od 15 km od mesta gde su rodjeni. ja sam recimo sa svih strana i familija iz ukupno dva sela. a ivani je jedna baba iz spanije, druga iz ceske, deda hrvat, drugi deda crnogorac. i recimo zato sam ja ovako kul a ona nije :D

ne znam tacno zasto je to tako, neko gore pomenuo da je sumadija okruzena srbijom :lol: mozda je zbog toga.
Korisnikov avatar
By gossip
mesto koje sam posecivao na exurzijama

mada vise preferiram vojvodinu
By Kragi
Jedino da Popaj dodje u Sumadiju i poseti je. A da ja najlepsi deo Srbije, kako rece scout, jeste. :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2719151#p2719151]scout_finch napisao:[/url]
u mom razredu u skoli nas je bilo 30 i svima su preci zadnja 4 kolena bili iz radijusa od 15 km od mesta gde su rodjeni. ja sam recimo sa svih strana i familija iz ukupno dva sela.
isti slucaj s mene :lol:
Ovo sto su svi kao cetnici je po nekakvom glupavom defoltu, jer svako ko se malo "obrazovao" otkrio je nacionalizam, dok ostali samo ponavljaju, mada u principu nisu protiv raznih novotarija i modernizacije, naprotiv.

Kad smo kod asocijacija
Korisnikov avatar
By Srklet
@alexandermagic: mislim da je stvar još gora.
i shoot my shit around and some people get hit. ja to ni ne primijetim, a oni zauvijek nose ožiljak. ^^ većinom su to ljudi koji se ne znaju smijati ni sebi ni drugima ni glupostima tipa domovina, nacija. :/
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2719149#p2719149]Anton Pavlovič napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2719147#p2719147]Over the rainbow napisao:[/url]Tol'ka takmicenja iz srpskog jezika, a ja tek sad saznajem da govorim dijalektom koji ima samo 2 akcenta. :radosnice:

@Anton Pavlovic - jesi li ti ikada bio u Jagodini i zaista pricao sa Jagodincima? Posto je, jelte, Palma osnova za sve. :roll:
A nađe se ponegdje u praksi i dugouzlazni u nekim riječima (unutarnji razvoj), a može se čuti i u Gruži, kratkouzlaznog, pak, nema ni za lijek. :D

Nisam bio, prolazio jesam, ali imam druga Jagodinca, tako da imam uvid iz prve ruke :D
A Palma ko Palma, čovjek se prosto nekako sam nameće. :D
Provedi malo vremena u Pomoravlju. :)

Kao neko ko 20 godina vec zivi tu - reklo bi se da koristim sva 4 akcenta. :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2719169#p2719169]Over the rainbow napisao:[/url]
Provedi malo vremena u Pomoravlju. :)

Kao neko ko 20 godina vec zivi tu - reklo bi se da koristim sva 4 akcenta. :volinevoli:

A čega sve tamo ima? :mirth:

A gle, Belić se u startu ne bi složio s tobom, Ivić bi ti navukao na tri, Jokanović-Mihajlov bi bila negdje između, ne slažući se s Pecom koji bi, zahvaljujući tezi o uticaju savremenog jezika i sredstava javnog informisanja, u recidivima iščačkao i četvrti, ali to su baš promilske vrijednosti. Drugim riječima, kratkouzlazni je urbana legenda. :D Ćuti, dobro je dok dugouzlazni fercera :lol: A da se može naučiti, može, pogotovo sluhisti mogu ;)
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2719140#p2719140]Anton Pavlovič napisao:[/url]........ i zauzima sjeveroistočni dio Šumadije, gornjeg Pomoravlja, pa ide sve do Vršačkih planina.
to je donje Pomoravlje, rijeke i porječja se zovu gornjim ili donjim gledajući od izvora prema ušću. pošto Veliku Moravu sačinjavaju Južna i Zapadna Morava, gornje Pomoravlje je zapad Zapadne Morave i jug Južne Morave jer su ti dijelovi blizu izvorima.
taj dio kojeg si ti opisao može biti samo donje Pomoravlje, iako je najsjeverniji dio Pomoravlja to nema veze.

