Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
^ :mazi:

da da bilo mi je žao.. da ne POVREDIM neki PREDMET.. dugo vremena.
nego imam jednog klovna od kojeg sam se plašila kao mala a uvek ga držala u sobi čak i sad paranoišem nekad oko njega a držim ga na mestu odakle me gleda od kako uđem u sobu pa gde god da sam u njoj
a znate zašto tako? NI JA
čak sam ga i izgubila jednom odnosno ćale je dao komšinici nekoj pa sam ja išla da ga tražim i uzela i donela kući tako malo da imam od čega da se plašim narednih 20 godina.

dakle odatle datira moj mazohizam to je lepo saznanje :sekasablic:
šalim se samo volim onu izreku DRŽI PRIJATELJE BLIZU A NEPRIJATELJE JOŠ BLIŽE!!!!
Korisnikov avatar
By Madonna
zaspim ponekad s telefonom... :kopanos: a kao mali nisam spavao s igračkama jer sam se igrao lego kockicama
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Od kako sam dobio pandu za treci rodjendan, do svoje 6-7 godine bez nje nisam isao na spavanje! :3 Prezivela je do danasnjeg dana, bas sam je pre par meseci video u jednoj kutiji u podrumu :D
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2410067#p2410067]EnMademoiselle napisao:[/url]imala sam 3/4 omiljene plišane igračke i sve ih držala na ivici kreveta da se neka ne oseti povređenom ako je gurnem na ormar, ili bih spavala jedan dan sa jednom, pa sutra sa drugom i tako redom :facepalm:
Moj krevet je bio čudne (vrlo zanimljive i meni drage) konstrukcije...tako da moja dva medveda nisu spavala sa mnom, ali jesu u neposrednoj blizini. Sa njihovog dnevnog mesta sam ih svako veče prebacivao tamo. A DA neki od njih ne bi bio favorizovan i bio bliže meni - parnim danima je VEĆI bio do mene, neparnim MANJI. Takođe sam naizmenično prvo ljubio jednog pa drugog (po šemi: 1-2-2-1 sto vec nema veze direktno sa njima već mojim odnosima prema simetriji i broju 4 - neka druga tema...)
Korisnikov avatar
By dr_kuper
Jedina igracka sa kojom sam spavao je meda kog mi je sestra poklonila za prvi rodjendan. Ostale sam uvek redjao na naslon drugog kreveta, da nas cuvaju.
Ono sto je Mars radio sa medvedima, ja sam, kao mali, nesto slicno radio sa ukrasima za jelku. Cim je okitimo, neki budu u prvom planu, a ostali se ne vide. Meni ih je bilo zao, pa sam im stalno menjao mesta, jer je jelka uvek bila nestabilna, pa je bilo nemoguce okretati je.
Korisnikov avatar
By dharmox
Slika
Prva igračka koju pamtim, još je čitav. S njim sam spavao godinama.

Jedno vreme i s konjem iz lego/duplo kolekcije, ali je imao ćoškaste ivice i bio nezgodan u krevetu, dok zeka mekan, jel...
Korisnikov avatar
By Mars
Kakav propust, nemam sliku svojih medveda.

Biće ispravljeno.
Korisnikov avatar
By Kittrie
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620270#p2620270]alexandermagic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2261990#p2261990]Kittrie napisao:[/url]ja nisam bila takvo dete.
bila sam starmala.

:)

Gdje li je sad Kittrie?

Ono, imao sam neke omiljene, ali ih nisam dovlacio u krevet, a i bilo bi malo cudno da spavam sa tenkicima, loptama, macetama i slicnim stvarima, sta ne? Kad bih zavrsio sa igranjem odlagao sam ih na njihovo mjesto. :ozbiljan:
eo me, morala sam nakon 4 ili koliko god, da se ulogujem da bih nasla onaj svoj text za cecu zez lalaal...
shagod, bas lepo od tebe , je l se ovde radi o strahu?? pa ja ne smme da psvam u skro mraku. il koga dovodimo u krvt? ja samo... pa 2 meseca nakon smuvavanja i 3 meseca zaljubljenosti, to je ostalo isto tako nekak,.
ne znam ja sta se desava ovde, pla sam jer sam komponovala, tako mi muzicari ajahhahaha
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!