Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
godine mi nikada nisu bile kamen oko vrata :)
Korisnikov avatar
By Madonna
JESAM JEBO TE PATAK! PA DE SI TI ČOVEČE??? :D :D :D ajd pišem ti na u2u
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja moram da priznam da imam tu neku vrstu opterećenja u pogledu spoljnih tragova starenja.
Ali, sakupio sam krhotine svoga jada, sabrao se i gledao šta mi je činiti. A mogao sam samo jedno - da skupim pare za odgovarajući broj tretmana zvanog hemijski piling plus ubrizgavanje hijalurona.
To nije botoks, već neka druga kiselina namenjena mlađim osobama u godinama.
Znači, tri hemijska pilinga u razmacima od po 2 nedelje između svakog i na kraju taj hijaluron u donji deo njuške i to je, kažu, dosta za jednu tridesetšestogodišnju njušku da se sa nje otklone nazolabijalne bore i ostali tragovi mizerije, neurednog života i godina.
:botox:
Korisnikov avatar
By mrle
Godine uopste ne gledam kao nekakav problem : dan ustupa mesto noci i vreme prolazi... Ono sto mene zanima je da li mi godine necim doprinose. Ako za sobom ostavljaju prazninu, to je vec zabrinjavajuce...
Korisnikov avatar
By Mage
Samo mogu da kazem da sto sam zreliji i stariji, sve se bolje osecam :)

Mada se fizicki skoro nista nisam promenio jos od svoje 15-16. I dan danas mi traze legitimaciju kada kupujem alkohol... i jos se dobro zagledaju u datum rodjenja da budu sigurni da ne krse zakon :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!