ONT, meni lično je Šumadija ekskurzija u oktobru 89-e iz BiH,pa linija Beograd-Kragujevac-Šumarice-Gornji Milanovac (gde je bilo major intoxications and idiotluka od strane mojih classmates, excluding me, of course), Takovo (gde nas nisu odveli već neke razredne starešine bili pokupili nešto slatkiša za nas), pa već no more Šumadija već Zapadno Pomoravlje Požega, Užice, Kadinjača, pa na Zlatibor pa nazad u avlije BiH.......

moram reći da su noć i jutro u Gornjem Milanovcu bili predivno prohladni i magloviti s lepim vazduhom a hotel prilično lep i čist imajući u vidu da je GM mali grad .
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pozdrav od Šumadinca :P
Meni je Šumadija dom, malo sam bio u BGu (jedno 7 godina) i u Novom Sadu (3 meseca, u vojsi, doduše) tako da mogu da kažem da bih eventualno zamenio Kragujevac za Novi Sad, ali za Beograd nikako. Ali Vojvodina je generalno mnogo dosadna, što zbog ljudi koji su nekako mrtvosani, ali kulturni, što se mora priznati, a sve je tako prokleto dosadno i ravno. Beograd je prosto ludnica :lol:
Dakle, na osnovu gore iznetih komparacija, Šumadija je meni sve i svja :P ali pošto nisam objektivan, diskutujte do mile volje :D

Mala digresija:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2719176#p2719176]Speculum Columbae napisao:[/url]oho, kolega filolog.
=kolega kenjator :lol:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
i meni ovde lepo..ne bih se mnogo mrdao odavde

doduse meni das laptop i bacis me na pusto ostrvo ..ako imam net, puno hrane i vode => imam sve
Korisnikov avatar
By Srklet
this!
Vidjam se sa nekim deckom vec neko vreme. Neki nedefinisan odnos..... i jesmo i zajedno i nismo zajedno. Ispostavi se da imamo i jednu zajednicku drugaricu pa se i preko nje jos dodatno zblizimo i bukvalno smo po ceo dan bili zajedno.

I pre neki dan vracajuci se iz grada zavrsimo on i ja na nekoj sedeljci kod jednog drugara. Tamo neki matorac od 50 i kusur (inace ovaj "moj" decko ima 24). Matorac odvratan, nikakav, pusi 3 pakle dnevno, koza kao kod mrtvaka.... bljak bljak bljak... i pogadjajte... ovaj moj malisa ni pet ni sest krene da se muva sa ovim matorim!!! ja gledam ne mogu da verujem. A ovaj matori mislim da je bio spreman na sve samo da ga dohvati. I odose oni u drugu sobu !!!!

Posle mi kaze pa sta hoces samo smo se ljubili, a sem toga ti i ja nismo u vezi tako da nemas razloga da se ljutis!!! Stvarno jeste upravu.... sta ima veze to sto se muva samnom i sto se kresemo ako nismo u vezi dozvoljeno je dovatanje na moje oci sa ni manje ni vise nego nekim raspalim fosilom. Ajde da se dohvatio sa nekim lepsim i boljim od mene! Oterao sam ga u tri lepe... samo mi je muka sto cu i dalje da ga vidjam jer se on bas druzi sa tom mojom drugaricom.

Da jeste ja sam svinja, a on je zlatan... samo ne znam zasto sada ne mogu da ga se otresem koliko me juri.... a koliko su ljudi jadni i bedni: u poslednjem razgovoru se mukica zalio kako matorac moze da svrsi samo jednom, kako je ovakav, onakav, a on bi rado da ponovimo one nase noci kada smo se k po celu noc i kako sam ja divan i kako mu je lepo samnom, pa se izvinjava itd itd.

Sta reci.... koliko neko sebe moze da ucini jadnim. Od mene nista vise nikada nece da dobije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!