Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
ja se ne sećam svoje prve pakosti jer sam imao jedva dve godine al su mi pričali posle da sam tako mali uspeo da isečem poveću rupu na mrežici od krevetca i da izađem da pravim pakosti po kući...Inače ja sam sa dve god bio dovoljno napredan da sam znao da švljam po bojankama i seckam i lepim onaj samolepljivi kolaž papir pa je keva obično znala tako da mi da makaže(one plastične,kao zeka,što kobajagi njima ne možeš da se isečeš),pun đavo papirića,bojanke,flomastere i tako to i da me stavi u taj krevetac da bi moj burazer mogo da dremne popodne da ga ne budim jer sam bio neviđeni antihrist koji nije hteo da spava ni noću a kamo li preko dana...i kažu da kad sam izašo iseckao sam i zavesu koliko sam mogao da dohvatim i mušemu,i rese od tepiha sam šišao i švljao po zidovima i po frižideru,i po svim vratima koliko sam mogao da dohvatim(išto sam kroz kuću i švlhjao i seckao sve što sam mogo da dohvatim),dok me nisu videli i zaustavili moj umetnički poduhvat...naravno,malo su se čudili što nisam u krevedcu malo se divili mojim umetničkim delima(kažu da je baba vrištala od oduševljenja kad je videla šta sam uradeo zavesi)...i tako :D
Korisnikov avatar
By Markiza
Ja kad sam bila mala ja sam bila mršava. A sad sam debela. Baba mi je rekla kad me videla da nikad lepša nisam bila.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
lomio sam igracke kao lud. i uvek sam izbegavao da se igram tudjim igrackama jer sam znao da cu da ih polomim u nekom trenutku. a svoje sam uvek rasklapao da vidim sta ima unutra.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!