- 13 Mar 2014, 15:38
^ ![:mazi:](./images/smilies/mazi.gif)
da da bilo mi je žao.. da ne POVREDIM neki PREDMET.. dugo vremena.
nego imam jednog klovna od kojeg sam se plašila kao mala a uvek ga držala u sobi čak i sad paranoišem nekad oko njega a držim ga na mestu odakle me gleda od kako uđem u sobu pa gde god da sam u njoj
a znate zašto tako? NI JA
čak sam ga i izgubila jednom odnosno ćale je dao komšinici nekoj pa sam ja išla da ga tražim i uzela i donela kući tako malo da imam od čega da se plašim narednih 20 godina.
dakle odatle datira moj mazohizam to je lepo saznanje![x :sekasablic:](./images/smilies/sekasabljic.png)
šalim se samo volim onu izreku DRŽI PRIJATELJE BLIZU A NEPRIJATELJE JOŠ BLIŽE!!!!
![:mazi:](./images/smilies/mazi.gif)
da da bilo mi je žao.. da ne POVREDIM neki PREDMET.. dugo vremena.
nego imam jednog klovna od kojeg sam se plašila kao mala a uvek ga držala u sobi čak i sad paranoišem nekad oko njega a držim ga na mestu odakle me gleda od kako uđem u sobu pa gde god da sam u njoj
a znate zašto tako? NI JA
čak sam ga i izgubila jednom odnosno ćale je dao komšinici nekoj pa sam ja išla da ga tražim i uzela i donela kući tako malo da imam od čega da se plašim narednih 20 godina.
dakle odatle datira moj mazohizam to je lepo saznanje
![x :sekasablic:](./images/smilies/sekasabljic.png)
šalim se samo volim onu izreku DRŽI PRIJATELJE BLIZU A NEPRIJATELJE JOŠ BLIŽE!!!!